ΑΕΚ - Μπέρσχοτ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/07)

ΑΕΚ - Μπέρσχοτ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/07)

Επί ολλανδικού εδάφους βρίσκεται η ΑΕΚ για την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν την βελγική Μπέρσχοτ.

Σε αντίθεση με το πρώτο φιλικό, το σημερινό δεν θα έχει… κανονική διάρκεια καθώς οι δυο ομάδες συμφώνησαν να διεξαχθεί με την μορφή τεσσάρων 30λεπτων.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα την Τρίτη αλλά εκτός είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης που υπέστη διάστρεμμα.

Ο Ματίας Αλμέιδα χθες το πρωί στην προπόνηση της ΑΕΚ που διεξήχθη, έκανε και μία πρώτη δοκιμή για την 11άδα που σκέφτεται για το φιλικό με την Μπέρσχοτ με άσκηση τακτικής για την ανάπτυξη της ομάδας. Ο Αργεντίνος προπονητής της Ένωσης είχε στην άμυνα μπροστά τον Μουκουντί και τον Μήτογλου, δεξιά τον Ρότα, αριστερά τον Χατζισαφί και στον άξονα τον Μάνταλο με τον Γιόνσον, δεξιά στην επίθεση τον Ελίασον, αριστερά τον Φερνάντες και πίσω από τον Γκαρσία τον Ζίνι.

Για την ενδεκάδα των αναπληρωματικών, ο Αλμέιδα δοκίμασε τους Κοσίδη-Χρυσόπουλο-Ραντόνια στα στόπερ, δεξιά στην άμυνα τον Κανελλόπουλο, αριστερά τον Πήλιο, στα χαφ Φοφανά και Ρουκουνάκη, δεξιά στην επίθεση τον Μαχαίρα, αριστερά τον Κάτσικα και τον Θεοδωρίδη φορ έχοντας πίσω του τον Γκολφίνο αλλά και τον Μαχαίρα.

ΑΕΚ – Μπέρσχοτ Live streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News