Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης λώρα: Για καλές γιορτές - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μακάμπι – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Δύσκολο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ (Μακάμπι) περιμένει σήμερα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα επιδιώξει το 2/2 στην τρέχουσα διαβολοβδομάδα.

Οι πράσινοι πέτυχαν σπουδαία νίκη στο άδειο ΟΑΚΑ επί της Φενέρ με 81-78 και θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στο απόρθητο κάστρο των Ισραηλινών.

Εκτός για το «τριφύλλι» έμεινε ο Νίκος Παππάς, χρόνο συμμετοχής -ίσως- πάρει ο Μπράουν, ο οποίος θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports1 στις 21:05.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Οριστικά χωρίς Μπλακ και Κάσπι η Μακάμπι με Παναθηναϊκό

Με… δεκάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό η Μακάμπι την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ (21:05).

Οι Ταρίκ Μπλακ και Όμρι Κάσπι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Τζον Ντι Μπαρτολομέο και Νέιτ Γουόλτερς, ενώ ο νεοαποκτηθείς Άαρον Τζάκσον δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί στην ομάδα, καθώς η σύζυγός του είναι ετοιμόγεννη.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: | Σφαιρόπουλος: «Σπουδαίος προπονητής ο Πιτίνο, κορυφαία επίθεση στην Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ»

Με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ρικ Πιτίνο, τον Παναθηναϊκό και τον Νικ Καλάθη αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του εν όψει του αγώνα της Μακάμπι με το «τριφύλλι» την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ.

«Θα είμαστε έτοιμοι, όπως και όλες οι ομάδες που πρέπει να δώσουν δύο ματς μέσα σε 48 ώρες. Για όλους οι συνθήκες είναι ίδιες. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι πρώτα πνευματικά, θα δώσουμε τη μάχη μας με τον κόσμο μας και θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια καλή εμφάνιση ελπίζοντας να πάρουμε μια ακόμη νίκη», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, που είδε την ομάδα του να επιστρέφει μόλις λίγο πριν τις 18:00 από την Αγία Πετρούπολη.

«Ο Μπλακ και ο Κάσπι δεν θα αγωνιστούν, ακόμη έχουν ενοχλήσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, που παίζει καλά εσχάτως και διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου με μεγάλη πείρα. Θα πρέπει να τους σεβαστούμε όλους. Είναι η ομάδα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα, συνεπώς θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας στάνταρ», πρόσθεσε.

Όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για τον Ρικ Πιτίνο και τον Νικ Καλάθη είπε:

«Ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας σπουδαίος προπονητής, όλοι οι Ευρωπαίοι προπονητές τον σεβόμαστε και τον έχουμε παρακολουθήσει όταν εργαζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα και το ΝΒΑ. Φυσικά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταματήσουμε τον Καλάθη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News