ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/02)

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming

Να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming | AEK Live Streaming:

Να επιστρέφει στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ.

H AEK επιστρέφει στην έδρα της με ένα must win παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά (19:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ (49β.) παρέμεινε πίσω από τους Θεσσαλονικείς – αλλά και από τον Παναθηναϊκό –  στη μάχη για την κορυφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ωστόσο έδειξε για ακόμα μία φορά πως παραμένει δυνατή στα μεγάλα ντέρμπι. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι τα τελευταία λεπτά και ο βαθμός της ισοπαλίας της αφήνει γλυκόπικρη γεύση.

Με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, η «Ένωση» θα παίξει ξανά στο σπίτι της, αφού υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κηφισιά (19:00) για την 23η αγωνιστική της Super League. Είναι προφανές πως η ΑΕΚ θα ξεκινήσει στο ματς με την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Αλμέιδα θέλει να «φρεσκάρει» την ομάδα του.

Ανακατεύει την τράπουλα ο Αλμέιδα

Σε πρώτη φάση, είναι σίγουρο πως θα απουσιάσουν οι Βίντα και Ρότα. Επίσης, όλα δείχνουν πως θα προφυλαχθούν οι Πινέδα και Σιμάνσκι. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Άμραμπατ, Μουκουντί, Μάνταλος και Φερνάντες, ενώ το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Λιούμπιτσιτς, που πλέον προσαρμόστηκε στα δεδομένα και στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά το δίδυμο των Πόνσε και Λιβάι στην επίθεση.

«Σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Κάλενς, Πήλιος, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Λιβάι, με ερωτηματικά για τους Πόνσε, Τσούμπερ, Αραούχο, Λιούμπισιτς και Μάνταλο.

Στην άλλη μεριά, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό με… οδηγό το 1-1 του πρώτου γύρου, όμως γνωρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της. Παρόλα αυτά, η Κηφισιά είναι υποχρεωμένη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό, αφού θέλει να ξεφύγει από την 13η θέση της βαθμολογίας και να αυξήσει την διαφορά της από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτήν την στιγμή, η ομάδα της Αττικής έχει 16 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από τους Ηπειρώτες.

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming: Σενάρια από το Μεξικό για Πισάρο και Μοντερέι

Στο Μεξικό κυκλοφόρησε σενάριο για επιστροφή του Ροδόλφο Πισάρο στη Μοντερέι το καλοκαίρι.

Γενέθλια είχε χθες ο Ροδόλφο Πισάρο και οι ευχές της πρώην ομάδας του στο Μεξικό, της Μοντερέι, πυροδότησαν σενάριο επιστροφής του. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται φέτος στην ΑΕΚ, κάνοντας για πρώτη φορά το βήμα στην Ευρώπη.

Η Μοντερέι δεν τον ξεχνά όμως και με αφορμή τα γενέθλιά του, του ευχήθηκε με ανάρτηση στα social media. Ο Πισάρο απάντησε με δύο καρδιές στα χρώματα της ομάδας, μια μπλε και μια άσπρη.

Η κίνησή του αυτή έδωσε τροφή σε σενάρια, με το μεξικανικό ESPN να θυμάται τη δήλωση του παίκτη το 2022 ότι θα επιστρέψει στην Μοντερέι.

Ωστόσο, αναλύοντας τα δεδομένα, το ρεπορτάζ καταλήγει πως μόνο εύκολο δεν είναι να γίνει κάτι τέτοιο. Αρχικά η Μοντερέι θα πρέπει να περιμένουν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ενώ οι αποδοχές του στην ΑΕΚ είναι πολύ υψηλές για τα δεδομένα του συλλόγου.

