Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/03)

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ακόμη μία εκτός έδρας νίκη θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική.

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League.

Η αυλαία των 26 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου πέφτει στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού και στα Playoffs που ακολουθούν και θα κρίνουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Να περάσει και από τη Λαμία

Δοκιμασία στη Λαμία για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου η οποία κλείνει την κανονική περίοδο με τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την Τούμπα, έχοντας στόχο να πάρει το «τρίποντο» όπως έπραξε στις επισκέψεις της σε Αγρίνιο (1-3) και Σέρρες (0-2).

Ο ΠΑΟΚ με αυτές τις νίκες επανήλθε στο μονοπάτι των επιτυχιών και με 57 βαθμούς συνεχίζει να είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή με φόντο τα Playoffs.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» στοχεύει στο 3/3 για να μπει χωρίς απώλειες στο μίνι πρωτάθλημα συνεχίζοντας το rotation για να έχει φρέσκα τα βαριά χαρτιά της ομάδας καθώς ακολουθεί και η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League.

Από την πλευρά της η Λαμία πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς παρά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (3-1) εξασφάλισε την 6η θέση και την είσοδό της στα Playoffs για πρώτη φορά!

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου (34 βαθμοί) εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν που κάνει με την παρουσία της στα Playoffs και απέναντι στον ΠΑΟΚ θα κάνει πρόβα ενόψει του μίνι πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει και την ομάδα του Λουτσέσκου θέλοντας να κερδίσει το καλύτερο δυνατό έστω και πλέον χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Καρλίτος.

Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική και αήττητη παράδοση με τη Λαμία. Με 15 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά και το 3-0 του πρώτου γύρου. Στο «Αθανάσιος Διάκος» ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα με 6/6 και μάλιστα δίχως να έχει δεχθεί γκολ με συνολικό απολογισμό 11-0.

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming:Χωρίς τον κόσμο του στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ!

Η Αστυνομία της Κροατίας άναψε «κόκκινο» στο ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ στην Κροατία και η UEFA έκανε αποδεκτό το αίτημά της – Οι δύο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων.

Αναμενόμενη απόφαση από την Αστυνομία της Κροατίας και κατ΄επέκταση της UEFA στο ενδεχόμενο παρουσίας των φίλων του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ.

Tα δεδομένα εξ αρχής ήταν πολύ συγκεκριμένα. Θέμα παρουσίας των οπαδών της κροατικής ομάδας στην Τούμπα δεν τέθηκε ποτέ καθώς απαγορεύεται η μετακίνησή τους. Από την άλλη, για την τύχη των φίλων του Δικεφάλου θα αποφάσιζε η Αστυνομία της Κροατίας. Αν και κανείς δεν έδινε πιθανότητες στο ενδεχόμενο να «δεχθούν» φιλοξενούμενους στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Κάτι που αποτυπώθηκε και με αίτημά τους στην UEFA. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε και επίσημα πως οι δύο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε.

Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων».

ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια: «Ένα ακόμη ρεκόρ για τον αρχηγό»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έγραψε ιστορία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, σημειώνοντας ακόμη ένα ρεκόρ.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου σε ηλικία 38 ετών, ενός μήνα και πέντε ημερών, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο αγώνα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Κώστα Χαλκιά.

Φυσικά, η επίδοση του Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ανάρτησε στα Social Media, φωτογραφία του αρχηγού του Δικεφάλου, κάνοντας αναφορά στο ρεκόρ του.

«Ένα ακόμα ρεκόρ για τον αρχηγό! Σε ηλικία 38 ετών, ενός μήνα και πέντε ημερών έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο παιχνίδι!», ανέφερε το μήνυμα των «ασπρόμαυρων».

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Κάναμε μία επαγγελματική νίκη, ο αγωνιστικός χώρος ήταν για… πατάτες»

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες με 0-2. Ατάκες για τον αγωνιστικό χώρο, η αντίδραση του Μορέιρα, αλλά και το επαγγελματικό τρίποντο του Δικεφάλου.

Αν αισθάνεται ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μία επαγγελματική νίκη και για τον Τάισον που χτύπησε μετά το τάκλιν του Δεληγιαννίδη:

«Ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς την ένταση που θέλαμε αλλά και την κυκλοφορία. Κάτι που ήταν απίθανο με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Νομίζω ότι είναι το χειρότερο γήπεδο που έχω βρεθεί όσο είμαι στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά η νίκη ήταν επαγγελματική, καταφέραμε να βρούμε δύο γκολ χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Πήραμε το τρίποντο και στην παρούσα φάση αυτό είναι το σημαντικό.

Λυπάμαι για τον τραυματισμό του Θυμιάνη, δεδομένης της κατάστασης του γηπέδου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ο Τάισον δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα σε ένα σημείο όπου ο αντίπαλος δεν κατάλαβε τι έκανε. Ο Τάισον ζήτησε κατευθείαν αλλαγή, αλλά στη συνέχεια συνέχισε κανονικά στο ματς. Τώρα πονάει, ίσως χρειαστεί 2-3 μέρες να επανέλθει.

Για τον αγωνιστικό χώρο:

«Ήταν ένας αγωνιστικός χώρος που δεν ήταν βρεγμένος, ένα γήπεδο για… πατάτες. Η ομοσπονδία θα πρέπει να έχει αυστηρότερους κανόνες για τα γήπεδα. Έτσι προστατεύεται η υγεία των ποδοσφαιριστών και το θέαμα, το οποίο ήταν σήμερα κακό.

Επίσης δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Μορέιρα όταν αποβλήθηκε. Θα έπρεπε να έχει δοθεί κίτρινη κάρτα σε αυτόν στη φάση με τον Σαμάτα στο πρώτο μέρος. Είπε κάτι για τον ΠΑΟΚ, τον ρώτησα ποιο είναι το πρόβλημα και εκνευρίστηκε. Στο φινάλε μένουμε με τη νίκη και προχωράμε. Όταν παίξαμε στο κύπελλο ήταν πολύ καλύτερο».

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News