Πανσερραϊκος – ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/02)

Πανσερραϊκoς – ΠΑΟΚ Live streaming

Να περάσει από τις Σέρρες και να συνεχίσει σε τροχιά τίτλου θέλει ο ΠΑΟΚ.

Πανσερραϊκoς – ΠΑΟΚ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο Πανσερραϊκός περιμένει τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες (20:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Αντίστροφη μέτρηση για την κανονική περίοδο της Super League, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα του Πανσερραϊκού και να αναζητά άλλη μια νίκη για να συνεχίσει το κυνήγι της πρωτιάς με τα Playoffs να πλησιάζουν που θα κρίνουν τα πάντα για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου με 54 βαθμούς συνεχίζει να είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, καθώς αντέδρασε στη δύσκολη συνθήκη με τα τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι, από τα οποία βγήκε «λαβωμένη».

Μάλιστα παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο Αγρίνιο, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο από Σάστρε, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια, για να πάρει μια απαραίτητη νίκη (1-3) όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, με τον τρόπο που ήρθε να προσθέτει ακόμα περισσότερο όσον αφορά την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Να περάσει ξανά από τις Σέρρες

Ο «δικέφαλος» συνεχίζει εκτός έδρας στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αυτή τη φορά στις Σέρρες για να επιβεβαιώσει την ανάκαμψή του και να μείνει σε άμεση επαφή με την κορυφή.

Αισίως πρόκειται για την τέταρτη αναμέτρηση με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έχοντας κάνει το 3/3 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με συνολικό σκορ 14-0 (5-0, 5-0, 0-4) και σαφώς στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι άλλη μία νίκη χωρίς «πονοκεφάλους» και άγχος.

Στην άλλη πλευρά οι Σερραίοι περιμένουν τη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική πίεση, καθώς με 24 βαθμούς έχουν απόσταση 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας σχετική ασφάλεια ενόψει των Playoffs.

Το στείρο εντός έδρας 0-0 με τον Ατρόμητο δεν επανέφερε τον Πανσερραϊκό στις νίκες αλλά απέτρεψε την τρίτη συνεχόμενη ήττα, επιτρέποντας στην ομάδα του Γκαρσία να μην είναι σε άμεση επαφή με τις ομάδες που ακολουθούν στην κατάταξη και στόχος είναι άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα με διεκδικητή του τίτλου, μετά τις δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ (1-1, 2-2).

Πανσερραϊκoς – ΠΑΟΚ Live streaming: Το step up του Κωνσταντέλια, η συνέπεια του Μεϊτέ που «προκαλεί» τον ΠΑΟΚ και η επιστροφή Αντρίγια!

Ο Κωνσταντέλιας εξελίσσεται σε ηγέτης. Ο Αντρίγια είναι ξανά πίσω (και) δια στόματος Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μεϊτέ «προκαλεί» τον ΠΑΟΚ να πιέσει για την απόκτησή του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη από πολλές απόψεις. Στο Αγρίνιο βρέθηκε αντιμέτωπος με μία πρωτόγνωρη συνθήκη καθώς κλήθηκε να διαχειριστεί για πρώτη φορά φέτος σωρεία απουσιών. Κομβικών ποδοσφαιριστών του. Και όλα αυτά μετά από ένα άκρως απαιτητικό 10ήμερο με 4 ντέρμπι που κόστισαν στους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ απώλεσε βαθμούς που του κόστισαν την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Βρέθηκε εκτός τελικού Κυπέλλου και με εμφανίσεις πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό (σ.σ. βλέπε το ματς με τον Ολυμπιακό).

Υπό αυτές τις συνθήκες και με τον Παναιτωλικό να τον «στήνει» στον τοίχο με το… καλημέρα της αναμέτρησης, τα πάντα φάνταζαν εναντίον του ΠΑΟΚ. Για τον Δικέφαλο ήταν αρκετό να φορτσάρει στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα για να φτάσει σε μία πολύτιμη ανατροπή. Μία νίκη που προσυπέγραψαν τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές του. Με πρώτο τον Γιάννη Κωνσταντέλια που «φωνάζει» στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ πως του αρέσουν οι ευθύνες. Πως μπορεί να βγει στα δύσκολα μπροστά, να πάρει επ΄ώμου την ομάδα, να «ντυθεί» ηγέτης. Από το ματς καριέρας στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΟΚ του Κωνσταντέλια στο Αγρίνιο.

Με την έναρξη της φετινής σεζόν, το ζητούμενο για τον 20χρονο χαρισματικό παίκτη ήταν να βρει νούμερα. Τα τελειώματά του να γράψουν. Να εμπλουτίσει αυτό το άκρως ελκυστικό πακέτο που διαθέτει ως δεκάρι. «Φτιάχνοντας» μέσα από το παιχνίδι του, πέρα από τους συμπαίκτες του και τον εαυτό του. Και γι΄αυτό δούλεψε πολύ το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, σε 40 συμμετοχές, μετράει 11 γκολ και 6 ασίστ.

