ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming : Δείτε ζωντανά σήμερα (11/02)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (01/05)

Ντέρμπι δικεφάλων και ντέρμπι κορυφής με κοινό στόχο τη νίκη στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | PAOK – ΑΕΚ Live Streaming:

Ντέρμπι κορυφής στη Super League, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ (20:00) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σπουδαίο ματς στην 22η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Ο πρωτοπόρος (50β.) ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00), η οποία τον ακολουθεί με 48 βαθμούς στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο ομάδες, μαζί με τον 3ο Παναθηναϊκό (47β.) έχουν ξεφύγει στη μάχη για την 1η θέση. Είναι ξεκάθαρο πως το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι-οφ.

Κανείς δεν θέλει να φρενάρει

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στον Ατρόμητο. Όμως στο τέλος έφυγαν με διπλό (2-0) από το Περιστέρι, καταγράφοντας την 7η συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φαίνεται και στα στατιστικά. Στα τελευταία 19 παιχνίδια του, ο ΠΑΟΚ μετρά 17 νίκες και μόλις μία ήττα, δείχνοντας, τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμή, πως είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του εκτός του Βιεϊρίνια. Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο, έστω και σε αποστολή, ο Γιόνι Ότο. Από εκεί και πέρα, φαβορί για την ενδεκάδα οι Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Μέιτε, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ και Τόμας.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και η ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, κόντρα σε Ατρόμητο (5-0), ΟΦΗ (3-0), Αστέρα Τρίπολης (4-2), πετώντας… φωτιές στην επίθεση με πρωταγωνιστή τον Έκι Πόνσε, που μετρά εφτά γκολ σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα, ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται. Εκτός δράσης παραμένουν μόνο οι Σιμάνσκι (τραυματίας) και Χατζισαφί (υποχρεώσεις με την Εθνική). Αντίθετα, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αστέρα, επιστρέφουν οι Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παίξουν από το 1ο λεπτό οι Λιβάι Γκαρσία, Μουκουντί, Ρότα και Σιντιμπέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ κέρδισε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με τον ΠΑΟΚ, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (1-0, 4-0, 2-0, 2-0).

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: «Πλέον μπερδεύεσαι με τον πάγκο της ΑΕΚ – Μπορούν να παίξουν μαζί Πόνσε-Λιβάι»

Για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ, το δίλημμα Πόνσε-Λιβάι και όχι μόνο μίλησε στην εκπομπή του στη Nova, «Monday FC» ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της, Ντέμης Νικολαΐδης.

«Δεν μπορούν να παίξουν και οι δύο, αυτό με ρωτάς; Δεν μπορεί να παίξει ο Λιβάι στο πλάι», απάντησε ο Ντέμης αρχικά στο ερώτημα αν χωρούν μαζί στην ενδεκάδα οι «καυτοί» Πόνσε και Γκαρσία ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Μακάρι να έχεις τον κανονικό Πόνσε και αυτός είναι ο κανονικός Πόνσε. Σε εισαγωγικά πάντα αυτό που λέω, με ωραία τελειώμα. Φυσικά μπορεί να βάλεις τον Πόνσε στην κορυφή. Τον Λιβάι στο πλαι ή μπορεί να σκεφτεί κάτι ο Αλμέιδα που μας εκπλήσσει. Μακάρι να έχουν οι προπονητές τέτοιου είδους έγνοιες».

«Μπορεί στην Τούμπα να κρατήσει κάποιον εκτός για να μπορέσει να αλλάξει το ματς. Αλλά ας ας μην προσπαθήσουμε να βρούμε τι θα κάνει ο Αλμέιδα. Όποιος το έχει προσπαθήσει δεν το έχει πετύχει. Μακάρι να έχει τέτοια θέματα ποιον θα βάλει σέντερ φορ, εκεί θυμίζω που πριν από 3 μήνες τα δύο φορ της ΑΕΚ δεν σκόραραν», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης.

«Λέγαμε ότι τα φορ μας δεν βάζουν γκολ, κοίτα τι γίνεται. Ήρθαν μαζεμένα τα γκολ. Ήταν περίεργο που δεν βάζουν γκολ τέτοιοι παίκτες».

Στο ερώτημα αν φάνηκαν οι απουσίες των Σιμάνσκι-Γιόνσον και τη χρησιμοποίηση των Πινέδα – Μάνταλου, ο Ντέμης επισήμανε: «Η ΑΕΚ δεν είχε την ίδια πίεση στον αντίπαλο μ’ αυτή που έχει με Σιμάνσκι-Γιόνσον. Αυτό είναι σίγουρο, το έδειξαν και εκ των υστέρων τα νούμερα. Δεν είδαμε να ανησυχεί η ΑΕΚ. Βγήκαν και κάθετες. Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα χωρίς καν να πιάσει καμιά τρομερή απόδοση».

«Ο Μπάμπα επέλεξε να μείνει στον ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε»

Η επιλογή του Ράχμαν Μπάμπα να μην βρεθεί στο Copa Africa, αλλά να μείνει και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, δικαιώνει τον έμπειρο μπακ σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Για δικαίωση του Ράχμαν Μπάμπα μιλούν οι συμπατριώτες του. Παρά το γεγονός ότι στερήθηκαν μία πολύτιμη μονάδα στη «μάχη» τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο Γκανέζος αριστερός μπακ, Μπάμπα Ράχμαν συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην ελληνική Super League. Βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει μια νίκη- θρίλερ κόντρα στον Ατρόμητο και να κρατήσει τη θέση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΟΚ κλείδωσε τη νίκη με σκορ 2-0 και άφησε δύο πόντους πίσω του την ΑΕΚ.

Ο Ράχμαν είχε μια εξαιρετική απόδοση. Είχε 83% στις πάσες, ένα κόψιμο και μια επέμβαση, κερδίζοντας μονομαχίες τόσο στο έδαφος, όσο και στον αέρα.

Ο Μπάμπα είναι ένας από τους πιο σταθερούς, σε απόδοση, Γκανέζους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Μάλιστα έχει ενεργή συμμετοχή σε έξι γκολ του ΠΑΟΚ.

Ήταν μία μεγάλη έκπληξη, για όλους μας, όταν αποφάσισε να μείνει εκτός αποστολής από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Εστίασε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και αυτό το γεγονός έχει αποδώσει, αφού πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τους ασπρόμαυρους».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live StreamingΟ απόλυτος ρυθμιστής της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν κομβικός σε ακόμη μία αναμέτρηση του Δικεφάλου. Σε ένα ματς που μπορεί μην έκανε γκολ ή ασίστ, αλλά ήταν αυτός απ’ όπου οι περισσότερες φάσεις της ομάδας του Λουτσέσκου ξεκινούσαν. Μαζί με τον Μεϊτέ που λειτούργησε άψογα στα καθήκοντά του στην μεσαία γραμμή. Ο Τάισον συνέθεσε (και πάλι) μία τρομερή αριστερή πλευρά με τον Μπάμπα. Ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που άλλαζε συνεχώς θέσεις για να δημιουργήσει είτε υπεραριθμίες, είτε για να αποσυντονίσει την καλοσχηματισμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Παιρνώντας στα νούμερα, ο 36χρονος μέτρησε 77 επαφές με την μπάλα (!). Έχοντας 47/57 πάσες (82%), εκ των οποίων οι 5 ήταν κλειδιά και δημιούργησαν σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Παράλληλα, είχε 3/6 σέντρες, με την μία να καταλήγει στον Σβαμπ και μετά από κόντρες να φτάνει ξανά στον Αυστριακό για το γκολ που ξεκλείδωσε το τρίποντο.

Συν τοις άλλοις, δεν ήταν λίγες οι φορές που γύρισε να βοηθήσει ανασταλτικά τον Μπάμπα και την υπόλοιπη ομάδα. Μοναδικό ψεγάδι της εμφάνισής του ήταν οι 14 χαμένες κατοχές. Νούμερο πολύ φυσιολογικό αν αναλογιστεί κάποιος το πόσες φορές πήρε την μπάλα. Ενώ από τα τρία σουτ που επιχείρησε, το ένα πήγε στο δοκάρι και τα άλλα δύο άουτ.

Τέλος, κάτι που δεν μπορεί να αποτυπωθεί απόλυτα στην στατιστική, είναι τον τρόπο που ο Τάισον ρυθμίζει επιθετικά τον ΠΑΟΚ. Είναι στιγμές που ο Βραζιλιάνος ανεβάζει το τέμπο κατακόρυφα. Με γρήγορο ποδόσφαιρο από αυτόν και τους συμπαίκτες του που μπορούν φυσικά να ανταποκριθούν σε αυτό το παιχνίδι και άλλες που σετάρει τον ρυθμό και ο Δικέφαλος πάει πιο οργανωμένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Βραζιλιάνος διανύει μία απίθανη χρονιά σπάζοντας όλα τα κοντέρ. Παρά την ηλικία του αποδεικνύει τον λόγο που οι ιθύνοντες της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αποφάσισαν την ανανέωσήτου γι’ ακόμη μία σεζόν με ανταμοιβή ένα ποσό που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News