Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/03)

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming

Με το δεξί στα πλέι-οφ απέναντι στη Λαμία θέλει να μπει η ΑΕΚ.

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ ξεκινά τη μάχη για τον τίτλο στα πλέι-οφ της Super League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Λαμία (17:00).

Ακόμα ένα γκολ που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά στέρησε από την ΑΕΚ τη νίκη στο ματς με τον Άρη. Το τελικό 3-3 άφησε την «Ένωση» στη 2η θέση με 59 βαθμούς και τώρα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να αφήσει εκτός εικόνας κάθε πιθανότητα για γκέλες και νέες απώλειες βαθμών.

Ξεκινά τη μάχη

Η ΑΕΚ ξεκινά τη μάχη για την back to back κατάκτηση του τίτλου στην Super League με ένα από τα ματς που θεωρούνται «εύκολα»: Η Λαμία έκανε ήδη υπέρβαση με την εκπληκτική της πορεία και την παρουσία της στα πλέι-οφ και είναι ξεκάθαρο πως δεν κυνηγά κάτι, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα «παρατήσει» τα παιχνίδια. Άλλωστε, η έλλειψη άγχους κόντρα σε ομάδες που παίζουν για τη… ζωή τους αποτελεί πάντα έναν παράγοντα που επηρεάζει τις συνθήκες και τα δεδομένα μίας αναμέτρησης.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πάντως πολύ πιο πάνω σε ποιοτικό επίπεδο. Είναι ξεκάθαρο πως ξεκινούν την συγκεκριμένη με την ταμπέλα του φαβορί. Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει πάντως αρκετά ζητήματα. Δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Στίβεν Τσούμπερ και στους τραυματίες Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Αρόλντ Μουκουντί και Ζίνι. Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Όμως ίσως μείνει εκτός δράσης ο Νορτνίν Άμραμπατ, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Με βάση λοιπόν τα δεδομένα, η ενδεκάδα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιο, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Λιούμπισιτς, Μάνταλο (Αραούχο) και Γκαρσία, με τους Πόνσε, Γιόνσον, Χατζισαφί να διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά τη Λαμία, ο Λεωνίδας Βόκολος θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην ενδεκάδα που έκανε την ιστορική υπέρβαση. Εκτός από τον Τσιλούλη, ο οποίος δεν θα παίξει λόγω της συμφωνίας του με την ΑΕΚ από το προσεχές καλοκαίρι. Εκτός επίσης και ο Παπαδόπουλος, λόγω τιμωρίας. με τους Κοσέλεφ, Κορνέζο, Τζανετόπουλο, Σλίβκα, Τζανδάρη, Νούνιες, Βασιλαντωνόπουλο, Αμαράλ, Μαρτίνες, Μάλτσι και Τσούκαλο να έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: Τι είπε ο Μελισσανίδης για την αναβολή της 2ης στροφής των πλέι οφ

Η στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη για το αίτημα αναβολής της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ ήταν ξεκάθαρα υπέρ της Εθνικής ομάδας.

Η απόφαση της Super League για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, κάνοντας έτσι δεκτό το αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας η Εθνική ομάδα, ήταν ομόφωνη. Ωστόσο, πριν από τη χθεσινή συνεδρίαση είχαν κυκλοφορήσει σενάρια για τη στάση της ΑΕΚ, ότι δεν θα ήθελε την αναβολή, γιατί ευνοεί στο πρόγραμμα τον Ολυμπιακό.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς στην τοποθέτησή του στο ΔΣ για το θέμα. Μάλιστα, η απόφαση για θετική απόκριση στο αίτημα της Εθνικής ομάδας, η οποία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024 στα μπαράζ του Μαρτίου, είχε ληφθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport».

