Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/04)

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Μετά τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα συναντηθούν στο Φάληρο.

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Olympiacos – PAOK Live Streaming:

Άλλο ένα μεγάλο και καθοριστικό ντέρμπι στα Playoffs της Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30).

Η κούρσα για τον τίτλο κορυφώνεται, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να επιστρέφουν σε ρυθμό πρωταθλήματος και να τίθενται αντιμέτωποι στο Φάληρο λίγα μόλις 24ωρα μετά τις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες τους, σε ένα σπουδαίο και καθοριστικό ντέρμπι.

Αμφότεροι προέρχονται από τους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Conference League με Φενέρ και Μπριζ αντίστοιχα και καλούνται να διαχειριστούν την σωματική και πνευματική κόπωση ώστε μέσα σε λίγες μέρες να δώσουν άλλο ένα πολύ απαιτητικό ματς που είναι καθοριστικό για αμφότερους στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο.

Έχοντας ήδη έναν αγώνα λιγότερο λόγω της αναβολής του μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα λόγω των επαναληπτικών προημιτελικών χρειάζονται το «τρίποντο» για να συνεχίσουν την προσπάθεια με φόντο τον τίτλο.

Διαφορετικό κλίμα

Οι Πειραιώτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (63 βαθμοί) με νωπές τις δάφνες από την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία τους εις βάρος της Φενέρ στη διαδικασία των πέναλτι αναμφίβολα έχουν την ψυχολογία τους στα ύψη και μπροστά στο κοινό τους στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον αέρα νικητή για να πάρουν το «τρίποντο» και να μείνουν γερά στο «κόλπο».

Από την άλλη πλευρά ο «δικέφαλος» του Βορρά καλείται να διαχειριστεί τον αποκλεισμό του από την Κλαμπ Μπριζ με δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά στην Τούμπα (0-2) που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε μια μεγάλη πορεία στο Conference League χωρίς να καταφέρει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και πλέον στρέφεται αποκλειστικά στη μάχη του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι στο -2 από την πρώτη θέση (67 βαθμοί) με αγώνα λιγότερο και στην έδρα των «ερυθρόλευκων» καλείται να δείξει αντίδραση και χαρακτήρα για να μην γκρεμίσει όσα έχει χτίσει ως τώρα και να διατηρήσει τον πρώτο λόγο στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου».

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μασούρας: «Ήταν για όλα αυτά τα χαμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο 90’»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη κατά τον Γιώργο Μασούρα, μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Μασούρας μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League τόνισε πως αυτή η επιτυχία ήταν για όλες τις φορές που η ομάδα δεν τα κατάφερε στην Ευρώπη στις λεπτομέρειες, ενώ αποθέωσε τον Τζολάκη.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις αποκρούσεις του  Τζολάκη: «Ήμουν πολύ σίγουρος για τον Κώστα, δεν ξέρω γιατί. Έβγαλε αυτοπεποίθηση, τους είχε πάρει τον αέρα από το πρώτο πέναλτι».

Για το αν σκέφτηκε πριν το πέναλτι ότι είχε βρει δίχτυα στην ίδια εστία στο προηγούμενο ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Όχι, δεν σκέφτηκα ότι είχα βάλει τα δύο γκολ στην ίδια εστία, τι να σκεφτώ εκείνη την ώρα (σ.σ. γέλια). Ήθελα να σκοράρω πολύ, επέλεξα μία γωνία… Έχασα τον βηματισμό, ήθελα να αποκτήσω πλεονέκτημα, να περάσω τον αντίπαλο, αλλά έχασα τον βηματισμό».

Για το πώς πανηγυρίστηκε στα αποδυτήρια η πρόκριση: «Έγινε ένας χαμός. Ήμασταν περισσότερο σαστισμένοι. Όποιος καταλαβαίνει το μέγεθος της επιτυχίας, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι πραγματικά τόσο μεγάλη επιτυχία. Ήταν για όλα αυτά τα χαμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο 90’. Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους από τον Τζέραρντ. Για το Ριαθόρ στο 90’, για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους εννοείται, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς. Όλα αυτά τα παιχνίδια ήρθαν μαζεμένα εδώ και πραγματικά χάρηκα πολύ και νιώθω τυχερός που ανήκω στη γενιά που έφτασε στους «4». Ο κόσμος πραγματικά έγινε τόσο χαρούμενος. Η ευρωπαϊκή επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό. Δίψαγε η ομάδα για αυτό το μεγάλο βήμα και επιτέλους είμαστε εδώ».

Για την Άστον Βίλα: «Κάθε αντίπαλος είναι ισάξιος, δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα. Παίζει ρόλο το πόσο το θέλει κάθε ομάδα και εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Το αποδείξαμε και σήμερα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Απίστευτος Τάισον: Το πίστεψε, το πάλεψε και στο τέλος λύγισε

Απαρηγόρητος ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Τάισον, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα με το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού ρέφερι. Ο Βραζιλιάνος το πίστεψε, το πάλεψε και στο τέλος λύγισε…

Βλέποντας τον Τάισον να λυγίζει, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έτρεξε κοντά στον Βραζιλιάνο, ο οποίος έμοιαζε απαρηγόρητος από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο Conference League. Με την λήξη του παιχνιδιού, ο Τάισον ξέσπασε σε κλάματα καθώς εξ αρχής πίστευε ότι τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν την υπέρβαση και θα πάρουν την πρόκριση.

Μάλιστα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ο «Τάι» έβαζε διαρκώς την φανέλα μπροστά στο πρόσωπό του καθώς δεν ήθελε να δείξει πόσο πολύ του κόστισε ο αποκλεισμός, ωστόσο, και κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης έμοιαζε να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Μια εικόνα συγκλονιστική για έναν τύπο που στα 36 του έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα  στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, η δίψα του και το πάθος του για ακόμη περισσότερα ξεχειλίζουν… Για έναν τύπο που ακόμη το λέει η καρδιά του.

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε ότι η απογοήτευση από τις «μάχες» με τους Βέλγους θα πρέπει να μετατραπεί σε καύσιμο για την τελική ευθεία.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού. Πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι’ αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα. Εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Η απογοήτευση από τον αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη. Για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους».

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News