Ζαλγκιρις - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/03)

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming

Νίκη στο Κάουνας ψάχνει ο Ολυμπιακός στην επιστροφή του στη Euroleague.

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Η Euroleague επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και η αναμέτρησης της 27ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό την Παρασκευή το βράδυ (20:00) είναι κρίσιμη και για τις δύο ομάδες.

Η Ζαλγκίρις με ρεκόρ 11-15 δίνει «μάχη» με στόχο να πετύχει το θαυμα και να μπει στην 10αδα των play in. Οι Λιθουανοί με την έλευση του Αντρέα Τρινκέρι θυμίζουν και πάλι ομάδα και προέρχονται από 3 σερί νίκες. Το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η επικράτηση (91-93) στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρας, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Οι γηπεδούχοι έχουν ανακοινώσει sold out και ένα από τα μεγάλα τους όπλα είναι η καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μέσα στο Κάουνας. Παράλληλα, η Ζαλγκίρις παίζει γρήγορο μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ και βγάζει απίστευτη ενέργεια στην άμυνα. Οι Λιθουανοί γνωρίζουν ότι μια ήττα θα τους απομακρύνει από τον μεγάλο στόχο της 10αδας, αφού να υπενθυμίσουμε ότι απομένουν οκτώ αναμετρήσεις για τη λήξη της Regular Season.

Καίγεται για νίκη

Ο Ολυμπιακός μέσα στο Κάουνας «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να βελτιώσει το ρεκόρ του (15-11) και παράλληλα να αποκτήσει ελπίδες ακόμη και για είσοδο στην 4αδα. Οι «ερυθρόλευκοι» στη διακοπή κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό και στην Euroleague προέρχονται από 3 σερί νίκες. Το ζητούμενο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να διευρυνθεί το θετικό σερί.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα κληθεί να λύσει μια σειρά από αγωνιστικά προβλήματα. Λόγω τραυματισμού δεν ακολούθησαν τη αποστολή στο Κάουνας οι Μιλουτίνοφ, Λαρεντζάκης, Γκος και Μήτρου Λονγκ.  Με βάση όλα τα παραπάνω ο Τόμας Γουόκαπ θα κληθεί να παίξει περισσότερο και πρέπει να βοηθηθεί από τον Μακίσικ. Στους ψηλούς υπάρχουν λύσεις, αφού οι Πετρούσεφ και Ράιτ έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στα «θέλω» του Μπαρτζώκα.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν τελευταία φορά από την Ζαλγκίρις τον Ιανουάριο του 2021 κι έκτοτε μετράνε 5 σερί νίκες. Οι δυο από αυτές είναι μέσα στο Κάουνας (72-74, 73-84).

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming: Με προβλήματα στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Κάουνας για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (1/3, 20:00), καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις για την 19η αγωνιστική της Euroleague (1/3, 20:00) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες κυρίως στην περιφέρεια του.

Συγκεκριμένα ο Ουίλιαμς-Γκος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν πήραν μέρος στην σημερινή προπόνηση και ως εκ τούτου δεν θα ακολουθήσουν την ερυθρόλευκη αποστολή, η οποία αναχωρεί αύριο για την πρωτεύουσα της Λιθουανίας.Όσον αφορά τον Αμερικανό γκαρντ έχει ένα μυϊκό σπασμό στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού και δεν πήρε μέρος ούτε στην χθεσινή προπόνηση. Ο Λαρεντζάκης ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος, ενώ ο Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα, έχει υποστεί άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη με την κατάσταση του να επανεκτιμάται και τις επόμενες μέρες.

«Η Παρτιζάν θέλει τον Κάνααν»

Σέρβικο δημοσίευμα θέλει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει βάλει στο… στόχαστρο τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Μία από τις άμεσες προτεραιότητες του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν είναι η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αιζάια Κάνααν ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά. Η υπόθεση αυτή όμως μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολη. Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα στο… κυνήγι της απόκτησής του έχει μπει και η Παρτιζάν .

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «meridiansport.rs» η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πλησιάσει τον παίκτη. Θέλει να μάθει τις απαιτήσεις του και έχει ως μεγάλο της… όπλο τον ίδιο τον προπονητή της. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως η Παρτιζάν δεν είναι η μόνη υποψήφια για τον παίκτη. Κι άλλες ομάδες όπως οι Μακάμπι, Εφές και Βίρτους έχουν μπει στο… κόλπο της απόκτησή του.

Το Conference League… άλλαξε τις ώρες στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με Βίρτους και Παναθηναϊκό

Η συμμετοχή του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στους “16” του Conference League, έφερε αλλαγές στις αναμετρήσεις του μπασκετικού. Στα με την Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ (7/3) και με τον Παναθηναϊκό (14/3).

Η συμμετοχή του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στους “16” του Conference έφερε αλλαγές όσον αφορά τις αναμετρήσεις του μπασκετικού στην Euroleague. Με την Βίρτους Μπολόνια (7/3) και τον Παναθηναϊκό (14/3) για την 28η και 29η αγωνιστική της Euroleague

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ιταλική ομάδα το απόγευμα της Πέμπτης. Αντί για τις 21:15 ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 22:00. Προφανώς για λόγους εξυπηρέτησης των φίλων του Ολυμπιακού που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ- Αβίβ, η οποία έχει οριστεί για τις 19:45.

Παράλληλα αλλαγή ώρας πραγματοποιήθηκε και στο ντέρμπι αιωνίων. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη (14/3) στις 19:45 αντί για τις 21:15 που είχε οριστεί. Λόγω του επαναληπτικού των Πειραιωτών με την ισραηλινή ομάδα, ο οποίος έχει οριστεί για τις 22:00.

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming: «Οι Άραβες προσφέρουν 75 εκατ. στην Euroleague για τρία F4 στο Άμπου Ντάμπι»

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν το έντονο ενδιαφέρoν των Αράβων για να διοργανώσουν τρία Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «encestando», οι Άραβες είναι διατεθειμένοι να δώσουν 75 εκατ. ευρώ στην Euroleague. Στόχος να διοργανώσουν τρία F4 στην «Έτιχαντ Αρίνα» που χτίστηκε το 2020 και μπορεί να φιλοξενήσει 18.000 θεατές.

«Μια εκπληκτική συμφωνία προχωράει για την Euroleague! Το Άμπου Ντάμπι προσφέρει 75 εκατ. ευρώ για να φιλοξενήσει τρία Final Four στην Έτιχαντ Αρίνα». Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του «encestando» στα Social Media.

Υπενθυμίζουμε ότι ομάδα από το Ντουμπάι είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην Euroleague. Μάλιστα, αναμένεται σύντομα να υπογράψει συμβόλαιο με την διοργανώτρια αρχή διάρκεια εφτά χρόνων.

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News