«Εμείς δεν θα πληγώσουμε την Εθνική. Της έχουμε δώσει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα για να παίζει και να αποκτήσει μια έδρα που θα τη βοηθήσει να πετυχαίνει τους στόχους της. Θα παίξουμε με όλους, όποτε οριστούν τα ματς», έλεγε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στους συνεργάτες του και αυτή ήταν η στάση που κράτησε η ομάδα.

«Θέλει να παίξει στη Βραζιλία ο Ελίασον – Το συζητά η ΑΕΚ από το καλοκαίρι»

Η Γκρέμιο δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση του Ελίασον, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία.

Τα σενάρια στη Βραζιλία για το ενδιαφέρον απόκτησης του Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ από τη  Γκρέμιο συνεχίζονται. Η μεταγραφική περίοδος στη χώρα του καφέ ολοκληρώθηκε. Η βραζιλιάνικη ομάδα τον τελευταίο μήνα βρισκόταν σε επαφή με την ΑΕΚ. Κάνοντας προτάσεις για τον 27χρονο Σουηδό εξτρέμ, οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές.

Αρχικά έκανε πρόταση για δανεισμό του παίκτη έως το καλοκαίρι, βάζοντας οψιόν αγοράς στο ντιλ. Όταν απορρίφθηκε, κατέθεσε και πρόταση αγοράς. Η Ένωση ωστόσο απέρριψε και αυτή την προσφορά, μιας και είχε κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα. Πάντως, η Γκρέμιο δεν προτίθεται να ξεχάσει τον Ελίασον, παρά το γεγονός ότι απέκτησε τον Παβόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα futbolista.futbol, η βραζιλιάνικη ομάδα έχει ενημερωθεί ότι η ΑΕΚ θα ήταν πιο θετική να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του Σουηδού άσου το καλοκαίρι. Τότε, θα μπορέσει πιο εύκολα να καλύψει το κενό του. Παράλληλα, αναφέρει πως και ο Ελίασον ξεκαθάρισε πως θέλει να παίξει στη Βραζιλία.

Εκτός από τη Γκρέμιο, ακόμα δύο βραζιλιάνικες ομάδες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον παίκτη, που ίσως αυξήσει τον ανταγωνισμό για την απόκτησή του.

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: «Ο Πισάρο επιστρέφει σε ένα σκοτεινό σημείο της καριέρας του»

Για τις χαμηλές πτήσεις του Ροδόλφο Πισάρο στην ΑΕΚ γράφουν στο Μεξικό.

Η πορεία του Ροδόλφο Πισάρο στην ΑΕΚ προκαλεί προβληματισμό και στο Μεξικό. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να δείξει την αξία του. Η ιστοσελίδα la opinion αναφέρει ότι «ο Πισάρο επιστρέφει σε ένα σκοτεινό σημείο της καριέρας του».

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «ο Μεξικανός δεν εντυπωσίασε τις τελευταίες σεζόν παίζοντας με την Ιντερ Μαϊάμι και την Μοντερέι. Το καλοκαίρι ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να ποντάρει πάνω του στην ΑΕΚ. Μάλιστα η συμφωνία ήταν μια χρυσή ευκαιρία για τον 30χρονο, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Έτσι, η πορεία του στην Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τον συμπατριώτη του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Πισάρο έχει παίξει 15 παιχνίδια στη Super League. Δύο στα προκριματικά του Champions League, δύο στο Europa League και άλλα δύο στο Κύπελλο. Αλλά αυτά τα νούμερα είναι παραπλανητικά, καθώς είχε πολύ μικρή συμμετοχή σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει παίξει μόλις 698 λεπτά, που μεταφράζονται σε μόλις 7 90λεπτα.

Το συμβόλαιο του Πισάρο με την ΑΕΚ λήγει τον Ιούνιο του 2025. Η ομάδα και ο Μεξικανός έχουν την οψιόν για ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο. Όμως, αν ο παίκτης δεν καταφέρει να ανεβάσει την απόδοσή του, τότε το ευρωπαϊκό του όνειρο να αποδειχτεί σύντομο».

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News