Μπαγερν - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/10)

O Oλυμπιακός δοκιμάζεται στην Γερμανία πρίν απο το ντέρμι των αιωνίων την Κυριακή στο ΣΕΦ

Μπαγερν - Ολυμπιακος Live Streaming:

Μπαγερν – Ολυμπιακος Live Streaming: |

Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάγερν (21:45) για την 5η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

H πρώτη διπλή αγωνιστική της σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες κέρδισαν αρχικά εύκολα την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 89-68. Στη συνέχεια ηττήθηκαν από την Εφές με 91-89 στην Τουρκία. Σε μία αναμέτρηση που συνοδεύτηκε με αρκετά αμυντικά ζητήματα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν έτσι στο 2-2. Τώρα καλούνται να κυνηγήσουν το πρώτο διπλό της σεζόν στην Euroleague αντιμετωπίζοντας την – πάντα επικίνδυνη στην έδρα της – Μπάγερν Μονάχου (21:45). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει κανονικά στον Εβάν Φουρνιέ. Ενώ επέστρεψε με… φόρα στην δράση και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, όπως επίσης φυσικά και ο Κίναν Έβανς.

Γεμάτο ρόστερ

 

Επιπρόσθετα, αυτό θα είναι το πρώτο ματς του Ολυμπιακού χωρίς τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε αρκετούς μήνες. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ/σέντερ αποχώρησε με δανεισμό για τον Ερυθρό Αστέρα,. Κάτι που αυτόματα δημιουργεί καλύτερη ισορροπία στην front line των «ερυθρόλευκων».

Με τα τωρινά δεδομένα, οι Σάσα Βεζένκοφ και Άλεκ Πίτερς θα μοιράζονται τα λεπτά στο «4». Οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι οι δύο βασικοί σέντερ και ο Μόουζες Ράτι θα είναι ο πέμπτος, συμπληρωματικός ψηλός.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι Βαυαροί βρίσκονται στο 2-2, όμως έχουν το απόλυτο στην έδρα τους. Κέρδισαν φέτος τη Ρεάλ Μαδρίτης (97-89) και την Παρί, σε ένα απολαυστικό ματς που έληξε με σκορ ΝΒΑ (109-107).

Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ σκοράρει 90,8 πόντους μέσο όρο ανά ματς και μέχρι στιγμής ξεχωρίζει το δίδυμο στα γκαρντ. Με τον Κάρσεν Έντουαρντς να μετρά 18,2 πόντους μέσο όρο και τον Σαμπάζ Νέιπιερ να προσφέρει 17,5 πόντους ανά ματς. Με… αδιανόητα ποσοστά (57,1% στα δίποντα, 59,1% στα τρίποντα, 93,8% στις βολές).

Μπαγερν – Ολυμπιακος Live Streaming: Πετρούσεφ: «Κοινή επιθυμία να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα – Δεν συνέβη από την αρχή λόγω κάποιων ατυχών συνθηκών»

 

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ επέστρεψε στο Βελιγράδι για να ενταχθεί στον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός για τη φετινή σεζόν από τον Ολυμπιακό και μίλησε για τη μετακίνησή του για πρώτη φορά.
Ο 24χρονος φόργουορντ στις δηλώσεις του κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου στάθηκε στην μεγάλη του επιθυμία και της ομάδα για να συμπορευτούν τη φετινή σεζόν.

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις στο σπίτι σου, ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πανηγυρίσει νίκες», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για της συζητήσεις που ξεκίνησε με τον Ερυθρό Αστέρα, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

«Υπήρχαν συζητήσεις από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. Το να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα ήταν μια κοινή επιθυμία δικιά μου και της ομάδας. Δεν συνέβη πριν από την έναρξη της σεζόν λόγω κάποιων ατυχών συνθηκών, αλλά τα πράγματα άλλαξαν, εμφανίστηκε ξανά η επιλογή και όλοι αντιδράσαμε έγκαιρα».

Τέλος, μίλησε για το πότε θα είναι έτοιμος για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα του Αστέρα, τονίζοντας ότι δεν θα αργήσει να πατήσει παρκέ. «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λεπτομερώς για αυτό, αλλά νομίζω ότι θα παίξω από την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μπαγερν – Ολυμπιακος Live Streaming: Έντουαρντς: «Θα είναι δύσκολο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, έχει τόσο ταλέντο»

Ο Κάρσεν Έντουαρντς προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος στάθηκε στο ταλέντο που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», και υπογράμμισε πως οι ίδιοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα είναι δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι ομάδα με πολύ ταλέντο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στα πράγματα που σκοπεύουμε να κάνουμε. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας, οπότε θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, να παίξουμε σκληρά και να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Είμαι ευγνώμων για τους φιλάθλους μας, καθώς και για όλους τους άλλους που έρχονται στα παιχνίδια μας. Η αλλαγή στην ατμόσφαιρα (λόγω των οπαδών του Ολυμπιακού) δε θα είναι μειονέκτημα, νομίζω.

Προσπαθώ τα πάντα για να διασφαλίσω ότι η ομάδα μου θα κερδίσει. Επίσης, συνέχισα να βελτιώνομαι στην άμυνα. Η άμυνα έχει να κάνει πολύ με την προσπάθειά σου και εστιάζω σε αυτό ακόμα περισσότερο. Γιατί πάντα μπορείς να τα δίνεις όλα προσωπικά, ανεξάρτητα από το αν σουτάρεις καλά εκείνο το βράδυ ή όχι.

Επέστρεψα στο Μόναχο επειδή μου αρέσει εδώ. Ξέρω πλέον την πόλη, ξέρω τα μέρη μου, τα εστιατόρια, την ομάδα. Έχω αλλάξει συχνά ομάδες και έχω προσαρμοστεί γρήγορα. Αλλά αυτή ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψω σε ένα μέρος όπου επίσης ένιωθα ότι ο κόσμος ήθελε να με βλέπει να παίζω και όπου μου άρεσε να βρίσκομαι.

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που παίζω με τον Ντέβιν και η δεύτερη με τους άλλους, όπως ο Άντι και ο Νικ. Μερικά από τα νέα παιδιά γνωρίζονται ήδη μεταξύ τους. Νομίζω ότι όλα ταιριάζουν καλά μεταξύ τους».

Μπαγερν – Ολυμπιακος Live Streaming: |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr