ΠΑΟΚ – Χιμπερνιαν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (06/07)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του δίνοντας το δεύτερο φιλικό του.

Θετικά μηνύματα από Μεϊτέ Ολοένα και καλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το γεγονός ο Σουαλιό Μεϊτέ να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αφού πλέον υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα από την πλευρά του. Από τη στιγμή που ο Μεϊτέ δεν βρήκε το κάτι καλύτερο που αναζητούσε από τη Σαουδική Αραβία, η περίπτωση του επέστρεψε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ κατόπιν κυρίως δικής του πρωτοβουλίας. Από το περιβάλλον του παίκτη όλο το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν πως η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, όμως όσα περνούν οι ημέρες δίνουν ολοένα και περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα στον Δικέφαλο δεν υπάρχει κάτι δρομολογημένο σχετικά με άλλη περίπτωση χαφ, κάτι που δείχνει πως ενδεχομένως είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα επιστροφής του ποδοσφαιριστή, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξακολουθεί να επιθυμεί την επιστροφή του στο ρόστερ της ομάδας του. ΠΑΟΚ - Γκενκ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Χιμπερνιαν Live Streaming | AEK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του δίνοντας το δεύτερο φιλικό του.

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τη Χιμπέρνιαν (17:00) στην Ολλανδία.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίζεται στην Ολλανδία με ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Χιμπέρνιαν (17:00). Το πρώτο τεστ κύλησε κάτι παραπάνω από ομαλά για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1. Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ στο πρώτο ημίχρονο. Έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Καμαρά και Τσιφτσής, που χρειάζονται φυσικά χρόνο για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Ο νεαρός Γκούμας πήρε επίσης την ευκαιρία του δείχνοντας καλά στοιχεία και σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι: Στο γήπεδο εμφανίστηκε μία ομάδα με συνοχή, που όμως έχει αρκετά κενά. Ο Τόμας Κεντζιόρα αναμένεται να ενταχθεί πάντως άμεσα, ενώ το ερωτηματικό παραμένει στη θέση του χαφ και στην επίθεση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στο πρώτο φιλικό δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και θεωρείται αμφίβολος ενόψει του αγώνα με την Χιμπέρνιαν.

ΠΑΟΚ – Χιμπερνιαν Live Streaming: Το δεύτερο τεστ

Οι Σκωτσέζοι προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν με μοναδικό στόχο να… ξεφύγουν από τη μετριότητα της προηγούμενης σεζόν. Η Χιμπέρνιαν έμεινε μακριά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και τελικά τερμάτισε στην 8η θέση με 46 βαθμούς, μόλις 11 βαθμούς πάνω από τη Ρος Κάουντι, που έπαιξε σε μπαράζ για τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Γκρέι, που ανέλαβε πριν λίγες εβδομάδες, έχει δώσει ήδη δύο φιλικά προετοιμασίας, κερδίζοντας την Έντιμπρα Σίτι (5-0) και την Ντούισμπουργκ (1-0). Σταρ της Χίμπερνιαν είναι ο έμπειρος εξτρέμ Μάρτιν Μπόιλ, ενώ ο πιο ακριβός παίκτης με βάση το trasnfermarkt είναι ο Γάλλος Ελί Γουάν, που κοστολογείται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Γκενκ (10/7) και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (15:00), ενώ ψάχνει ακόμα έναν αντίπαλο μέχρι να αποχωρήσει από την Ολλανδία.

ΠΑΟΚ – Χιμπερνιαν Live Streaming: Οζντόεφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κορυφαίο club»

Σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, περιγράφοντας με τον δικό του τρόπο τα όσα έζησε την φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ και τη νύχτα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στα ασπρόμαυρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ:

Για το ότι ήταν το πρώτο του πρωτάθλημα εκτός Ρωσίας και το πως ένιωσε για τον τίτλο που πήρε με τον ΠΑΟΚ:

«Αυτή είναι η πρώτη μου τέτοια εμπειρία, είναι συναρπαστική. Ήταν ένα σκληρό πρωτάθλημα με πολλές συγκινήσεις. Είναι ωραίο συναίσθημα να είσαι πρώτος. Τελικά όλα τελείωσαν όπως θέλαμε. Αν το συγκρίνουμε με τους τίτλους πρωταθλήματος με τη Ζενίτ, το χρυσό στην Ελλάδα μου θύμισε το πρώτο μου πρωτάθλημα με τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης».

Για την έλλειψη ανταγωνισμού στην Ρωσία και την Ζενίτ και την κατάκτηση τίτλου του ΠΑΟΚ μετά από πέντε χρόνια:

«Είναι πάντα πιο εύκολο ψυχολογικά και ηθικά να κερδίζεις νωρίτερα τους τίτλους. Όταν όλα κρέμονται από μια κλωστή, είναι δύσκολο. Ναι, τα συναισθήματα είναι υψηλότερα από όταν πήρα το πρωτάθλημα με τη Ζενίτ 5-6 ματς πριν το τέλος, το ζήσαμε μέχρι το τέλος αυτό το πρωτάθλημα εδώ στον ΠΑΟΚ».

Για τους στόχους που υπήρχαν στον ΠΑΟΚ:

«Οι υψηλότεροι στόχοι, όπως συμβαίνει σε κάθε κορυφαίο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στην Ελλάδα συν-πλην τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Αλλά τόσο ο σύλλογος όσο και εγώ προσωπικά, θέσαμε μόνο τους μέγιστους στόχους. Όπου κι αν παίζω, θέλω να κερδίζω. Έτσι ήταν για μένα από τότε από παιδί, αν και κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με τη Ζενίτ μόλις στα 27 μου. Αν και πριν από αυτό υπήρχαν πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο με τη Λοκομοτίβ».

ΠΑΟΚ – Χιμπερνιαν Live Streaming: «Στόχος το Champions League»

Για το πως γιορτάστηκε η κατάκτηση του τίτλου:

«Στη Θεσσαλονίκη, η πόλη φλεγόταν! Ήταν μια μεγάλη εκδήλωση για τον κόσμο, ήμασταν απίστευτα χαρούμενοι. Γιορτάζαμε τη νίκη μέχρι τις 8 το πρωί, κανείς δεν κοιμήθηκε. Αμέσως μετά τον αγώνα πήγαμε στο γήπεδο μας και η αρένα γέμισε εντελώς. Στη συνέχεια γυρίσαμε τη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, γιορτάσαμε με τους φιλάθλους μέχρι τις 5 το πρωί και μετά καθίσαμε λίγο με τα παιδιά».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Η πόλη ζει από το ποδόσφαιρο, ξέρουν όλα τα παιδιά στην ομάδα και το ζουν κάθε μέρα. Είναι σαφές ότι όταν κάτι πάει στραβά, τα αποτελέσματα δεν είναι τα ίδια, οι οπαδοί μπορεί να φουντώσουν, αλλά αυτό είναι μια φυσιολογική κατάσταση».

Για τον καιρό στην Ελλάδα και το πόσο δύσκολο είναι για αυτόν να παίζει σε υψηλές θερμοκρασίες:

«Όπως όταν έπαιζα στην Τουρκία, είναι εξίσου ζεστός ο καιρός και στην Ελλάδα. Είναι δύσκολο για μένα, ακόμα δεν το έχω συνηθίσει. Ποτέ δεν μου άρεσε να παίζω κάτω από τον καυτό ήλιο, ακόμη και στη Ρωσία. Θυμάμαι ότι έπαιξα κάποτε στη Ζενίτ εκτός έδρας με την Κρασνοντάρ και έπαθα ηλίαση. Έπρεπε να γίνω αλλαγή στο ημίχρονο.

Μετά το 30ο λεπτό δεν θυμόμουν καν πού βρισκόμουν ή τι συνέβαινε. Προτιμώ να παίζω στη βροχή ή όταν είναι δροσερό. Ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο».

Για τα ποια είναι τα σχέδια του για το μέλλον:

«Συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έχω μέχρι το καλοκαίρι του 2025, η οποία μπορεί να επεκταθεί για άλλη μια σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος από τη θέση στην ομάδα, είμαστε πρωταθλητές. Στόχος είναι να παίξουμε στο Champions League. Δεν μπορώ να μαντέψω πώς θα εξελιχθούν όλα αργότερα, όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή. Αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει εδώ, στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ».

 

ΠΑΟΚ – Χιμπερνιαν Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version