Βαλενθια – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (08/02)

Βαλενθια - Ολυμπιακος

Νίκη και στη Βαλένθια θέλει ο Ολυμπιακός μετά το 2/2 στη διαβολοβδομάδα.

Βαλενθια – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

«Τελικός» για τον Ολυμπιακό στην Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια (21:30) για την 26η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Η «διαβολοβδομάδα» κύλησε εξαιρετικά και… όπως έπρεπε για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κέρδισε εύκολα την Άλμπα (101-87) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ στο Μόναχο «επιβίωσε» σε σκληρή μάχη με την Μπάγερν, επικρατώντας με 76-72. Με αυτά τα αποτελέσματα, οι Πειραιώτες ανέβηκαν στο 14-11 και πλέον ετοιμάζονται για έναν «τελικό», κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται ακριβώς πίσω τους, στο 13-12.

Στον ίδιο ρυθμό ο Ολυμπιακός

H Βαλένθια έμεινε στο… 1-1 στην διπλή αγωνιστική, χάνοντας από τον Ερυθρό Αστέρα (82-64) και κερδίζοντας την Άλμπα (81-66), όμως εντυπωσίασε στο ισπανικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 79-76 της Μπαρτσελόνα στο Παλαού Μπλαουγκράνα. Παράλληλα, οι «Νυχτερίδες» θέλουν να βαδίσουν στο… μονοπάτι του αγώνα στον πρώτο γύρο, όταν κέρδισαν στο ΣΕΦ με 63-56, σε μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ, που παραμένουν στα «πιτς» λόγω τραυματισμών. O Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στη νίκη επί του Προμηθέα (81-57). Όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά σε ένα must win παιχνίδι για τους Πειραιώτες.

Στην άλλη μεριά, η Βαλένθια θα αγωνιστεί χωρίς τον Μπράντον Ντέιβις. Ο έμπειρος ψηλός, που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Ισπανών μετρώντας 12,7 πόντους, 3,9 ριμπάουντκ αι 2 ασίστ ανά ματς στην Euroleague, χτύπησε στο αριστερό γόνατο και είναι ακόμα άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κυνηγά την πρώτη του φετινή νίκη απέναντι σε ισπανική ομάδα. Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετρά εφτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, κάτι που προφανώς έχει παίξει ρόλο και στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν ακόμα από το γκρουπ των ομάδων που παλεύουν με… νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στη ζώνη των πλέι-οφ.

Βαλενθια – Ολυμπιακος Live Streaming: Μπαρτζώκας: «Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική – Ο Γκος είχε ένα μικρό διάστρεμμα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στάθηκε στο γεγονός πως ο κόσμος γέμισε το κλειστό και δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Αναφέρθηκε και στον Γκος λέγοντας πως έχει ένα μικρό διάστρεμμα από την αναμέτρηση με την Μπάγερν.

«Το γήπεδο ήταν για πρώτη φορά τόσο γεμάτο. Ελπίζω ο κόσμος που ήρθε να δει το παιχνίδι να χάρηκε με το θέαμα. Ο Προμηθέας φέτος είναι πολύ καλή ομάδα, το δείχνουν και τα Ευρωπαϊκά του αποτελέσματα, αλλά και γενικά η πορεία του. Έχει πολύ επιθετικό ταλέντο και προσπαθεί και στην άμυνα να παίξει πολύ επιθετικά στην μπάλα. Εμείς είχαμε την ιδιαιτερότητα να έχουμε παίξει Τρίτη Πέμπτη παιχνίδια πολύ απαιτητικά. Επιπλέον είχαμε ταξίδι, γυρίσαμε Παρασκευή. Στην ουσία είχαμε μία προπόνηση για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι.

Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, να μην παίξει ο Γκος. Είχε ένα μικρό διάστρεμμα από το παιχνίδι με την Μπάγερν. Επίσης, θέλαμε γενικά να μην φορτωθούν παίκτες. Τα καταφέραμε. Όταν ο Προμηθέας πλησίασε πήρε 3-4 καλές αποφάσεις ο Γουόκαπ και γρήγορα πήραμε ξανά μια διαφορά και είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε το χρόνο. Καλή επιτυχία στον κόουτς Παπαθεοδώρου και τον Προμηθέα. Για μία ακόμη φορά θέλω να πω πως η ατμόσφαιρα εδώ στην Πάτρα ήταν εκπληκτική. Τόσο από τους δικούς μας φιλάθλους, όσο και από τους φιλάθλους του Προμηθέα».

