ΑΕΚ Λαρνακας - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/07)

AEK Λαρνακα - ΠΑΟΚ Live Streaming

Το πρώτο του τεστ επί ολλανδικού εδάφος θα δώσει ο ΠΑΟΚ.

AEK Λαρνακας – ΠΑΟΚ Live Streaming | AEK – Alkmaar Live Streaming:

H φετινή σεζόν ξεκινά κι επίσημα για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας (19:00) σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Μετά από μία τρομερή χρονιά, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία εξαιρετική πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ μπαίνει και… επίσημα στη σεζόν 2024/2025. Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν λίγες μέρες. Ο «Δικέφαλος» ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας (19:00).

AEK Λαρνακας – ΠΑΟΚ Live Streaming: Για αρχή ξεμούδιασμα

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να… ξεμουδιάσει μετά το δύσκολο πρόγραμμα στην Ολλανδία. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα ξεκινήσει το «μοντάρισμα» με την πλειοψηφία των παικτών του σε ενεργό status. Φυσικά, είναι προφανές πως λείπουν ακόμα αρκετά «κομμάτια» σε ό,τι αφορά την τελική εικόνα του ρόστερ. Όμως ο ΠΑΟΚ κράτησε σχεδόν αλώβητο τον βασικό κορμό της περσινής σεζόν και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι ενόψει του φετινού μαραθωνίου.

Το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας θα δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα. Πιτσιρικάδες θα πάρουν την ευκαιρία τους για να δείξουν πως αξίζουν μία θέση στα πλάνα του Λουτσέσκου. Η αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου και Γκούμα.

Στην άλλη μεριά, η ΑΕΚ Λάρνακας ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με στόχο να κερδίσει αυτό που έχασε φέτος στο… νήμα. Για όποιον δεν το γνωρίζει, η ΑΕΚ έμεινε 2η πίσω από το ΑΠΟΕΛ, χάνοντας τον τίτλο στην ισοβαθμία. Αυτό αυτόματα την έφερε στον δρόμο των προκριματικών του Europa Conference League. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν οι Ισπανοί Φραν Σολ, Πέπε Πονς και οι Αφρικανοί Γκόντσγουιλ Εκπόλο και Βίλφριντ Καπτούμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει επίσης την Χιμπέρνιαν, τη Γκενκ και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα επόμενα φιλικά προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

AEK Λαρνακας – ΠΑΟΚ Live Streaming: Αισιοδοξία για Κεντζιόρα

Εντατικά δουλεύεται το deal του Τόμας Κεντζιόρα με την Ντιναμό Κιέβου, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μοιάζουν αισιόδοξοι πως η υπόθεση θα κλείσει άμεσα και ο Πολωνός θα βρεθεί στην Ολλανδία.

Μια σημαντική εκκρεμότητα θέλει να κλείσει ο ΠΑΟΚ όσο η προετοιμασία στην Ολλανδία είναι σε εξέλιξη. Και αυτή δεν είναι άλλη από την μεταγραφή του Τόμας Κεντζιόρα στους Θεσσαλονικείς.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Ουκρανοί αξίωναν ένα εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κεντζιόρα, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους (σ.σ. Δεκέμβριος 2024) και συγκεκριμένα 500.000 μπροστά και άλλα τόσα σε μπόνους. Εξ αρχής ο ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως προτίθεται να δώσει ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ. Κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την Ντιναμό. Η υπόθεση πέρασε στα χέρια του έμπειρου αμυντικού προκειμένου να βρει την λύση με την ομάδα του.

Επί του παρόντος, το σημείο κλειδί των διαπραγματεύσεων έγκειται στην ιδιαίτερα καλή σχέση που διατηρεί με τον πρόεδρο της Ντιναμό, τον πανίσχυρο Ιγκόρ Σούρκις. Είναι ξεκάθαρο πως ο Κεντζιόρα δεν θέλει να το πάει στα άκρα. Προσπαθεί να τον πείσει να βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου να πάει με κανονική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και απ’ ότι φαίνεται τα καταφέρνει…

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης του Πολωνού να ρίξει τις απαιτήσεις του Σούρκις είναι σε εξέλιξη. Γίνεται εντατικά και μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρουν το οριστικό deal μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ακόμη και στην Τούμπα, αντιμετωπίζουν το θέμα με αισιοδοξία και μιλούν για τεχνικές λεπτομέρειες που συζητιούνται..

AEK Λαρνακας – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Πρόταση δανεισμού της Αλ Χολούντ για Σαμάτα»

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει το ενδιαφέρον της Αλ Χολούντ για τον Αλί Σαμάτα. Δημοσιεύματα από την Τανζανία κάνουν λόγο για πρόταση δανεισμού της αραβικής ομάδας για τον 31χρονο επιθετικό!

Όπως αναφέρει στον λογαριασμό της στο X η ιστοσελίδα Sports Arena Tz η ομάδα που ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, ενδιαφέρεται για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Τανζανίας και κατέθεσε για δανεισμό του στον ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο διεθνής σταρ της Τανζανίας που παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ Ελλάδας λέγεται ότι ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον Σιμόν Μσούβα που παίζει ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία στην Αλ Νατζμαντ. Τώρα είναι η Αλ Χολούντ που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της χώρας κατέθεσε πρόταση δανεισμού για τον αρχηγό της Εθνικής Τανζανίας.

Ο Σαμάτα δυσκολεύτηκε να βρει θέση στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο που έχει με τους Έλληνες αναμένεται να λήξει τον Ιούνιο του επόμενου έτους».

«Περιπλέκεται η κατάσταση με τον Κοτάρσκι»

«Σκούρα» φαίνεται πως τα βρίσκει η Τζένοα με τον ΠΑΟΚ για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Oι απαιτήσεις των πρωταθλητών περιπλέκουν την κατάσταση.

Η Τζένοα κάνει σταθερά την προσπάθειά της να αποκτήσει τον 24χρονο πορτιέρε του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτό μόνο εύκολο δεν φαντάζει για τους «ροσομπλού». Αυτό το αντιλήφθηκαν και στην πρώτη πρόταση τριών εκατ.ευρώ, εισπράττοντας το «όχι» του ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παρά την επιμονή και την προσπάθεια, στην Ιταλία έχουν αντιληφθεί πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον βασικό του τερματοφύλακα χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά και ενόψει των προκριματικών της Ευρώπης.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, «η κατάσταση με τον Κοτάρσκι περιπλέκεται. Ο ΠΑΟΚ ζητάει 9 εκατ. ευρώ! Επίσης, θέλει να κρατήσει τον τερματοφύλακα του για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών προτού τον πουλήσει. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Τζένοα».

Μάλιστα, σημειώνουν πως αυτή η στάση του ΠΑΟΚ αναγκάζει την ιταλική ομάδα να στραφεί σε άλλες λύσεις.

AEK Λαρνακας – ΠΑΟΚ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News