Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/09)

Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει η ΑΕΚ που έχει μόνο στόχο τη νίκη στη Βοιωτία.

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/09)

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming | ΑΕΚ Live Streaming

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στη Λιβαδειά (19:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ η οποία δοκιμάζεται στη Λιβαδειά με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να κλείσει θετικά την πρώτη τριάδα αγώνων στο πρωτάθλημα πριν τη διακοπή. Για να ξεπεράσει μεταξύ άλλων το στραβοπάτημα με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-1) όπου είχε νωρίς-νωρίς την πρώτη απώλεια βαθμών.

Η «Ένωση» προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα και την ψυχολογία της μετά το κακό ευρωπαϊκό ξεκίνημα καθώς ο αποκλεισμός από την άσημη Νόα στα προκριματικά του Conference League έβαλε πρόωρο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: Με σοβαρότητα αλλά και αλλαγές

Ασφαλώς και είναι δύσκολη η άμεση επάνοδος της αυτοπεποίθησης σε υψηλό επίπεδο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω των αποτελεσμάτων κι αυτό καλείται να πράξει η ΑΕΚ στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Ο Λεβαδειακός στη σεζόν επιστροφής στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει κερδίσει έναν βαθμό σε δύο αγωνιστικές, χωρίς να έχει σκοράρει, με το 0-0 με την Athens Kallithea, ενώ δέχθηκε γκολ στο φινάλε των καθυστερήσεων ώστε να «λυγίσει» από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-0).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο σε άλλη μία αγωνιστική. Ωστόσο, θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά κερδίζοντας κι άλλο έδαφος στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League.

Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να μετατρέψει αυτή την επικίνδυνη έξοδο σε σερί νικών. Καθώς μετρά δέκα συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ με συνολικό σκορ 26-0.

Όσο για τη Λιβαδειά η «Ένωση» έχει πέντε σερί νίκες. Τελευταία επιτυχία του Λεβαδειακού το 3-0 του 2016 που είχε κλείσει έναν κύκλο έξι αγώνων όπου η ΑΕΚ είχε μόλις δύο «διπλά».

Άλλαξε ο διαιτητής στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ

Αντικαταστάθηκε ο διαιτητής Πουλικίδης που είχε οριστεί για δεύτερη σερί αγωνιστική σε αγώνα της ΑΕΚ.

Τον διαιτητή Φώτη Πολυχρόνη όρισε τελικά η ΚΕΔ για την κυριακάτικη (1/9, 19:00) αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ.

Αρχικά είχε επιλεγεί ο διαιτητής Πουλικίδης, ο οποίος όμως είχε σφυρίξει και το παιχνίδι ΑΕΚ-Λαμία της περασμένης αγωνιστικής.

Εν τέλει η ΚΕΔ προχώρησε στην αντικατάστασή του, ενώ άλλαξε και τους 4ους διαιτητές στα παιχνίδια Λαμία-Ολυμπιακός και Άρης-Αστέρας Τρίπολης, τοποθετώντας τους Βεργέτη και Τσιάρα.

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: «Λίγα τα 5 εκατ. ευρώ για τον Ντουά – Υπάρχει κι άλλος μνηστήρας»

Αρκετά μακριά βρίσκεται η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λουντογκόρετς για τον Ντουά, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βουλγαρία.

Ο Κουαντουό Ντουά της Λουντογκόρετς αποτελεί έναν από τους στόχους της ΑΕΚ για την επίθεση, ωστόσο στη Βουλγαρία αναφέρεται ότι η συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων δεν είναι κοντά.

Η πρόταση της Ένωσης, σύμφωνα με το «Kicker» κυμαίνεται στα 5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο η ιστοσελίδα telegraph.bg εκτιμά ότι η Λουντογκόρετς δεν θα δώσει για ένα τέτοιο ποσό τον παίκτη, που πέρυσι δαπάνησε 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται στο ρεπορτάζ πως υπάρχει κι άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον διεθνή Ελβετό φορ. Μάλιστα ετοιμάζει μια καλύτερη οικονομικά πρόταση για να τον αποκτήσει.

Η υπόθεση του Ντουά αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα για την ΑΕΚ, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Παράλληλα δουλεύονται κι άλλες περιπτώσεις παικτών για την κορυφή της επίθεσης.

«Ενδιαφέρεται για τον Ελίασον η Μίντιλαντ»

Για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον κινείται η Μίντιλαντ, όπως αναφέρουν στη Δανία.

Την προσπάθεια να αποκτήσει τον Νίκλας Ελίασον θέλει να κάνει η Μίντιλαντ! Η ομάδα της Δανίας ενδιαφέρεται για τον 28χρονο δεξιό εξτρέμ της ΑΕΚ. Ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση να τον αποκτήσει, σύμφωνα με σενάρια από τη Δανία.

Ο Ελίασον αγωνίζεται εκτός Σουηδίας από το 2017. Όταν άφησε τη Νόρκεπινγκ για την Μπρίστολ Σίτι και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Νιμ, πριν έρθει το 2022 στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Αν η Μίντιλαντ επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, θα πρέπει να κάνει μια δελεαστική πρόταση αρκετών εκατομμυρίων, για να πείσει την Ένωση να τον παραχωρήσει. Εξάλλου ο διεθνής Σουηδός άσος ανανέωσε πριν λίγο καιρό έως το 2028. Επίσης, η ΑΕΚ απέρριψε το καλοκαίρι κρούσεις από την Γκρέμιο και την Πούμας.

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: «Η φλόγα είναι ζωντανή για τον Πινέδα»

Δεν τα παρατά η Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Παρά τις συνεχείς αρνητικές απαντήσεις της ΑΕΚ στις προτάσεις της Μοντερέι για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, οι Μεξικανοί συνεχίζουν να συντηρούν το θέμα.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ραγιάδος» δήλωσε πως η φλόγα για τον 28χρονο μέσο παραμένει ζωντανή. Αν και παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί το ντιλ είναι μικρές. Ωστόσο, δεν φαίνονται διατεθειμένοι στη Μοντερέι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

«Δεν αποκλείουμε τίποτα, δεν έχουμε εγκαταλείψει το θέμα του Ορμπελίν. Ξέρετε πως είναι, πώς τα πράγματα έγιναν περίπλοκα και ποια είναι η θέση μας. Αλλά η φλόγα είναι ακόμα ζωντανή, θα το πούμε έτσι. Αν και αντιλαμβανόμαστε ότι η φλόγα είναι αδύναμη και η πιθανότητα συνεχώς απομακρύνεται». σημείωσε ο Νοριέγκα για την τελευταία πρόταση που κατέθεσαν στην ΑΕΚ για τον Πινέδα.

 

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr