Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/02)

Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό στο Κύπελλο θέλει ο ΠΑΟΚ.

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Έξοδος στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ, όπου τον υποδέχεται ο Παναιτωλικός (17:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει τις πληγές που άνοιξαν τα τελευταία ντέρμπι και δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βγαίνοντας από έναν δύσκολο κύκλο τεσσάρων συνεχόμενων ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο ψάχνει την επαναφορά στις νίκες για να μείνει σε τροχιά κορυφής και ει δυνατόν να επιστρέψει άμεσα σε αυτή.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (1-4) έριξε από την πρώτη θέση τους «ασπρόμαυρους» (51 βαθμοί αντί 52 της πρώτης ΑΕΚ) που νωρίτερα είχαν μείνει στο 1-1 με την ΑΕΚ, ενώ αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο Ελλάδας.

Να σηκώσει κεφάλι

Η αντίδραση του «δικεφάλου» του Βορρά στη Λεωφόρο μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (0-1) ήρθε με σπουδαία εμφάνιση, αλλά η ανατροπή έμεινε ημιτελής.

Το 0-1 στην κανονική διάρκεια από τον Ζίβκοβιτς και το 0-2 με την κεφαλιά του Κεντζιόρα στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης δεν έφτασαν για να έρθει η μεγάλη πρόκριση, αφού ο Λημνιός επανέφερε την ισορροπία στο συνολικό σκορ στο φινάλε της παράτασης.

Στα πέναλτι ο ΠΑΟΚ είχε νέες ευκαιρίες πρόκρισης, με τριπλό χαμένο… match ball, αλλά κατά σειρά Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Ότο νικήθηκαν από τον Ντραγκόφσκι και ο Σαμάτα γλίστρησε για να αστοχήσει και να σφραγίσει τον πικρό αποκλεισμό.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός θέλει να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε διεκδικητή του τίτλου, μετά το 2-2 με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απέσπασε 2-2 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική και ανέβηκε στους 19 βαθμούς, μένοντας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη, γνωρίζοντας πως κάθε βαθμός είναι σημαντικός στην κούρσα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με την ομάδα του Αγρινίου είναι εντυπωσιακή, καθώς οι Θεσσαλονικείς μετρούν 18 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας.

Το τελευταίο πρόσφατο αποτέλεσμα του Παναιτωλικού ήταν το 0-0 στην Τούμπα το Νοέμβριο του 2015. Η τελευταία νίκη τον Ιανουαρίου εκείνου του έτους (1-2).

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μάχη με Ντινάμο Ζάγκρεμπ για ΠΑΟΚ, «λουκούμι» με Μακάμπι για Ολυμπιακό!

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια της φάσης των “16” του Conference League, όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Πιο δύσκολο έργο για τους Θεσσαλονικείς, που θα αντιμετωπίσουν τη γνώριμη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την είχε αποκλείσει δύσκολα το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς θα το δώσουν στο Ζάγκρεμπ στις 7 Μαρτίου, με τη ρεβάνς στις 14/3 στην Τούμπα. Στον προηγούμενο γύρο οι Κροάτες άφησαν εκτός συνέχειας την Μπέτις.

Πιο βατή η αποστολή του Ολυμπιακού, που μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τ.Α. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους Ερυθρόλευκους ότι θα δώσουν σε ουδέτερο γήπεδο το εκτός έδρας παιχνίδι τους. Δεν γίνονται ευρωπαϊκοί αγώνες στο Ισραήλ ελέω των εχθροπραξιών. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Καραϊσκάκη (7/3), με τον επαναληπτικό μία εβδομάδα αργότερα. Η Μακάμπι είχε περάσει απευθείας στους “16”, αφού τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Γάνδη, Ζόρια και Μπρέινταμπλικ.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια ξεχωρίζει η μάχη του Άγιαξ με την Άστον Βίλα. Επίσης, η Φιορεντίνα θα παίξει με την Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια:

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ

Άγιαξ – Άστον Βίλα

Μόλντε – Μπριζ

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενέρμπαχτσε

Στουρμ – Λιλ

Μακάμπι Χάιφα – Φιορεντίνα

Σερβέτ – Πλζεν

.

Γιακίροβιτς: «Θα αναλύσουμε καλά τον ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

O 47χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στους αγώνες του Δικεφάλου κόντρα στην Χάιντουκ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης. Τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κροατία. Υπογράμμισε πως οι παίκτες του είναι συνηθισμένοι σε καυτές ατμόσφαιρες όπως αυτή της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ: «Όπως είπα χθες το βράδυ πριν την κλήρωση της φάσης των “16”, δεν είχα επιλογή συγκεκριμένη για αυτά τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές εδώ που έχουμε φτάσει και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Θα αναλύσουμε καλά τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια για να προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι στους στόχους μας να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας μπροστά στους φιλάθλους μας, κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς ως Ντιναμό είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρουμε πλεονέκτημα πριν από τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη».

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ και το αν θα ποντάρει σε αυτά για το σκάουτινγκ του Δικεφάλου. «Θα δούμε που θα εστιάσουμε όταν έρθει η ώρα να αναλύσουμε τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξαν με την Χάιντουκ, αλλά αυτό ήταν στην αρχή της σεζόν. Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε. Σίγουρα θα παρακολουθήσουμε αυτά τα παιχνίδια για να σχηματίσουμε μια γνώμη. Αλλά φυσικά θα δούμε και αυτά τα τελευταία παιχνίδια που είχαν. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και για τα δυο παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι καυτή. Νομίζω ότι οι παίκτες μου έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιο περιβάλλον».

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Χωρίς οπαδούς στην Τούμπα η Ντιναμό – Αποφασίζει η αστυνομία για το Ζάγκρεμπ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι η αντίπαλος του Δικεφάλου στη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στο Maksimir Stadium κι ο επαναληπτικός στο γήπεδο της Τούμπας στις 14 του μήνα.

Τι ισχύει όμως με την παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών στα δύο παιχνίδια;

Θέμα παρουσίας των οπαδών της κροατικής ομάδας στην Τούμπα δεν υφίσταται! Απαγορεύεται η μετακίνησή τους και ως εκ τούτου η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, παρουσία μόνο φίλων του Δικεφάλου στο γήπεδο.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή το σενάριο να βρεθούν με τη σειρά τους στο Ζάγκρεμπ δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Σε κάθε περίπτωση, ο τελευταίος λόγος ανήκει στην αστυνομία της Κροατίας που θα αποφασίσει για τη μετακίνησή τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου αλλά και της κροατικής ομάδας, η αστυνομία θα ανάψει «κόκκινο» μετά τα θλιβερά γεγονότα του καλοκαιριού στην Αθήνα και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News