Με δύο απουσίες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους Μπέικον και Γκουντάιτις που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και τέθηκαν στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ και ο Λιθουανός σέντερ απουσίασαν από την προπόνηση της Δευτέρας (14/11), λόγω μιας ίωσης που τους ταλαιπώρησε.

Ωστόσο, την Τρίτη (15/11) ένιωσαν και οι δύο καλύτερα. Έτσι, προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς και τέθηκαν στη διάθεσή του.

Οι μοναδικοί που απουσίασαν ήταν οι διεθνείς Μποχωρίδης και Π. Καλαϊτζάκης που αναμένεται να ενσωματωθούν αύριο στην ομάδα.

Χάλασε η μεταγραφή Λέιμαν στην Ισπανία – «Κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις!

Ο Τζέικ Λέιμαν δεν θα συνεχίσει στη Μανρέσα, αφού κόπηκε απ΄την ισπανική ομάδα, λόγω θέματος που αντιμετωπίζει στη μέση.

Σοφά φαίνεται πως έπραξε ο Παναθηναϊκός που προτίμησε τον Ντουέιν Μπέικον από τον Τζέικ Λέιμαν.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο με την Μανρέσα πριν από μερικά 24ωρα, ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί τελικά στην Ισπανία, μιας και δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει η Μανρέσα στη σχετική ανακοίνωση ο Λέιμαν έχει δισκοκήλη και θα επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News