ΠΑΟΚ - Γκενκ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/07)

ΠΑΟΚ - Γκενκ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/07)

Το τρίτο φιλικό του στην Ολλανδία ετοιμάζεται να δώσει ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Γκενκ  Live Streaming | ΠΑΟΚ Live Streaming:

Πατάει γκάζι ο ΠΑΟΚ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» την Τετάρτη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στην Γκενκ επί ολλανδικού εδάφους στο τρίτο φιλικό τεστ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανεβάζουν στροφές με στόχο να βρίσκονται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στα τέλη Ιούλιο όταν και θα ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο τελευταίο φιλικό με την Χιμπέρνιαν είδε τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν 0-1 και έχει δώσει μεγάλο βάρος στην επιθετική ανάπτυξη. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ ζητάει πίεση ψηλά και κίνηση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Παράλληλα, ανέλυσε τα αμυντικά λάθη που έγιναν στο τεστ με την Χιμπέρνιαν και περιμένει βελτίωση και στον αμυντικό τομέα.

ΠΑΟΚ – Γκενκ  Live Streaming: Νέες δοκιμές από Λουτσέσκου

Η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Κωνσταντέλιας ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό και απέναντι στην Γκενκ ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Ντεσπόντοφ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δεν θα αγωνιστεί. Εκτός θα είναι και ο Οζντόεφ που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας στην ποδοκνημική.

Όπως είναι φυσικό και με δεδομένο ότι πρόκειται για δυνατό φιλικό ο Λουτσέσκο θα κάνει δοκιμές σε όλες τις γραμμές. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι οι  Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Εκονγκ, Ράφα, Σάστρε, Σβαμπ, Καμαρά, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

Η Γκενκ βρίσκεται επίσης στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Φέτος άλλαξε προπονητή και βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Γερμανού Τόρστεν Φινκ. Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι Βέλγοι έπαιξαν φιλικό με την Σαρλερουά και έμειναν στο 3-3 σ’ ένα παιχνίδια που είχε γρήγορο ρυθμό και αρκετά λάθη στην άμυνα.

ΠΑΟΚ – Γκενκ  Live Streaming: Νέο φιλικό για τον ΠΑΟΚ, κόντρα στην Φίτεσε

Κανονίστηκε και το 5ο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στο Άρνεμ κόντρα στην Φίτεσε το βράδυ του Σαββάτου (20:00 Ελλάδος). Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στις 15:00 το παιχνίδι κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση ενός ακόμη αντιπάλου προκειμένου να δώσει ένα επιπλέον φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Μετά από αναζήτηση ημερών ο αντίπαλος βρέθηκε και είναι η Φίτεσε. Το παιχνίδι να προγραμματίζεται για το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου (13/7, 20:00 ώρα Ελλάδος).

Θυμίζουμε πως την ίδια ημέρα ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει – νωρίτερα στις 15:00 – την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Κατόπιν αυτών των δύο αγώνων, οι ασπρόμαυροι ουσιαστικά θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους η οποία ξεκίνησε στις 1 Ιουλίου και θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ – Γκενκ  Live Streaming: Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να με δω στην Εθνική, μου αρέσει ο ΠΑΟΚ»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του στο πάγκο της Ρουμανίας εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Έχω πει ότι το θέμα Εθνικές, έχει κλείσει αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να προπονώ ξανά εθνική ομάδα! Μου αρέσει εδώ στον ΠΑΟΚ, μου αρέσει εκεί, στο γήπεδο, μου αρέσει να συμμετέχω καθημερινά. Είναι μια εντελώς διαφορετική δουλειά. Μία δουλειά είναι αυτή του εκλέκτορα, μία άλλη είναι του προπονητή της ομάδας».

Σε ερώτηση για το αν θα έπαιρνε στον ΠΑΟΚ Ρουμάνους αναφέρθηκε στον Ραζβάν Μαρίν, ο οποίος πρόσφατα συνδέθηκε με τους πρωταθλητές: «Χμ, δεν μπορώ να πω ότι δεν τους ξέρω όλους πολύ καλά. Αλλά ας πως τον Μαρίν, τον Στάντσιου, ποιον άλλον; Τον Ντραγκουσίν; Άλλους όχι, όχι, δεν τους ξέρω, δεν τους ξέρω καλά. Αυτούς τους ξέρω, τους έχω δει, τους ξέρω περισσότερο».

Σχολιάζοντας την πορεία της Ρουμανίας στο Eurο: «Είναι μία βαθύτερη ανάλυση. Δεν έχει νόημα να λέμε ”Ωωω, πήγαν φανταστικά!”, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα πολύ καλό βήμα προς τα μπρος. Και αυτή είναι μία στιγμή ελπίδας για το ρουμανικό ποδόσφαιρο. Γιατί λέω ότι δεν πρέπει να λέμε ότι ήταν φανταστικό; Γιατί τελικά, ήταν ένα τουρνουά όπου κερδίσαμε ένα ματς, φέραμε ισοπαλία σε ένα και χάσαμε δύο. Αν δεν είχαμε κερδίσει 3-0 την Ουκρανία, δεν ξέρω πώς θα έρχονταν τα πράγματα. Αλλά το γεγονός ότι προκριθήκαμε, ότι πήγαμε στο Euro και περάσαμε τον όμιλο, δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα.

Απόλαυσα αυτό το γκρουπ. Θα καταφέρουν να το διατηρήσουν; Έδειξαν ότι έχουν κίνητρο να παίξουν με την Εθνική. Ελπίζω ότι δεν ήταν μόνο το κίνητρο της παρουσίας σε μία τελική φάση μετά από τόσα πολλά χρόνια. Ελπίζω αυτό το κίνητρο να συνεχιστεί και να έχουμε αποτελέσματα. Ήταν μία καλή εμπειρία, έντονα συναισθήματα, αλλά όταν παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους, είδα ότι κάτι μας έλειπε».

Θετικά μηνύματα από Μεϊτέ

Ολοένα και καλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το γεγονός ο Σουαλιό Μεϊτέ να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Πλέον υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα από την πλευρά του.

Από τη στιγμή που ο Μεϊτέ δεν βρήκε το κάτι καλύτερο που αναζητούσε από τη Σαουδική Αραβία, η περίπτωση του επέστρεψε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ κατόπιν κυρίως δικής του πρωτοβουλίας.

Από το περιβάλλον του παίκτη όλο το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν πως η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Όμως όσα περνούν οι ημέρες δίνουν ολοένα και περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα στον Δικέφαλο δεν υπάρχει κάτι δρομολογημένο σχετικά με άλλη περίπτωση χαφ. Κάτι που δείχνει πως ενδεχομένως είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα επιστροφής του ποδοσφαιριστή, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξακολουθεί να επιθυμεί την επιστροφή του στο ρόστερ της ομάδας του.

Πλέον, μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η υπόθεσή του που όπως και να έχει αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το προσεχές διάστημα.

ΠΑΟΚ – Γκενκ  Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News