Ματιές Γιοβάνοβιτς στον παικταρά Μπατάλια - Πολλές οι δυσκολίες

Ματιές Γιοβάνοβιτς στον παικταρά Μπατάλια - Πολλές οι δυσκολίες

Ο Ροντρίγκο Μπατάλια είναι ψηλά στις προτιμήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ο 29χρονος Αργεντινός μέσος είναι μια ποιοτική, αλλά ακριβή περίπτωση, που καλύπτει, όμως, τα γούστα του Σέρβου προπονητή του Τριφυλλιού.

«Έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι επί Πογιάτος, αλλά ο Τσάβι Ρόκα δεν μπόρεσε να τον «δέσει», λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη και την αρνητικότητα, που εξέπεμπε, για να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Το newspao.gr αποκαλύπτει πως ο Μπατάλια αρέσει και στον Ιβάνοβιτς. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά, ο παίκτης αμείβεται με 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ η Αλαβές που τον άρπαξε πέρσι ως δανεικό, δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

Συνεπώς, ο παίκτης θα επιστρέψει στη Λισαβόνα και με τη… βούλα στις 30 Ιουνίου του 2021, όταν και θα λήξει επισήμως ο δανεισμός του στην ισπανική ομάδα. Στην Αλαβές έκανε μια γεμάτη σεζόν με 32 συμμετοχές και 1 γκολ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News