Μακαμπι - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/03)

Μακαμπι - Ολυμπιακος Live streaming

Να σηκώσει κεφάλι μετά τις σερί βαριές ήττες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι.

Μακαμπι – Ολυμπιακος Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φάση των «16» του Conference League. Οι Πειραιώτες την Πέμπτη το βράδυ (22:00) θα παίξουν τα ρέστα τους στην Μπάτσκα Τοπόλα κι έχουν μπροστά τους ένα βουνό, αφού πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος του 1-4.

Ο Μεντιλίμπαρ ψάχνει λύσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της άμυνας και άπαντες αναγνωρίζουν ότι για την ανατροπή του σκορ χρειάζεται το «μηδέν» στην άμυνα. Οι Πειραιώτες στην προηγούμενη φάση ξεπέρασαν το εμπόδιο της Φερεντσάβρος κρατώντας δύο φορές ανέπαφη την εστία τους.

Πλέον ο Βάσκος προπονητής σκέφτεται το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του ακόμα και με τρεις στόπερ. Το γεγονός ότι στα δύο τελευταία ματς με τους Ισραηλινούς και με τον Παναθηναϊκό (1-3) στα Playoffs δέχθηκαν συνολικά 7 γκολ σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος λειτουργία στην άμυνα.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αγωνιστεί με τρεις στην άμυνα (σύστημα 3-4-3) τότε θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν οι Ρέτσος, Ντόι, Κάρμο. Την τετράδα στο κέντρο θα πλαισιώσουν οι Ορτέγα, Ροντινέι, Έσε, Ορτα και στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Καμπί. Η συμμετοχή του Πασχαλάκη θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αφού ο βασικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στον ώμο. Αν δεν προλάβει τότε βασικός θα παίξει ο Τζολάκης.

Με Ζάχαβι οδηγό

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέδειξε μέσα στο Φάληρο ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι Ισραηλινοί φέτος στο Conference League μετράνε 6 νίκες και μόλις μια ήττα και το γεγονός ότι έχουν σκοράρει 18 γκολ «φωτογραφίζει» την επιθετική ποιότητα που διαθέτουν. Αυτή οφείλεται κυρίως στον Εράν Ζάχαβι, ο οποίος σε 13 συμμετοχές μετράει 12 γκολ στο Conference League.

Ο έμπειρος επιθετικός θα ξεκινήσει και πάλι βασικός, ενώ το πλάνο του Ρόμπι Κιν για τη μεσαία γραμμή δείχνει ότι οι θέσεις των Βαν Όβερεμ, Πέρετζ και Κανικόφσκι είναι «κλειδωμένες».

Στην άμυνα η τετράδα που αγωνίστηκε στο Φάληρο (Ρεβίβο, Σάμποριτ, Ναχίμιας και Σαχάρ) δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει καθώς στο Φάληρο απενεργοποίησε σε μεγάλο μέρος τα ατού του Ολυμπιακού.

Μακαμπι – Ολυμπιακος Live streaming: Group therapy με αυτοκριτική στον Ρέντη και αρχηγικό Ελ Αραμπί

Βαρύ ήταν το κλίμα στον Ρέντη για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που ήρθε τρεις μέρες μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε διάστημα τεσσάρων ημερών οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν επτά γκολ και δεν μπόρεσαν να δείξουν σχεδόν τίποτα θετικό στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στα όσα δεν έγιναν σωστά στα δύο παιχνίδια και κυρίως στο ντέρμπι, ενώ τον λόγο πήραν και οι παίκτες, κάνοντας την αυτοκριτική τους.

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στους παίκτες τόσο για τα λάθη στην άμυνα που στοίχισαν, όσο και για τις κακές εμπνεύσεις στο επιθετικό κομμάτι. «Για ακόμη μία φορά παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν κάναμε σχεδόν τίποτα από όσα είπαμε πριν το παιχνίδι. Δεν παίζουμε άμυνα. Πώς γίνεται να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ; Κάνουμε τα ίδια λάθη. Δεν αντιδρούμε ακόμη και σε καταστάσεις που είμαστε περισσότεροι στην άμυνα. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε τέτοια λάθη, γιατί πάντα θα το πληρώνουμε», ανέφερε αρχικά.