Νέο συμβόλαιο για τον («παλιόφιλο») Κικάνοβιτς στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς

Θυμάστε τον Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς;

Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς (βοσνιακής καταγωγής) αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ τον Γενάρη του ΄23. Παλιός γνώριμος του Ματίας Αλμέιδα από την κοινή θητεία τους στο MLS. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο αριστερό «φτερό». Ωστόσο, με την ίδια ικανότητα μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Για την ιστορία, παρά το γεγονός πως ο Κικάνοβιτς «ψηνόταν» για τον ερχομό του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, η ομάδα του…πάτησε στο συμβόλαιό του. Άναψε κόκκινο για την μετακόμισή του στη χώρα μας εκείνη τη χρονική περίοδο.

Προϊόντος του χρόνου ο Κικάνοβιτς πέρασε δύσκολα φεγγάρια στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς. Βρέθηκε στο σημείο από βασικός κι αναντικατάστατος να παίρνει χρόνο συμμετοχής αυτό που λένε με το…σταγονόμετρο!

Προφανώς ο μικρός χρόνος του είχε να κάνει με την αρχική άρνησή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του που έληγε στο τέλος του 2023. Στην πορεία άλλαξε γνώμη. Ανανέωσε την συνεργασία του με το αμερικάνικο κλαμπ μέχρι το τέλος του 2026. Σημειωτέων πως ο Κικάνοβιτς μετράει 11 γκολ και 6 ασίστ σε 76 συνολικά παιχνίδια με τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς στους οποίους αγωνίζεται από τον Φεβρουάριο του΄21.

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming: «Άλλος» Τάνκοβιτς στην Πάφο με γκολ και ασίστ!

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος φορά τη φανέλα της Πάφου, έχει φθάσει τα 10 γκολ στη σεζόν. Είναι 3ος σκόρερ στο πρωτάθλημα και μέσα στο 2024. Έχει καταφέρει να σκοράρει τέσσερις φορές, αφου βρήκε δίχτυα κόντρα σε ΑΕΖ,Ομόνοια,Εθνικό και Οθέλλο. Επίσης έχει καταγράψει και 4 ασίστ. Έτσι συνολικά τη φετινή σεζόν έχει 23 ματς με 10 γκολ και 4 ασίστ σε 1.579 αγωνιστικά λεπτά. Παίζοντας αριστερό ή δεξί εξτρέμ, ενώ σε 3 ματς με την Πάφο έχει παίξει και «οκτάρι».

Και εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον και στα συνολικά στατιστικά του. Με την ΑΕΚ έπαιξε 59 ματς έχοντας 9 γκολ και 8 ασίστ. Έχει ακριβώς τον ίδιο αριθμό αγώνων με την Πάφο και μετρά 18 γκολ και 10 ασίστ. Φέτος είναι πρώτη φορά που σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων μετά το 2019 όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Χάμαρμπι.

Και αυτά τα επιτεύγματα σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Η Πάφος έχει 49 βαθμούς σε 214 ματς ούσα στο -4 από Άρη Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ που συγκατοικούν στην κορυφή με 53.

Η ευτυχία της Πάφου με το πιο παραγωγικό δίδυμο

Ζάιρο και Τάνκοβιτς αποτελούν πλέον το μοναδικό δίδυμο στο κυπριακό πρωτάθλημα με διψήφιο αριθμό γκολ αμφότεροι. Αν προσθέσουμε και τις 9 ασίστ που έχουν παρέα (5 ο Βραζιλιάνος, 4 ο Σουηδός), τότε μιλάμε για συμβολή στα 32 από τα 48 γκολ των Παφιτών! Πρόκειται δηλαδή για σχεδόν το 70% (66.67% για την ακρίβεια) των γκολ της ομάδας του Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Μόνο ευλογημένος θα πρέπει να νιώθει έχοντας τέτοια ποιότητα και… ευστοχία στο ρόστερ του.

Τέλος, να επισημάνουμε πως ο Τάνκοβιτς αγωνίζεται στην Κύπρο με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Η ΑΕΚ κατέχει ακόμα το 50% των δικαιωμάτων του. Και το σημειώνουμε διότι ποτέ δεν ξέρεις τι πρόταση μπορεί να προκύψει με τα όσα κάνει ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News