Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/09)

Σε μεγάλη πίεση ο Ολυμπιακός , ψάχνει μια νίκη με καλή απόδοση στο Περιστέρι κόνρα στον Ατρόμητο.

Oλυμπιακος - Ατρομητος Live streaming

Ολυμπιακος – Ατρομητος Live Streaming: | Olympiacos Live Streaming

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League (19:00) με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν επιστροφή στις επιτυχίες και τους Περιστεριώτες να συνεχίσουν το σερί τους.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να επιστρέψει στα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα.

Δεν σηκώνει κεφάλι

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπόρεσε να συνδυάσει την πρεμιέρα της στη League Phase του Europa League με κάτι θετικό. Ηττήθηκε στη Γαλλία από τη Λυών (2-0). Αποτέλεσμα που προστέθηκε στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-0 με Παναιτωλικό, 2-1 από τον Άρη).

Για τους «ερυθρόλευκους» (10 βαθμοί) η νίκη σε συνδυασμό με μια παραγωγική εμφάνιση είναι ζητούμενο.  Βαθμολογικά και ψυχολογικά για να γίνει νέα αρχή. Η ομάδα να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό που απαιτείται για να ανταπεξέλθει στο βεβαρημένο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά τον Ατρόμητο ακολουθεί νέα μονομαχία για το Europa League με την Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σε καλή κατάσταση ο Ατρόμητος

Όσο για τον Ατρόμητο, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στο καλύτερο σημείο από την αρχή της χρονιάς. Έχει σερί τριών νικών σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο εξ αυτών στο πρωτάθλημα.

Με μία ήττα σε πέντε στροφές (1-2 από τον ΠΑΟΚ) και δύο «τρίποντα» με Αστέρα (1-2) και Λαμία (4-2) η ομάδα του Περιστερίου έχει ανέβει στους 8 βαθμούς. Μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου με νίκη-ανατροπή στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό (1-2). Δύο γκολ εντός τριών λεπτών από τον Μπακού.

Στο Φάληρο θα κυνηγήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά τη λευκή ισοπαλία το 2021 και την τελευταία του νίκη ανεξαρτήτως έδρας. Το 0-1 του 2017. Παράλληλα στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις με τους «ερυθρόλευκους» έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες, όλες στο Περιστέρι.

«Έρχονται καλύτερες μέρες – Θα βελτιωθούμε και θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας»

Με μήνυμά του στα ελληνικά, ο Ροντινέι έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα στη Γαλλία.

Δεν κατάφερε να συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα ο Ολυμπιακό., Ηττήθηκε χθες 2-0 από τη Λιόν στη Γαλλία. Ο Ροντινέι, όμως, με μήνυμά του στα ελληνικά φρόντισε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας. Τονίζοντας πως με σκληρή δουλειά, οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν τους στόχους τους.

«Ξέρουμε ότι περνάμε μια δύσκολη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Το μόνο μυστικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Πάμε Ολυμπιακάρα, μαζί είμαστε πιο δυνατοί», έγραψε ο Βραζιλιάνος μπακ στο Instagram.

Ολυμπιακος – Ατρομητος Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr