Με σημαντική απουσία η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Με σημαντική απουσία η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Τιμ Φρέιζερ έχει υποστεί θλάση στο αριστερό πόδι και δε θα προλάβει το σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (11/12, 19:15).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Εκτός δράσης τέθηκε (και) ο Τιμ Φρέιζερ. Ο Αμερικανός γκαρντ της «Βασίλισσας» υπέστη 1ου βαθμού θλάση δικεφάλου μηριαίου στο αριστερό πόδι, στη διάρκεια της αναμέτρησης με Ρέτζιο Εμίλια. Υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι οι Ουόλτερς, Γκριγκόνις και Ματζούκας ώστε ο Ντέγιαν Ράντονιτς να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση.

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για sold out με Ολυμπιακό

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ειδικά μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ στο ματς του πρωταθλήματος και είναι έτοιμος να δώσει τη δική του απάντηση στο γήπεδο.

Μέχρι σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 10.000 και είναι σίγουρο πως το sold out θα γίνει αρκετές μέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Δεκεμβρίου.

Ήδη οι φίλοι του «τριφυλλιού» έδειξαν το πρώτο δείγμα το παιχνίδι με την Αρμάνι, όπου πάνω από 12.000 κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, με τη συνέχεια να είναι ωστόσο ακόμα πιο δυναμική.

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (11/12, 19.15).

Για τους ανήλικους φιλάθλους μας (έως 17 ετών) ισχύει έκπτωση 50% και η αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στο Parking 5, την ημέρα του αγώνα (16.30-19.15).

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00
Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (11/12) από τις 16.30 μέχρι τις 19.15 θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News