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Ξοδέψαμε μεγάλη ενέργεια στα δύο συνεχόμενα ματς της Ευρωλίγκα σε δύο must win παιχνίδια με Άλμπα και Μπάγερν.

Σήμερα ήμασταν σοβαροί, όταν πλησίαζε ο Προμηθέας, με άξονα τον Ουόκαπ ξεφύγαμε και κερδίσαμε άνετα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Προμηθέα στην Ευρώπη».

Για την συνέχεια στην Ευρωλίγκα: «Ηταν σημαντικές οι νίκες που κάναμε μέσα στην βδομάδα, όμως έχουμε ακόμα 9 παιχνίδια. Θέλουμε να πάρουμε κι άλλες νίκες για να πλασαριστούμε στα πλέι οφ».

Η «καλημέρα» του Ντόρσει σε Λαρεντζάκη και το… delete μετά τη βροχή μηνυμάτων

Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε είπε τη δική του… καλημέρα στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Ολυμπιακό αλλά μετά από λίγο αναγκάστηκε να την πάρει πίσω.

Ούτε μια ώρα δεν κράτησε στον… αέρα την καλημέρα του στον Ολυμπιακό και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ο Τάιλερ Ντόρσει.

Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε απάντησε σε ποστάρισμα του Ολυμπιακού με τη φωτογραφία του Λαρεντζάκη, αλλά μετά τα εκατοντάδας αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο ομογενής γκαρντ υποχρεώθηκε να σβήσει την ανάρτησή του και πλέον στο συγκεκριμένο post εμφανίζεται το σήμα “Not Found”, που σημαίνει “δεν βρέθηκε”.

Αλλάζει μορφή το ΣΕΦ και εκσυγχρονίζεται ενόψει Προολυμπιακού

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με τον εκσυγχρονισμό του ΣΕΦ ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, με τον Ολυμπιακό να περιμένει τις συζητήσεις με την ΕΟΚ και την κυβέρνηση

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος. Κάνοντας τα πρώτα σχέδια σχετικά με τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο ΣΕΦ, με την ΕΟΚ να έχει όμως κι εκείνη λόγο στην αναμόρφωση του κλειστού.

Ενόψει του Προολυμπιακού θα χρειαστεί να δημιουργηθούν 8 αποδυτήρια για να φιλοξενήσουν τις ομάδες. Αρκετές θα είναι οι αλλαγές τόσο στο χώρο γύρω από το παρκέ, όσο και περιμετρικά του γηπέδου.

Ανάμεσα στις αλλαγές συγκαταλέγεται ο εκσυγχρονισμός των φωτεινών πινάκων, αλλά και η τεχνολογική υποδομή του γηπέδου.

Η διοίκηση του ΣΕΦ έχει ετοιμάσει το σχέδιο με την διοίκηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Βαλενθια – Ολυμπιακος Live Streaming: Επικό σχόλιο του Πρίντεζη για Λαρεντζάκη

Την δικιά τους… στιχομυθία είχαν μέσω του Instagram ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Με τον παλαίμαχο φόργουορντ του Ολυμπιακού να αποκαλεί τον γκαρντ των ερυθρολεύκων… ντροπή των Κυκλάδων.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μπορεί να έχει αποσυρθεί από τα παρκέ, ωστόσο διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τους παίκτες της πρώην ομάδας του και όχι μόνο.

Ο πολύπειρος φόργουορντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από χιονοδρομικό κέντρο με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να του απαντά με ένα επικό σχόλιο.

«Η θάλασσα δεν είναι για όλους. Μείνε στα βουνά» τόνισε ενδεικτικά ο παίκτης του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πρίντεζη να μην αφήνει αναπάντητη την αντίδραση του Λαρεντζάκη.

«Σε λίμνη με θαλαμηγό να σε βάλουν θα τη βουλιάξεις. Ντροπή των Κυκλάδων» ήταν η απάντηση του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού.

Βαλενθια – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News