Πήγε για το "ΜΠΑΜ" της χρονιάς με Μπατάλια ο Παναθηναϊκός - Που χάλασε η μεταγραφή

Πήγε για το "ΜΠΑΜ" της χρονιάς με Μπατάλια ο Παναθηναϊκός - Που χάλασε η μεταγραφή

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Μπενιάτ, ο Τσάβι Ρόκα προσπάθησε να κάνει το μπαμ της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό στη θέση του κεντρικού χαφ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έμαθε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραχωρούσε δανεικό τον Ροντρίγκο Μπατάλια και έκανε άμεσα κρούση για να δει τις πιθανότητες που θα είχε η ομάδα για να αποκτήσει έναν διεθνή παίκτη (με την Αργεντινή) που θα ανέβαζε πραγματικά επίπεδο όλη την ομάδα.

Οι Πορτογάλοι απάντησαν πως είχαν ήδη προτάσεις για την παραχώρηση του 29χρονου και πως θα μπορούσαν να καλύψουν ένα μικρό ποσό από το συμβόλαιο του παίκτη που ανέρχεται στο 1.200.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε να καλύψει 450.000 ευρώ και να υπάρχουν μικρά μπόνους 50.000 ευρώ έκαστος σε περίπτωση που η ομάδα κατακτούσε κάποιον τίτλο στην Ελλάδα, ωστόσο η προσφορά της Αλαβές (η οποία κάλυψε περίπου 750-800.000 ευρώ από το συμβόλαιο), σε συνδυασμό με την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα πρώτης ταχύτητας ναυάγησε τη μεταγραφή.

Ο Ροντρίγκο Μπατάλια είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής και έχει παίξει -μεταξύ άλλων- σε Μπράγκα, Ραθίνγκ Κλαμπ και Ροσάριο Σεντράλ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News