Ατρομητος – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/08)

Πρεμιέρα με σημαντικό ματς στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη (20:30).

Ατρομητος – Αρης Live Streaming

Ατρομητος – Αρης Live Streaming | Aris Live Streaming

Πρεμιέρα με σημαντικό ματς στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη (20:30).

Η 1η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει ένα ματς που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη για τα πλέι-οφ. Ο ανανεωμένος Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη (20:30). Σε μία σύγκρουση των πιθανότητα κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος μετά το Big-4 των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ατρομητος – Αρης Live Streaming: Κοιτάζουν ψηλά

Η ομάδα των δυτικών προαστίων προχώρησε σε επένδυση το καλοκαίρι και έδωσε τα… κλειδιά στον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός κράτησε αρκετά από τα «εργαλεία» του περσινού ρόστερ. Μάλιστα, ενισχύθηκε κατά πολύ με τους Καρλίτος, Φαν Βέερτ, Κίνι, Ουάρντα, Ουεντραόγκο, Κοσέλεφ, Μπακού και Χουτεσιώτη. Ο Ατρόμητος έθεσε ψηλά τον πήχη. Δεν είναι μυστικό πως θέλει να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα, κυνηγώντας και την υπέρβαση σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε πέρσι μία ανάσα από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Φέτος θέλει να κυνηγήσει κάτι παραπάνω, με το βλέμμα κατά κύριο λόγο στη συγκεκριμένη διοργάνωση και στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στη Super League.

Οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Απέκτησαν μεταξύ άλλων τον Μοντσού από τη Βαγιαδολίδ, καθώς και τους έμπειρους Ούγκο Μάγιο και Πιόνε Σίστο. Η συγκεκριμένη τριάδα θα προστεθεί σίγουρα στις βασικές επιλογές του Μάντζιου, μαζί με τους Νταρίντα, Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Γκαρθία και Σουλεϊμάνοφ. Ερωτηματικό παραμένει το status του Λορέν Μορόν, που εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης είναι αήττητος από το 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Για την ακρίβεια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρά τρεις νίκες από τότε μέχρι και το περσινό 2-0, ενώ άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Η τελευταία νίκη του Ατρόμητου καταγράφηκε τον Δεκέμβριο του 2018 (4-2).

Συμφώνησε με Σταυρόπουλο, φτάνει τις 14 μεταγραφές!

Έτοιμος να κάνει δικό του τον Δημήτρη Σταυρόπουλο είναι ο Ατρόμητος.

Μετά το πέρασμά του από Ρετζίνα και Βάρτα Πόζναν, όπου αγωνίστηκε την περασμένη τετραετία, ο 27χρονος στόπερ, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, για να μεταπηδήσει στον Πανιώνιο, ετοιμάζεται να επαναπατριστεί.

Ο Ατρόμητος τα έχει βρει σε όλα με τον Σταυρόπουλο. Ήταν ελεύθερος και θα αποτελέσει την 14η καλοκαιρινή μεταγραφή των Περιστεριωτών.

«Ο Σίλβα κλείνει τις επόμενες ώρες στον Άρη!»

Κοντά στην απόκτηση του Τζόναθαν Σίλβα βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με την ισπανική «AS».

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του  Μάρτιν Φρίντεκ, αλλά η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας δεν σταματάει στον Τσέχο.

Ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας “AS” δεν αναφέρεται μόνο στο ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για τον Τζόναθαν Σίλβα, αλλά κάνει λόγο για συμφωνία η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα!

“O Σίλβα δεν είχε μέχρι στιγμής άλλες προτάσεις από την Ισπανόα, όπου ήθελε να μείνει, και αυτό τον οδήγησε να αποδεχθεί εκείνη του Άρη! Η Ελλάδα θα είναι ο επόμενος προορισμός του και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες”, αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ.

Ατρομητος – Αρης Live Streaming: Φρίντεκ: «Να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά»

Ο Μάρτιν Φρίντεκ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Martin Frydek, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Άρη. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τον κόσμο και τη Θεσσαλονίκη ο Νταρίντα και ο Μπράμπετς, όποτε δεν ήταν δύσκολο να πω “ναι” στην πρόταση του Άρη.

Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα.

Έρχομαι με μεγάλη διάθεση να βοηθήσω τον Άρη και όλοι μαζί να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Όμως δεν χρειάζονται πολλά λόγια αυτή τη στιγμή. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Σιφουέντες: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους του Άρη»

Ο Χοσέ Σιφουέντες μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Jose Cifuentes, τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας του Άρη. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τη νέα μου ομάδα.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους του Άρη. Δημιουργούν μια θερμή ατμόσφαιρα στα παιχνίδια και συμπαραστέκονται με πάθος στην ομάδα.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Άρη να έχει μια πετυχημένη σεζόν. Να φτάσουμε ψηλά και με την ολοκλήρωσή της να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Ατρομητος – Αρης Live Streaming: «Συζητάμε με τον Μορόν και τον Άρη για την απόκτησή του»

Η πώληση του Λορέν Μορόν είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και καιρό τον Άρη, με τον Ισπανό να αποτελεί μήλο της έριδος για πολλές ομάδες.

Πλέον, πέρα από τη Σαουδική Αραβία και τις προτάσεις που έχουν κυκλοφορήσει ως φημολογία, πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και το Ιράν.

Μια από αυτές έρχεται από την Τράκτορ, η οποία σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Μεχντί Αμπντί βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ισπανό επιθετικό, για να τον αποκτήσει από τον Άρη. «Προσπαθούμε να αποκτήσουμε έναν ξένο επιθετικό τις επόμενες μέρες. Έχουμε μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τον Ισπανό επιθετικό, Λορέν Μορόν, ώστε να δυναμώσουμε την επιθετική γραμμή της ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμπντί.

Παράλληλα, ένα δημοσίευμα έκανε την εμφάνισή του για τον Ισπανό.

Αυτό, αναφέρει ότι «ο Λορέν Μορόν είναι κοντά στη μετακίνησή του στο Ιράν για λογαριασμό της Τράκτορ. Το συμβόλαιό του με τον Άρη λήγει το 2025. Ο ελληνικός σύλλογος θα εισπράξει το ποσό των 1.2 εκατ. ευρώ». Η ΠΑΕ Άρης δεν έχει επιβεβαιώσει την παραμικρή διαπραγμάτευση με την ιρανική ομάδα. Επίσης, το ποσό που αναφέρει το «Football-in Al Minuto» είναι εξαιρετικά μικρό σε σύγκριση με τις οικονομικές απαιτήσεις των «κίτρινων» για την πώληση του Ισπανού επιθετικού.

Αυτή τη στιγμή, η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Οι δε απαιτήσεις του Άρη για την παραχώρησή του αγγίζουν διπλάσιο ποσό. Οπότε αυτό που γράφουν οι Ιρανοί περί συμφωνίας για αποζημίωση 1.2 εκατ. ευρώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

Ατρομητος – Αρης Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr