ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/02)

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα.

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming | AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:30) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Μετά το εντυπωσιακό 5-0 κόντρα στον Ατρόμητο και το άνετο 3-0 επί το ΟΦΗ, η ΑΕΚ φιλοδοξεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια (17:30).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβηκε στην 2η θέση με 45 βαθμούς. Πλέον απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως ανεβαίνει και πως είναι έτοιμη να μπει σε θέση οδηγού για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στη Super League.

Να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα

Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου: Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ήρθε από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να δώσει ποιότητα στο κέντρο. Είναι δεδομένο πως θα βρεθεί στην αποστολή, ώστε να πάρει… γεύση και χρόνο συμμετοχής με τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί και πέρα, εκτός θα μείνουν οι Ντάμιαν Σιμάνσκι και Γενς Γιόνσον. Κάτι που αυτόματα δημιουργεί… συναγερμό στη θέση του αμυντικού χαφ. Οι Κώστας Γαλανόπουλος – Πέτρος Μάνταλος είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Όλα δείχνουν πως ο Ορμπελίν Πινέδα θα μεταφερθεί στο «6». Επιπρόσθετα, ο Αλμέιδα δοκίμασε επιθετικό δίδυμο με τους Λιβάι Γκαρσία και Έκι Πόνσε. Γενικά υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, κυρίως στην αμυντική γραμμή.

Στην άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό. Για να παραμείνει στην 6η θέση (29β.) και να πλησιάσει τον 5ο Άρη. Η μεγάλη νίκη με 3-1 στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς. Τώρα ο Αστέρας θα προσπαθήσει για την υπέρβαση, γνωρίζοντας πάντως πως θα παίξει ως αουτσάιντερ. Επιστρέφει σε δράση ο Αλάγκμπε, που εξέτισε την τιμωρία του την προηγούμενη αγωνιστική. Όλα δείχνουν πως θα μείνουν ξανά εκτός δράσης οι Γκαρθία και Γκρόζτανιτς για λόγους τακτικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί σε κανένα επίσημο ματς από τον Αστέρα τα τελευταία έξι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα μετρά έντεκα νίκες εντός και εκτός έδρας.

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας στην Τουρκία για Ελίασον και Σάμσουνσπορ

Πληροφορία χωρίς βάση και δόση αλήθειας στην Τουρκία για τον εξτρέμ της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον και τη Σάμσουνσπορ

Νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στην Τουρκία περί συμφωνίας της Σάμσουνσπορ με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ, Νίκλας Ελίασον.

Όπως αναφέρει ο λογαριασμός «Marka Futbol» στην Τουρκία, «σκάει “βόμβα” για τη Σάμσουνσπορ. Θα επισημοποιήσει τη μεταγραφή του Ελίασον μέσα σε λίγες μέρες. Με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών με την τουρκική ομάδα». Μία είδηση που δεν έχει απολύτως καμία βάση, με την Ένωση να μην έχει μπει καν σε κουβέντα με τους Τούρκους.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς, πριν από λίγες ημέρες η Σάμσουνσπορ είχε ρωτήσει τον μάνατζερ του παίκτη για το αν η ΑΕΚ παραχωρεί και με πόσα χρήματα τον παίκτη. Είχε εισπράξει προφανώς κάποια απάντηση απο τον ατζέντη, ωστόσο η Ένωση ξέκουψε ευθύς εξ αρχής. Δεν μπήκε καν στην κουβέντα. Ο Ελίασον είναι βασικό γρανάζι στη μηχανή του Αλμέιδα και έχει πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα και δη μέχρι το 2027.

Λιούμπιτσιτς: Η ΑΕΚ, η Εθνική Κροατίας και η κουβέντα με τον Αλμέιδα που τον κέρδισε

Ο Λιούμπισιτς, , θεωρεί πως μέσω ΑΕΚ και των εμφανίσεων που μπορεί να κάνει, έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στο μεγάλο ποδοσφαιρικο ραντεβού της Γερμανίας, αλλά αν δεν συμβεί αυτό, θα μπορεί να ελπίζει πως θα είναι στις κλήσεις του Ζλάτκο Ντάλιτς για το προσεχές Nations League που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Ο Λιούμπιτσιτς ως νεαρός αγωνίστηκε τόσο με την Κροατία U20 όσο και με την Αυστρία U21, ωστόσο επέλεξε την πρώτη και περιμένει πως και πως την κλήση του σ’ αυτή. Μάλιστα, αυτό είχε πει όταν είχε μεταγραφεί από τη Ραπίντ Βιέννης στη Ντιναμό. Ότι ο στόχος του είναι να βρεθεί στις κλήσεις του Ντάλιτς και να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας.

«Μέσω της ΑΕΚ θα μπορέσω να βρεθώ στην Εθνική Κροατίας». Έλεγε το πρωί της Τετάρτης (31/1) όταν αναχωρούσε από το Ζάγκρεμπ με προορισμό το Βελιγράδι και εν συνεχεία την Αθήνα. Αυτό είπε και στο συμβούλιο της Τρίτης. Λέγοντας επίσης πως «θέλω να πάω στην Ελλάδα για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Να παίξω στη θέση που θέλω και στο level που μπορώ».

Προφανώς εννοεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή της. Μετά τις κουβέντες που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα, φαίνεται να ικανοποιήθηκε απόλυτα απ’ όσα του είπε ο Αργεντινός προπονητής της Ένωσης.

Άλλωστε, ο Pelado έχει αποδείξει το πόσο «καθαρός», το πόσο ντόμπρος είναι στις κουβέντες του με τους παίκτες της ΑΕΚ, τους οποίους έχει κερδίσει.

Ο Αλμέιδα έχει φροντίσει με τις κουβέντες που κάνει με τους παίκτες, να τους έχει όλους έτοιμους, κεφάτους, ορεξάτους ανεξαρτήτως από το αν παίζουν ή όχι.

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Ξεκάθαρη η ΑΕΚ για τα κυβερνητικά μέτρα

Η επίσημη ΑΕΚ δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί στις κυβερνητικές εξαγγελίες για τα κυβερνητικά μέτρα κατά της αθλητικής βίας.

«Είμαστε έτοιμοι για όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα». Δηλώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η ΑΕΚ. Εν συγκρίσει με άλλες ομάδες της Super League φαίνεται να είναι πιο πλήρης σ’ όλα ζητεί η Κυβέρνηση στην προσπάθεια που θα γίνει για πάταξη της αθλητικής βίας.

Έτοιμη στον απόλυτο βαθμό για να υποδεχθεί ξανά τον κόσμο στην OPAP Arena δηλώνει η ΑΕΚ. Με δεδομένο πως τα γήπεδα θα ανοίξουν ξανά στις 13 του μήνα βάσει των όσων έχει δημοσιοποιήσει ο Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ έχει συμμορφωθεί με όλα όσα έχει απαιτήσει η Κυβέρνηση. Αν και δεδομένα οι περισσότερες δικλείδες ασφαλείας υπήρχαν στο νεόδμητο γήπεδο της Ένωσης. Η ΠΑΕ, μάλιστα, να ΄χει και καίριες παρεμβάσεις σε περιπτώσεις απαγόρευσης δια βίου της εισόδου οπαδών στο γήπεδο που με τις ενέργειές τους έβαλαν σε κίνδυνο τόσο την ομάδα όσο και τη ζωή οπαδών, όπως είχε συμβεί στην φιέστα με τον Βόλο.

Έτσι φαίνεται να απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να είναι όλα έτοιμα και ο κόσμος της ΑΕΚ να επιστρέψει στην OPAP Arena που κατά γενική ομολογία είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News