Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (07/03)

To πρώτο βήμα πρόκριση στην Κροατία θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στην Κροατία.

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Επιστροφή στην Ευρώπη με ένα τεράστιο ματς για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00) στην πρώτη «μάχη» για την φάση των 16 του Europa Conference League.

Αφού οριστικοποίησε την πρωτιά της κανονικής διάρκειας της Super League, που του δίνει ψυχολογικό και αγωνιστικό πλεονέκτημα ενόψει των πλέι-οφ, ο ΠΑΟΚ φορά ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι. Μετά από μία καταπληκτική πορεία στη φάση των ομίλων (1η θέση με 16 βαθμούς), η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εξασφάλισε την παρουσία της στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa Conference League και τώρα μπαίνει στη μάχη με το βλέμμα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για να φτάσει βέβαια μέχρι εκεί, ο – αήττητος φέτος στην Ευρώπη-  ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και, σε πρώτη φάση, να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι της Κροατίας (22:00).

To πλάνο του Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του γνωρίζοντας πως έχει απουσίες στην άμυνα. Μόνο οι Κουλιεράκης και Κεντζιόρα είναι διαθέσιμοι για την θέση του στόπερ. Παρόλα αυτά, μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ θα είναι γεμάτος. Όλα δείχνουν πως θα παραταχθεί με την ενδεκάδα που κυριάρχησε στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων εντός και εκτός συνόρων. Έτσι, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Κοτάρσκι, Γιόνι, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και Τόμας, με τον Κωνσταντέλια να διεκδικεί επίσης μία θέση πίσω από τον Ισπανό φορ, που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα σε σχέση με τον Σαμάτα.

Στην άλλη μεριά, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα παίξει για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία σε φάση των «16» για κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στοχεύει σε ακόμα μία υπέρβαση μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό της Μπέτις (1-0, 1-1). Οι Κροάτες, που νωρίτερα στη σεζόν αντιμετώπισαν την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, διανύουν εξαιρετικό αγωνιστικό «φεγγάρι». Μετρούν μόλις μία ήττα στα τελευταία 22 παιχνίδια τους εντός κι εκτός συνόρων. Κορυφαίος παίκτης της Ντιναμό είναι ο Μπρούνο Πέτκοβιτς με 14 γκολ φέτος. Κινητήριος μοχλός στο κέντρο (36 συμμετοχές) είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς, που στο παρελθόν έπαιξε με επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Έχουμε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση – Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο Φραν Μπρόντιτς βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Για το ποιος ειναι το φαβορί για την πρόκριση στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε το φαβορί στο Ζάγκρεμπ, και αυτοί θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση ειναι μοιρασμένες, αλλά έχουμε ευρωπαϊκή εμπειρία με το μέρος μας, άλλωστε αυτή η ομάδα έπαιξε στο Champions League και γι’ αυτό θα μας έδινα ένα μικρό πλεονέκτημα».

Για το οτι θα χρειαστεί να επαναλάβουν τις εμφανίσεις που έκαναν με την Μπέτις: «Ναι, πρέπει να είμαστε σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Μπέτις είναι δυνατή ομάδα. Με βάση αυτά που είδα και από τους Ισπανούς και από τους Έλληνες, η Μπέτις μου άφησε καλύτερη εντύπωση. Μου φαίνεται ότι είναι πιο δυνατή ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες είναι αδύναμοι. Είναι δυνατοί και έχουν τα ατού τους. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια για να περάσουμε».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της Ντιναμό μετά την ισοπαλία στην Όσιγιεκ και το αν θεωρεί γκέλα. «Όταν το δούμε μέσα από το πρίσμα της κούρσας για τον τίτλο, τότε σίγουρα χάσαμε δύο βαθμούς. Ωστόσο, αν ξέρουμε ότι ξεφύγαμε στο τέλος και ότι «πήραμε» αυτό το σημείο, τότε μπορεί να το δούμε διαφορετικά. Βασικά, το κλίμα είναι καλό, δεν έχουμε «βουλιάξει». Μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας».

Για τα σκαμπανεβάσματα φέτος: «Δεν ξέρω, είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, έχουμε ευρύ ρόστερ, δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Υπάρχει μεγάλος αριθμός αγώνων. Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι και στις τρεις διοργανώσεις, θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος σε κάθε μία».

Ο Σαμάτα έχτισε τζαμί και το δώρισε στους συμπατριώτες του!

Ο Αλί Σαμάτα προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς έχτισε με δικά του έξοδα τζαμί και το δώρισε στους ανθρώπους της χώρας του στην Τανζανία.

Μπορεί ο Αλί Σαμάτα να μην έχει καταφέρει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με τις έως τώρα εμφανίσεις του. Στην πατρίδα του όμως, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα. Τόσο για την προσφορά του ως αρχηγός στην Εθνική ομάδα, τόσο με τις δωρεές που συχνά πυκνά κάνει για να βοηθά τους συμπατριώτες του.

Μία από αυτές τις κινήσεις έκανε και τώρα, καθώς ο Σαμάτα έχτισε ένα τζαμί στην Τανζανία το οποίο είχε ξεκινήσει να φτιάχνεται από το 2018 στην περιοχή Βικίντου και χωρά 5.000 πιστούς. Την είδηση επιβεβαίωσε η ιστοσελίδα «mwanaspoti.co.tz», με τον πατέρα του να τοποθετείται επίσης:

«Ο Αλί προσφέρει πολλά στην κοινωνία, χωρίς να κάνει διακρίσεις. Αυτό με χαροποιεί σαν γονιό. Έχω ακούσει πολύ κόσμο να μου λέει, ίσως θα έπρεπε ο Αλί να χτίσει σε σένα ένα σπίτι. Αλλά τους λέω εγώ το δικό μου και αυτό που έκανε είναι καλύτερο», δήλωσε ο πατέρας του έμπειρου σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΠΑΟΚ Live Streaming: «50-50 το ματς στο Ζάγκρεμπ, πάμε στην Τούμπα να τα δώσουμε όλα»

Μοιρασμένες πιθανότητες έδωσε σε ΠΑΟΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Σεργκέι Γιακίροβιτς, αποθεώνοντας το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ μπαίνει από σήμερα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενόψει της πρώτης συνάντησής τους στην Κροατία για τους «16» του Conference League. Η Ντιναμό, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κουλένοβιτς στο 94΄, απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Όσιγιεκ (1-1). Έτσι, βρέθηκε στο -5 από την κορυφή (σ.σ. Ριέκα), αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Και τώρα… ο ΠΑΟΚ για τους Κροάτες, με τον  Σεργκέι Γιακίροβιτς να βλέπει ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, είναι συμπαγείς. Το πρώτο ματς είναι 50-50, αλλά θα πάμε εκεί και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τους οπαδούς μας», το πρώτο στίγμα των σκέψεων από πλευράς Ντιναμό πριν την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ.

Στο ίδιο μήκος πάντως και οι δηλώσεις από πλευράς Δικεφάλου. Όπως σημείωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό μπροστά μας με την Ντιναμό. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση, ένα καλό αποτέλεσμα. Από σήμερα σκεφτόμαστε μόνο την Ευρώπη. Έχει τελειώσει για εμάς το ματς με την Λαμία. Όλες μας οι σκέψεις είναι στο παιχνίδι με τους Κροάτες».

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr