Μάνατζερ του Τζάχανμπακς: «Οι παίκτες του Ιράν ανησυχούσαν για τις οικογένειες τους»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Τζάχανμπανκς

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς Ιρανού μεσοεπιθετικού της Φέγενορντ που «βλέπει» ο Παναθηναϊκός, σχολίασε το έντονο…αποτύπωμα που άφησε στην μουντιαλική αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του η τεταμένη κατάσταση στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Πρόσφατα συνελήφθησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στην Εθνική ομάδα.  Σε κάθε περίπτωση, υπήρξαν πολλές απειλές για τους διεθνείς παίκτες. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τους παίκτες που είναι στην Εθνική ομάδα του Ιράν.

 Αν μιλήσουν υπέρ των διαδηλωτών, κινδυνεύουν με την οργή του καθεστώτος. Αν σιωπήσουν, θα περιφρονηθούν από μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο στάθηκαν με ένα μαχαίρι στα χέρια τους με δύο αιχμηρές άκρες, ώστε να κόβονται πάντα.

Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο θα έπρεπε να είναι το αποκορύφωμα στη ζωή ενός αθλητή, αλλά μπορούσες να δεις ότι περνούσαν τόσο δύσκολα με την κατάσταση στη χώρα τους που ανησυχούσαν για την οικογένειά τους. Ξέρω καλά τους παίκτες. Δεν υπήρχε ευτυχία στην ομάδα, τα πρόσωπα ήταν λυπημένα.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στις ΗΠΑ, όλοι παίκτες ήταν εντελώς συντετριμμένοι, απογοητευμένοι από τον εαυτό τους, αλλά και στεναχωρημένοι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα. 

Κάθε μέρα άκουγαν αναφορές για ανθρώπους που πέθαιναν στο Ιράν. Έχουν εμπλακεί σε όλα εκτός από το ποδόσφαιρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News