Ολυμπιακος – Βολος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/03)

Νέα νίκη για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός στο Φάληρο.

Ολυμπιακος – Βολος Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Βόλο (19:30) στο πέσιμο της αυλαίας της κανονικής περιόδου στη Super League.

Η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου περιλαμβάνει για τον Ολυμπιακό την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα έχει για πρώτη φορά κόσμο μετά τη λήξη των μέτρων της κυβέρνησης και της τιμωρίας της ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος.

Θέλει και πάλι μόνο νίκη

Στο Αγρίνιο συνεχίστηκε το απόλυτο σερί του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που μετρά 5/5 από τη στιγμή που ανέλαβε και μάλιστα σε δεύτερο σερί παιχνίδι η ομάδα του επικρατεί με ανατροπή.

Όπως συνέβη με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι και με τον Παναιτωλικό, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και πήραν το «τρίποντο» (2-1) για να μείνουν κοντά στους προπορευόμενους και την κορυφή (53 βαθμοί).

Κοινός παρονομαστής των δύο ανατροπών ο Ελ Καμπί που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια επί ημερών του Ισπανού τεχνικού και ήταν «δράστης» του νικητήριου γκολ στο Αγρίνιο διατηρώντας το απόλυτο που διατηρεί ψηλά και την ψυχολογία των Πειραιωτών ενόψει των Playoffs, κάτι που θα συνεχίσει να υφίσταται με νέα νίκη επί του Βόλου.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη από τη δική της πλευρά προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του ΟΦΗ (3-1). Έτσι, έσπασε το ρόδι έπειτα από 10 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία.

Αυτή η νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή ανέβασε τους Βολιώτες στους 20 βαθμούς. Τους επέτρεψε να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και να στραφούν με σαφώς καλύτερη ψυχολογία στα Playouts που θα κρίνουν την παραμονή στα «σαλόνια» της Super League.

Στη σύντομη παράδοση των αναμετρήσεών τους ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε 11 αγώνες, αλλά έχει παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες, ανάμεσά τους το 2-2 του επεισοδιακού αγώνα του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ενώ και το περσινό αντίστοιχο ματς στο Φάληρο έληξε 1-1.

Ολυμπιακος – Βολος Live streaming: Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί, κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε…»

Ικανοποιημένος με την αντίδραση και τη νίκη της ομάδας του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ωστόσο επεσήμανε πως αν δεν είναι πιο προσεκτικός ο Ολυμπιακός, θα τιμωρηθεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2:

Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ήμασταν κακοί και δεν πιέσαμε αρκετά ψηλά τον αντίπαλο, δεν ήμασταν αμυντικά δυνατοί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τοποθετηθήκαμε καλύτερα και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει περισσότερα λάθη στο παιχνίδι του. Καταφέραμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι πάντα έτσι για εμάς και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια».

Το παιχνίδι το κέρδισε ο Ολυμπιακός ή το έχασε ο Παναιτωλικός; Επίσης ποια είναι η κατάσταση του Ζέλσον Μάρτινς;

«Ο Μάρτινς ένιωσε μία μικρή θλάση. Στο ίδιο σημείο που είχε και την προηγούμενη φορά. Δεν είναι μεγάλη ωστόσο αυτό ένιωσε και θα το δούμε στη συνέχεια. Στο ποιος κερδίζει και ποιος χάνει στο ποδόσφαιρο, κερδίζεις ένα αντίπαλο εξαιτίας των λαθών που κάνει ο αντίπαλος. Ή χάνεις ένα παιχνίδι από τα λάθη που κάνεις εσύ. Τώρα πραγματικά εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ελ Κααμπί είναι ιδιαίτερα έξυπνος ποδοσφαιριστής όχι μόνο γιατί έκλεψε την μπάλα αλλά συνέχισε σωστά και σκόραρε. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χρειάστηκε να γυρίσουμε το σκορ για να κερδίσουμε. Κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε με αυτό αν δεν είμαστε όπως είπα και πριν προσεκτικοί».

Οριστικά στην Τόπολα με κόσμο η ρεβάνς με τη Μακάμπι

Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό στις 14 Μαρτίου.

Το σίριαλ με την έδρα της ρεβάνς του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16» του Conference League στις 14 Μαρτίου έβαλε τέλος. Η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε επίσημα ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Σερβία. Στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, την «TSC Arena», όπως είχε αρχικά οριστεί από την UEFA.

Μάλιστα, η πίεση της Μακάμπι στη σερβική κυβέρνηση απέδωσε και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με θεατές και όχι κεκλεισμένων των θυρών, όπως τα προηγούμενα ματς των Ισραηλινών.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων, με τον Ολυμπιακό να παίρνει αυτά που δικαιούται. Εξάλλου, και στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα για τους ομίλους του Europa League, η παρουσία των φίλων των «ερυθρόλευκων» ήταν δυναμική.

Ολυμπιακος – Βολος Live streaming: Με σπασμένα φρένα ο Ελ Κααμπί, θύμισε… Αλεξανδρή

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σκόραρε για έκτο διαδοχικό ματς του Ολυμπιακού, φτάνοντας επίδοση 22 ετών!

On fire είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί το τελευταίο διάστημα, φτάνοντας τα 20 γκολ φέτος με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός φορ βρήκε δίχτυα για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που είχε να γίνει από την εποχή του… Αλέκου Αλεξανδρή στους «ερυθρόλευκους».

Πριν από 22 χρόνια, τη σεζόν 2001-02 ο Έλληνας φορ είχε σκοράρει σε έξι διαδοχικά ματς του Ολυμπιακού. Σημειώνοντας μάλιστα 10 γκολ, δύο περισσότερα από τον Ελ Κααμπί. Ο Αλεξανδρής είχε σκοράρει σε έξι ματς που είχε παίξει, καθώς είχε μείνει εκτός από ένα παιχνίδι Κυπέλλου.

Ωστόσο, η επίδοση του 30χρονου στράικερ έχει και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Το εντυπωσιακό στατιστικό ότι και στα έξι παιχνίδια που σκόραρε, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.

Με τα 20 γκολ που έχει πετύχει ως τώρα στη σεζόν, ο Ελ Κααμπί είναι έτοιμος να σπάσει ατομικό ρεκόρ, καθώς τη σεζόν 2017-18 είχε σημείώσει 21 τέρματα σε 41 ματς με τη Μπερκάν, ενώ το 2020-21 σκόραρε 26 φορες σε 43 παιχνίδια με τη Βιντάντ.

Ακόμα υπάρχουν έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό φέτος και τουλάχιστον δύο ευρωπαϊκά, με τον Μαροκινό φορ να έχει την ευκαιρία να κάνει ρεκόρ καριέρας.

Ολυμπιακος – Βολος Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News