Γίνεται ηγέτης

Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα όμως του Γιάννη Κωνσταντέλια, δεν είναι μόνο τα νούμερα που γράφουν. Είναι το «ηγετικό» του χαρακτήρα του που φωνάζει. Στα 20 του, με το στυλ παιχνιδιού του, ο μικρός δείχνει πως οι ευθύνες δεν τον βαραίνουν. Δεν «μασάει» από συνθήκες πίεσης και είναι μέσα στο πνεύμα του ματς ανεξάρτητα από τις συνθήκες που διαμορφώνονται… Το έκανε στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, όταν η μπάλα «έκαιγε». Βγήκε μπροστά στο Αγρίνιο σε στιγμές που το ματς ήταν σε τεντωμένο σκοινί και αρκούσε μία στιγμή για να «στραβώσει» όλο το παιχνίδι του Δικεφάλου. Ο «Ντέλιας» ωριμάζει ποδοσφαιρικά, εξελίσσεται και αποτελεί μία ποδοσφαιρική «απόλαυση». Το να παρακολουθεί κανείς πως ξετυλίγεται το ασπρόμαυρο φιλμ της καριέρας του.

Από κοντά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο «Μέσι της Σερβίας», όπως τον αποκάλεσε ο Κεντζιόρα δημοσίως, σχολιάζοντας την ανάρτησή του. Πιο «ψημένος» σε συνθήκες πίεσης, άγχους. Ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιάννη Κωνσταντέλια «κουβάλησαν» τον ΠΑΟΚ από τις αρχές του καλοκαιριού. Ένας παίκτης που φυσιολογικά δεν θα μπορούσε να κινείται σε ευθεία γραμμή και στα κόκκινα καθ΄όλη της διάρκεια της σεζόν. Ένας εκπληκτικός εκτελεστής που βρίσκει και πάλι τον εαυτό του και «είναι ξανά… πίσω» και δια στόματος του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Σέρβος είναι παίκτης μεγάλων παιχνιδιών και αυτόν τον Αντρίγια που προσεχώς περιμένει και τον διάδοχο, με την ψυχολογία στα ύψη, τον έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ και ειδικά ενόψει playoffs.

Θα ήταν τρομερά άδικο στους ποδοσφαιριστές που έλαμψαν (και) στο Αγρίνιο, να μην σταθεί κανείς στον Σουαλιό Μεϊτέ. Δεν νοείται ενδεκάδα, επί του παρόντος, χωρίς τον Γάλλο χαφ. Επιβλητικός, πληθωρικός και καταλυτικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Με εμφανίσεις εδώ και καιρό που «προκαλούν» τον Δικέφαλο να επισπεύσει τις συζητήσεις με την Μπενφίκα για να τον μονιμοποιήσει στην Τούμπα, πιέζοντας τις καταστάσεις. Το βέβαιο είναι ότι ο Μεϊτέ αρέσει και δικαιολογημένα πολύ.

Πανσερραϊκoς – ΠΑΟΚ Live streaming: Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Με νέο πρόεδρο κόντρα στον ΠΑΟΚ – Φαβορί ο Ζάετς!

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της. Ο Βέλιμιρ Ζάετς προβάλει ως το φαβορί για προεδρία του συλλόγου. Ξανά υποψήφιος ο επί 24 χρόνια πρόεδρος της, Mίρκο Μπάρισιτς. Στις 2 Μαρτίου οι κρίσιμες εκλογές.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τις προεδρικές εκλογές στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο θρύλος του Παναθηναϊκού, αλλά και της κροατικής ομάδας, Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος έχει θητεύσει ως παίκτης, προπονητής, αλλά και αθλητικός διευθυντής εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για την προεδρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 87χρονος νυν πρόεδρος, Μίρκο Μπάρισιτς, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση από το 2000 αποφάσισε να θέσει ξανά υποψηφιότητα. Ο Μπάρισιτς μάλιστα ήταν αντιπρόεδρος της Ντινάμο για τρία χρόνια στο μακρινό 1967. Υπηρέτησε τον σύλλογο σε ακόμη δύο θητείες (1989-91), (1990-91), προτού μονιμοποιηθεί από το 2000 στην προεδρικό θώκο.

Tρίτος κατά σειρά υποψήφιος είναι ο Ότο Μπάριτς Jr. Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και γιος του θρυλικού προπονητή Ότο Μπάριτς που έφυγε από την ζωή το 2020. Τούτη είναι η πρώτη φορά που έχουν δικαίωμα ψήφου όλα τα μέλη της κροατικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέντε μέρες μετά τις εκλογές, η Ντινάμο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο «Μάξιμιρ» στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League.

Πανσερραϊκoς – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News