Οφη - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (08/02)

Ο μισός ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και αντιδρά με στόχο το τρίποντο

Οφη - ΠΑΟΚ Live Streaming

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (20:00) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Μετά το αίτημα αναβολής το οποίο και αποσύρθηκε καθώς δεν απάντησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ , Μάριος Ηλιόπουλος, ο ΠΑΟΚ συσπειρώθηκε. Και πήγε στο Ηράκλειο με μοναδικό στόχο την νίκη.

Ο Οφη όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League δέχθηκαν το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή. Ωστόσο το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Έστω και με αυτόν τον τρόπο ο Όφη έχει μια ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Καθώς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ των πολλών ελλείψεων. Επίσης ο αναβρασμός που υπάρχει στις τάξεις του δικεφάλου ενδέχεται να επιδράσει θετικά για την ομάδα της Κρήτης.

Για τον δικέφαλο εκτός αναμέτρησης είναι και ο Μαντί Καμαρά. Ο οποίος είχε δηλωθεί από τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας λόγω καρτών. Πέρα από τον Καμαρά εκτός λόγω ίωσης μπήκε και ο Παβλένκα. Ενώ στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται τα ονόματα των Τσάλοβ, Α.Ζίβκοβιτς, Λόβρεν και Γκόμεζ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλεί στην αποστολή τον Μάριο Τσαούση.

Παρα τις απουσίες ο ΠΑΟΚ δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο απο την νίκη ώστε να περάσει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και να βελτιώσει την Βαθμολογική του συγκομιδή.

Αντίθετα ο Οφη θα παραταχθεί πιο πλήρης σε σχέση με τον αντίπαλο του και μία νίκη θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο για τις θέσεις 5-8.

Στο παιχνίδι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του. Μια συνθήκη που φαίνεται να δυσκολεύει αρκετ’α τπν ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια.

Αποσύρει το αίτημα αναβολής ο ΠΑΟΚ – Το αιχμηρό σχόλιο για τον Ηλιόπουλο!

 

Ο ΠΑΟΚ αποσύρει το αίτημα αναβολής του ματς με τον ΟΦΗ, από τη στιγμή που η ΑΕΚ, προεξάρχοντος του Μάριου Ηλιόπουλου, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην ψηφοφορία!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα περί αναβολής στην ψηφοφορία που έγινε μεταξύ όλων των μελών του συνεταιρισμού, απέσυρε το αίτημα αναβολής και ως εκ τούτου η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά.

Η στάση της ΑΕΚ και του Μάριου Ηλιόπουλου δημιούργησε μεγάλο εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες ομάδες είχαν ψηφίσει θετικά ως προς το αίτημά τους.

«Αποσύρουμε το αίτημα αναβολής, ο κ. Ηλιόπουλος είναι απασχολημένος να κλείσει το ρήγμα της Καλντέρας και δεν έχει σήμα. Η σημερινή διαδικασία όμως έδειξε πως με εξαίρεση εκείνον που δεν έχει καν καταλάβει ποια ομάδα εκπροσωπεί μικραίνοντάς την συνεχώς, το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η παρέμβαση στο αυτοδιοίκητό του», ανέφεραν οι ασπρόμαυροι και πρόσθεσαν: «Ο κ. Ηλιόπουλος δεν είχε καν τα άντερα να ψηφίσει απέναντι στο αίτημά μας».

 

Μπέος: «Να αναβληθεί το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, αδιανόητη και τραγελαφική η νέα δίωξη»

 

Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε για την νέα τιμωρία του ΠΑΟΚ. Κάνοντας λόγο για «αδιανόητη και τραγελαφική απόφαση», τονίζοντας πως αυτή πρέπει άμεσα να ανακληθεί. Και την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον ΟΦΗ να αναβληθεί!

Ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με όσα συνέβησαν στο πάρκινγκ της OPAP Arena. Γεγονός που έφερε την ποινική δίωξη 5 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Και την τιμωρία τους με 10 ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη ποινή ως πρωτόγνωρη, υπογραμμίζοντας πως η υπόθεση πρέπει να καταγγελθεί στην UEFA. Και το σημερινό (8/2, 20:00) παιχνίδι ανάμεσα στον Δικέφαλο και στον ΟΦΗ, από το οποίο θα απουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν την τιμωρία, να αναβληθεί!

Αναλυτικά όσα αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Αδιανόητη και τραγελαφική η ενέργεια να ασκηθεί νέα δίωξη, μετά από δυο, περίπου, μήνες κατά στελεχών του ΠΑΟΚ από τον Αθλητικό Εισαγγελέα για τα γεγονότα του πάρκινγκ της Νέας Φιλαδέλφειας, με αποτέλεσμα να εφαρμόζεται ένα πρωτόγνωρο τιμωρητικό μέτρο με τη διπλή κύρωση για το ίδιο αδίκημα.

Είναι προφανές ότι πρέπει άμεσα να γίνει ανάκληση του άδικου και παράλογου αυτού μέτρου, με πρώτη ενέργεια την αναβολή του αγώνα της Κυριακής ΟΦΗ – ΠΑΟΚ και την καταγγελία σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

Επιτέλους ας αφεθεί ελεύθερο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να διασφαλιστεί το αυτοδιοίκητό του, απαλλαγμένο από αυθαίρετες ενέργειες με πολιτικά κριτήρια».

 

Οφη – ΠΑΟΚ Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Google link

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr