Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/09)

Την πρώτη του εκτός έδρας αναμέτρηση δίνει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/09)

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (20:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ που θέλει το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σφράγισε ιδανικά την πρόκριση στη League Phase του Europa League νικώντας για δεύτερη φορά την Σάμροκ Ρόβερς, αυτή τη φορά στο Δουβλίνο (0-2) με την πρόκριση ήδη εξασφαλισμένη από τον πρώτο αγώνα της Τούμπας και πλέον στρέφεται στην δοκιμασία που την περιμένει στο Περιστέρι.

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι τους στη φετινή Super League, έχοντας το απόλυτο των βαθμών στις αναμετρήσεις με Πανσερραϊκό (3-2) και Παναιτωλικό (2-0) στην Τούμπα θέλοντας φυσικά να πάρουν κι αυτό το «τρίποντο» για να κλείσουν ως επικεφαλής την κατάταξη πριν τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Ασφαλώς το πρόσωπο που συνδέει τις δύο πλευρές είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον προπονητή του Ατρομήτου να έχει πλούσιο παρελθόν στους Θεσσαλονικείς ως παίκτης και ως προπονητής, έχοντας σχέση αγάπης με την «ασπρόμαυρη» εξέδρα.

Οι Περιστεριώτες σε δύο αγωνιστικές έχουν ισάριθμες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) και ίδια εξέλιξη, καθώς έμειναν πίσω στο σκορ και ισοφάρισαν τόσο εντός έδρας με τον Άρη, όσο και στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Πλέον ψάχνουν το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν και υπό τις οδηγίες του Ουρουγουανού τεχνικού, ο οποίος γνωρίζει κάτι παραπάνω από καλά τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έκανε το 2/2 στις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο νικώντας με το ίδιο σκορ (2-0, 0-2), ενώ είναι αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Ειδικότερα στο Περιστέρι ο «δικέφαλος» μετρά 11 νίκες σε 27 αγώνες, καθώς η αθηναϊκή ομάδα έχει 7 νίκες, ενώ 9 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού στο νέο σύστημα του Europa League!

Πιο βατοί οι αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό, μεγάλα ονόματα απέναντι στον ΠΑΟΚ που έχει καλή σειρά αγώνων στην Τούμπα για συγκομιδή βαθμών.

Στα… σκληρά έπεσε ο Δικέφαλος του Βορρά στην κλήρωση της League Phase του Europa League, με αντιπάλους από το πάνω ράφι, που δεδομένα καθιστούν πολύ δύσκολη την αποστολή του. Οκτώ οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ με μονά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας τους τέσσερις εξ αυτών στην Τούμπα και τους άλλους τέσσερις εκτός έδρας, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σοσιεδάδ, η Γαλατάσαραϊ και η Ρίγα. Αντιστοίχως μπροστά στο κοινό του θα παίξει με τις Σλάβια Πράγας, Φερεντσβάρος, Πλζεν και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Όσο για τον Ολυμπιακό, έχει σαφώς πιο βατή αποστολή. Αλλά κι εκείνος με κάποιους επικίνδυνους αντιπάλους, έχοντας κοινή με τον ΠΑΟΚ τη Στεάουα. Τα παιχνίδια που θα δώσει στο Καραϊσκάκη η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είναι με τις Ρέιντζερς, Μπράγκα, Καραμπάγκ και Τβέντε, ενώ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τις Πόρτο, Λιόν, Μάλμε και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Σημειώνεται πως το ακριβές πρόγραμμα της διοργάνωσης θα γίνει γνωστό το Σάββατο (31/8), με την 1η αγωνιστική στις 25-26 Σεπτεμβρίου και την 8η στις 30 Ιανουαρίου 2025.

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming: To νέο σύστημα

Σε ό,τι αφορά το νέο σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, θα υπάρχει μία ενιαία βαθμολογία για τις 36 ομάδες κι εκείνες που θα τερματίσουν από την 1η έως την 8η θέση, θα περάσουν απευθείας στους “16”.

Εκείνες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλούες αγώνες playoffs.  Οι πρώτοι αγώνες θα γίνονται στις έδρες των ομάδων 17-24 και οι ρεβάνς στις έδρες των ομάδων 9-16. Οι τελευταίες 12 ομάδες δεν θα συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι με το νέο σύστημα διεξαγωγής, μετράει πιο πολύ με ποιες ομάδες παίζεις εντός έδρας και ποιες εκτός. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα έχει βατούς αντιπάλους στο γήπεδό του. Από εκεί πρέπει να προσθέσουμε ότι οι ομάδες ψάχνουν περίπου 7-8 βαθμούς για να προκριθούν, με βάση τη στατιστική.

Αναλυτικά οι 8 αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: 

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ, εντός
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, εκτός
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ, εντός
ΣΟΣΙΕΔΑΔ, εκτός
Πλζεν, εντός
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ, εκτός
ΣΤΕΑΟΥΑ, εντός
ΡΙΓΑ, εκτός

Αναλυτικά οι 8 αντίπαλοι του Ολυμπιακού: 

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ, εντός
ΠΟΡΤΟ, εκτός
ΜΠΡΑΓΚΑ, εντός
ΛΙΟΝ, εκτός
ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ, εντός
ΜΑΛΜΕ, εκτός
ΤΒΕΝΤΕ, εντός
ΣΤΕΑΟΥΑ, εκτός

Μαυρομάτης: «Πολύ χαρούμενοι που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο»

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ, στην κλήρωση της League Phase του Europa League στο Μονακό. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε τόσο στους αντιπάλους των πρωταθλητών Ελλάδας, όσο και στο νέο format της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Μακάρι να ήταν 4 ελληνικές ομάδες στην κλήρωση. Η αλλαγή, θα το δουν όλοι σύντομα, θα ανοίξει μία νέα εποχή. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η κλήρωση με το νέο φορμάτ. Συμμετέχουν ομάδες υψηλού επιπέδου, ακόμη και οι θεωρητικά άγνωστοι, απέκλεισαν ομάδες για να είναι βρίσκονται σήμερα εδώ! Θα πρέπει να σεβαστούμε αντιπάλους και να δούμε τη συμμετοχή μας σαν χαρά. Ο στόχος μας είναι αυτό που λέει ο προπονητής μας, παιχνίδι με παιχνίδι.

Να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορείς να πεις που θα φτάσουμε, εύχομαι να πετύχουμε ο,τι καλύτερο και να συνεχίσουμε. Η απόκτηση εμπειριών είναι από μόνη της επιτυχία. Και οι τρεις ομάδες μπορούν να φέρουν βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε χώρες να βρίσκονται ψηλότερα από εμάς και να βγάζουν απευθείας ομάδες. Εκτός από τον Ολυμπιακό που μπήκε απευθείας λόγω της κατάκτησης του Conference, εμείς ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κάνουμε τρεις προκρίσεις».

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Κοτάρσκι έφτασε τις 100 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ

Ιστορική χροιά απέκτησε για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας με την συμμετοχή που κατέγραψε έφτασε συνολικά τις 100 με την φανέλα του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις. Μπήκε στο κλειστό club των παικτών του ΠΑΟΚ με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών.

Ο 24χρονος πορτιέρε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στους «ασπρόμαυρους», πήρε την φανέλα του βασικού στο… σπίτι του. Πλέον σε 100 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ έχει δεχθεί 98 γκολ ενώ σε 38 περιπτώσεις έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Ρεκόρ, ωστόσο κατέγραψε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έδωσε την ασίστ στον Οζντόεφ στο πρώτο γκολ του Δικεφάλου, με τον Σέρβο εξτρέμ να φτάνει τις 40 σε 198 αγώνες του ΠΑΟΚ!

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr