Με κόσμο ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία!

Βίντεο: Το «καυτό» ΟΑΚΑ απέναντι στην Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Βίρτους Μπολόνια σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του στη διοργάνωση.

Οι Πράσινοι ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο όμως θα έχουν και την στήριξη του κόσμου τους σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού αναμένεται να ταξιδέψουν στη Μπολόνια όπου στις 5 Μαΐου του 2002, ανήμερα του ορθόδοξου Πάσχα),  οι «πράσινοι» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν κερδίσει την Βίρτους του Έτορε Μεσίνα μέσα στην Μπολόνια με 89-83 και είχαν κατακτήσει το τρίτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι «πράσινοι» βιώνουν μια δύσκολη σεζόν στην Euroleague και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα περίμεναν όταν η ομάδα «χτιζόταν» το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο κόσμος δείχνει τη στήριξή του με όποιον τρόπο μπορεί.

Στα περισσότερα παιχνίδια των προηγούμενων εβδομάδων στις έδρες των ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης είχαν την συμπαράσταση του κοινού τους και το ίδιο θα συμβεί και στην Ιταλία.

Άλλωστε, τα πρόσφατα παραδείγματα αυτής της στήριξης στη Βαλένθια, στη Βαρκελώνη και στο Μόναχο είναι ενδεικτικά.

Για την ακρίβεια, αυτή τη φορά περίπου 300 φίλοι του «τριφυλλιού» από την Ελλάδα και την Ιταλία έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους και αναμένεται να δώσουν ένα… πράσινο χρώμα στη “Virtus Segafredo Arena”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News