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Για τις λάθος επιλογές στο επιθετικό κομμάτι, είπε: «Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είμαστε πιεστικοί στην επίθεσή μας. Στα προηγούμενα ματς δεν το είδα αυτό. Είχαμε διαφορετική εικόνα επιθετικά. Τώρα, παρότι παίξαμε με δύο σέντερ φορ, δεν κάναμε ποτέ σωστά πίεση. Κάναμε σέντρες χωρίς αποτέλεσμα, δεν είχαμε όσους παίκτες έπρεπε στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις και όλες οι γραμμές μας ήταν μακριά η μία από την άλλη».

Κλείνοντας, τόνισε ότι πρέπει να ξεχάσουν όσα έγιναν στα δύο τελευταία παιχνίδια και να συγκεντρωθούν στη ρεβάνς με τη Μακάμπι, ενώ στο διάστημα της διακοπής θα δουλέψουν σε όλους τους τομείς για μείνουν στο κόλπο του πρωταθλήματος μέχρι τέλους: «Ό,τι κάναμε δεν μπορεί να αλλάξει τώρα. Αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Αρχικά πρέπει να πάμε την Πέμπτη στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε από το παιχνίδι. Και μετά να δουλέψουμε στη διακοπή και να βάλουμε στο παιχνίδι μας στοιχεία που μας λείπουν. Να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει».

Τον λόγο στη συνέχεα πήραν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, θέλοντας να αναλάβουν τις ευθύνες για την εικόνα της ομάδας. Οι Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Πασχαλάκης, Μασούρας, Ροντινέι, Γιόβετιτς, Ιμπόρα ήταν μεταξύ των παικτών που μίλησαν στα αποδυτήρια.

Ο Μαροκινός φορ ήταν ο πιο σκληρός στα όσα είπε, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παραιτηθεί. «Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι η αυτοκριτική μας. Να καταλάβουμε τα λάθη μας και πώς θα επαναφέρουμε την ομάδα. Υπάρχουν εννέα παιχνίδια μπροστά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά στη διακοπή και όταν επανέλθουμε να δείξουμε ότι πήραμε το μάθημά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μακαμπι – Ολυμπιακος Live streaming: Έκπληξη από τον Κάρμο

Έκπληξη από τον Νταβίντ Κάρμο, καθώς ο στόπερ του Ολυμπιακού αποφάσισε να αφήσει την εθνική Πορτογαλίας και επέλεξε την Ανγκόλα!

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού-δανεικός από την Πόρτο-, Νταβίντ Κάρμο, διεθνής με την ομάδα Νέων της Πορτογαλίας και πρωταθλητής Ευρώπης με εκείνη κάτω των 19 ετών, κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Ανγκόλας!

Τις κλήσεις ανακοίνωσε σήμερα ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής  της Ανγκόλα, Πέδρο Γκονσάλβες, για φιλικά παιχνίδια στο Μαρόκο (Αγκαντίρ και Μαρακές), ενάντια στους γηπεδούχους και τα Νησιά Κομόρες, στις 22 και 25 Μαρτίου.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού-όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας O Jogo- αποδέχτηκε την πρόκληση του προπονητή της Αγκόλας και θα πραγματοποιήσει τις πρώτες διεθνείς συμμετοχές του στο Μαρόκο.

Μακαμπι – Ολυμπιακος Live streaming: Θετικό κλίμα για την ανανέωση με τον Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει αφήσει άπαντες ευχαριστημένους στον Ολυμπιακό. Έτσι, τον Μάιο αναμένεται να τα βρουν για επέκταση της συνεργασίας τους.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Ο Ολυμπιακός θέλει να τα δώσει όλα στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές για να διεκδικήσει τον τίτλο. Ωστόσο σκέφτεται και την επόμενη σεζόν, με τις εκκρεμότητες να είναι αρκετές. Με τις ανανεώσεις των Φορτούνη, Μασούρα να μην προχωρούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν πάρει αρνητική τροπή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για νέο συμβόλαιο και με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο και μέχρι τώρα τα έχει πάει καλύτερα από ότι αναμενόταν. Με 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ελ Κααμπί έκανε τους φίλους του Ολυμπιακού να ξεχάσουν τον Μπακαμπού, τη θέση του οποίου κλήθηκε να καλύψει.

Και ο ίδιος περνά καλά στην ομάδα και την Ελλάδα και το κλίμα είναι θετικό για την παραμονή του. Οι τελικές συζητήσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως», θα γίνουν τον Μάιο. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Μακαμπι – Ολυμπιακος Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News