Μακέντα: «Σπουδαίο κλαμπ ο Παναθηναϊκός, η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου με Χατζηγιοβάνη - Ζαχίντ» (vid)

Μακέντα: «Σπουδαίο κλαμπ ο Παναθηναϊκός, η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου με Χατζηγιοβάνη - Ζαχίντ» (vid)

Ο Φεντερίκο Μακέντα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Ανκαραγκουτσού και αναφέρθηκε σε Παναθηναϊκό, Χατζηγιοβάνη και Ζαχίντ.

Πριν την παρουσίαση των μεταγραφών στον κόσμο της ομάδας, αναρτήθηκε στα social media της Ανκαραγκουτσού μια συνέντευξη του Κίκο που δεν θα μπορούσε να μην είχε πράσινο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησα όπως κάθε παιδί στα επτά μου χρόνια με τους φίλους μου στους δρόμους να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι τύπος της οικογένειας και μου αρέσει να περνάω μαζί της τον ελεύθερο χρόνο μου. Ήμουν σε ένα σπουδαίο κλαμπ στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό. Ήμουν πολύ χαρούμενος, όταν άκουσα για την πρόταση της Ανκαραγκουτσού, κατάλαβα πως υπάρχουν φιλοδοξίες.»

Για Χατζηγιοβάνη – Ζαχίντ: «Ένας λόγος που ήρθα ήταν εκείνοι. Είναι σπουδαίοι αθλητές και σπουδαίοι άνθρωποι. Μαζί τους είχα την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου (σ.σ στον Παναθηναϊκό). Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί τους.»

«Όταν είσαι επιθετικός και βάζεις γκολ, γεμίζεις με αυτοπεποίθηση. Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα στην Τουρκία με γκολ και θέλω να είμαι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MKE Ankaragücü (@ankaragucu)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News