Ολυμπιακος – Μακαμπι Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (07/03)

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live streaming

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Conference θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Χρυσή ευκαιρία έχει μπροστά του Ολυμπιακός που στοχεύει πλέον σε πρόκριση στους «8» του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχονται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους και φιλοδοξούν – ενόψει της ρεβάνς – να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την άφιξή του στον πάγκο των Πειραιωτών έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της ομάδας του μέσα στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός έχει σε κάθε ματς ξεκάθαρο πλάνο μέσα στο γήπεδο, και αμυντικά η βελτίωση είναι αισθητή. Τα νούμερα του Μεντιλίμπαρ λένε την αλήθεια. Σε 6 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη μετράει μόνο νίκες με αποτέλεσμα να διεκδικεί την πρόκριση στους «8» του Conference League. Παράλληλα να βρίσκεται στο -3 από την κορυφή βαθμολογίας της Super League.

Δεν αλλάζει πλάνο ο Μεντιλίμπαρ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει οι παίχτες του να συνεχίσουν με το πόδι στο «γκάζι» και παραμονή της αναμέτρησης ζήτησε να βελτιώσουν την νοοτροπία τους και τον τρόπο δουλειά τους διότι μόνο έτσι θα πετύχουν τους στόχους.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που τον οδηγεί από νίκη σε νίκη. Σχεδιάζει πλάνο 4-3-3 με τους Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα στην άμυνα τους Έσε, Τσικίνιο, Όρτα στο κέντρο και τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί στην επίθεση. Μια θέση διεκδικεί ο Μασούρας αντί του Φορτούνη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ στο +1 από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο προπονητής Ρόμπι Κιν ακολουθεί επιθετικό πλάνο και το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η άνετη επικράτηση το Σάββατο με 4-0 κόντρα στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

Στον όμιλο του Conference League με Γάνδη, Μπρέινταμπλικ και Ζόρια εντυπωσίασε με 5 νίκες και βρήκε δίχτυα στα 5 από τα 6 παιχνίδια. Ο επιθετικός Εράν Ζαχαβί θα είναι ο «Νο1» κίνδυνος για την άμυνα του Ολυμπιακού, καθώς μετράει 10 γκολ σε 12 συμμετοχές στη φετινή πορεία στο Conference League.

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live streaming: «Απίθανο να μην την ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ποντένσε ο Ολυμπιακός»

Σίγουρο θεωρούν στην Αγγλία ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Ποντένσε το καλοκαίρι, πληρώνοντας την οψιόν αγοράς στη Γουλβς.

Η τρελή φόρμα του Ντανιέλ Ποντένσε το τελευταίο διάστημα δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Άγγλους. Παρακολουθούν τον παίκτη, μιας και ανήκει στη Γουλβς. Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο, ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ είχε εννέα πάσες-κλειδί για την επίθεση. Επίσης, πρωταγωνίστησε σε δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Οι επιδόσεις του Ποντένσε προκαλούν αίσθηση στην Αγγλία. Ήδη φέτος μετρά 16 γκολ και 10 ασίστ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα molineux.news, που ασχολείται με θέμα της Γουλβς:

«O Ποντένσε έχει μια πολύ παραγωγική σεζόν. Σε αυτό το σημείο, φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να επιστρέψει στη Γουλβς. Η ομάδα προσπάθησε να τον πουλήσει το καλοκαίρι. Ο μόνος λόγος που είναι τώρα δανεικός είναι επειδή δεν ήρθε κάποια ικανοποιητική πρόταση αγοράς.

Αλλά ο Ολυμπιακός έχει οψιόν αγοράς για το Ποντένσε στο τέλος της σεζόν κοντά στα 5 εκατ. ευρώ και θεωρείται απίθανο να μην την ενεργοποιήσει. Και ο ίδιος έχει δηλώσει πόσο χαρούμενος είναι στην ελληνική ομάδα. Μπορεί να είναι απλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά εννέα πάσες-κλειδιά σε ένα παιχνίδι είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Θέλουν να κρατήσουν έναν παίκτη με τέτοια συχνή συμπεριφορά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».

Ο Ντάνιελ Ποντένσε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την φανέλα των «ερυθρόλευκων», με τον Πορτογάλο να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Με ανάρτησή του στα Social Media, o Ποντένσε εξέφρασε την χαρά του για την συμπλήρωση 100 συμμετοχών ως παίκτης του Ολυμπιακού, ευχαριστώντας τους φιλάθλους των Πειραιωτών για την υποστήριξή τους.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που έκανα την 100η συμμετοχή μου, με ένα τεράστιο κλαμπ. Σας ευχαριστώ για τη φανταστική υποστήριξή σας», ανέφερε στο μήνυμά του ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Γκάζια από Μεντιλίμπαρ: «Ορισμένοι να αλλάξετε νοοτροπία…»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν επαναπαύεται στο 6Χ6 του Ολυμπιακού. Κρούει τον κώδωνα για όσους παίκτες δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμα.

Έναν μικρό ποδοσφαιρικό άθλο έχει καταφέρει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό. Από τη μέρα που ανέλαβε τον «ερυθρόλευκο» πάγκο κατάφερε να μεταμορφώσει αγωνιστικά την ομάδα. Μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με γκολ 13-3. Παρόλα αυτά, συνεχώς τονίζει στους παίκτες του ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Παράλληλα, έχοντας πλέον πλήρη εικόνα για το ρόστερ του Ολυμπιακού, έκρουσε το καμπανάκι για κάποιους που δεν έχουν αποδώσει ακόμα τα αναμενόμενα. «Θέλω ορισμένοι από εσάς να αλλάξετε νοοτροπία και τον τρόπο δουλειάς σας στην προπόνηση», είπε ο Βάσκος τεχνικός, στέλνοντας σαφές μήνυμα.

«Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα τα καταφέρουμε. Έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας», πρόσθεσε. Ξεκαθάρισε επίσης πως πιστεύει τόσο στην πρόκριση επί της Μακάμπι όσο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live streaming: Ρόμπι Κιν: «Ανυπομονούμε για Ολυμπιακό, κάθε προπονητής και παίκτης θέλει τέτοια ματς»

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν παρακολούθησε από κοινού με τον αναλυτή αγώνων της ομάδας, Φίλιπ Χάντσον την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Ο άλλοτε άσος της Τότεναμ ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με τον συνεργάτη του, Φίλιπ Χάντσον. Προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης τους «ερυθρόλευκους» στην αναμέτρηση με τον Βόλο (3-0).

Ο Ρόμπι Κιν, μάλιστα έδειξε να εντυπωσιάζεται από το νικηφόρο σερί που τρέχουν οι Πειραιώτες υπό τις οδηγίες του Χοσλε Λουίς Μεντιλίμπαρ. Παράλληλα, εμφανίστηκε ανυπόμονος για το παιχνίδι της Πέμπτης (7/3).

«Κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια. Θέλαμε μια κλήρωση απέναντι σε έναν καλό και ελκυστικό αντίπαλο και αυτό συνέβη. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το ματς. Είναι μια μεγάλη στιγμή για εμάς στη διάρκεια της σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News