Ατρoμητος – ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/02)

Ατρομητος ΠΑΟΚ Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

Να περάσει χωρίς στάση από το Περιστέρι θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ατρoμητος – ΠΑΟΚ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (20:30), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Δοκιμασία για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι που θέλει το «τρίποντο» για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μαζί με τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (2-1) απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής (47 βαθμοί). Επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική περίοδο την οποία διανύει.

Πηγαίνει τρένο

Το άνετο 5-0 επί του Πανσερραϊκού στον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου έβαλε την τυπική σφραγίδα στο εισιτήριο του ημιτελικού, για να δοθεί νέο ραντεβού με τους «πράσινους».

Ωστόσο μέχρι τις μάχες με τον Παναθηναϊκό προηγείται η επίσκεψη στα δυτικά προάστια. Η νίκη θα διατηρήσει τους «ασπρόμαυρους» στην πρώτη θέση. Θέλουν το πάνω χέρι για τη συνέχεια της κούρσας κορυφής.

Με τις διαφορές να είναι μικρές και τους ανταγωνιστές σε απόσταση βολής κανένα «τρίποντο» δεν περισσεύει. Ο ΠΑΟΚ που διαθέτει πλέον την καλύτερη επίθεση (55 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (15 γκολ παθητικό) θέλει να συνεχίσει στο μονοπάτι των νικών και στο Περιστέρι.

Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη νίκη στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-2) στον πρώτο προημιτελικό. Εξαιτίας της ήττας στο Περιστέρι (0-2) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον η ομάδα του Σάσα Ίλιτς οφείλει να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. Όπου η απόσταση από την προνομιούχο 6η θέση που δίνει εισιτήριο για τα Playoffs είναι σημαντική.

Οι δύο ήττες από ΑΕΚ (0-5) και Αστέρα Τρίπολης (3-1) σε συνδυασμό με το 1-1 με τον ΟΦΗ έχουν βάλει φρένο στις ελπίδες των «κυανόλευκων» για την εξάδα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο είναι αναγκαίο, ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με τον Ατρόμητο με τελευταίο το 2-0 του πρώτου γύρου στην Τούμπα. Όμως η ομάδα του Περιστερίου είναι αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις του «δικεφάλου» του Βορρά.

Ατρoμητος – ΠΑΟΚ Live streaming: «Αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, προσβάλλοντας τον σύλλογό μας»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις συνεχιζόμενες τοποθετήσεις του που αφορούν το Τριφύλλι.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ. “Προκειμένου να σταματήσει αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό το σύλλογό μας”, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στο Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα. «Εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού». «Αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη «δράση» του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς».

Όσο για το πώς κατέληξαν οι Πράσινοι να ακολουθήσουν τη νομική οδό κατά του Λουτσέσκου. «Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή. Αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε. Αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών και συκοφαντικών αφηγημάτων».

«Κωμική κίνηση – Ο Παναθηναϊκός έχει απέναντί του την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι τον Λουτσέσκου»

Για πρωτοφανή κωμική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο ο ΠΑΟΚ. Σηκώνοντας το γάντι μετά την αποστολή εξωδίκου των «πράσινων» στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων από τον Δικέφαλο σημειώνουν πως αξίζει κανείς να ρίξει και μία ματιά στα πέναλτι υπέρ και κατά του Παναθηναϊκού φέτος για να αντιληφθεί τη διαιτητική αντιμετώπιση που απολαμβάνουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό. Αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει σύστημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καταγγέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ακόμη και στο ίδιο εξώδικο, που καλεί έναν άνθρωπο να ανακαλέσει τις διαμαρτυρίες του για ένα σύστημα διαφθοράς.

Σε κάθε περίπτωση, και ενόψει των τεσσάρων αγώνων μεταξύ των δυο ομάδων ως το τέλος της σεζόν, σε γεμάτα γήπεδα και κρίσιμα για τους εγχώριους τίτλους, ευχόμαστε αφενός να επικρατήσει ψυχραιμία και αφετέρου να μην δικαιωθούν πικρά οι απόψεις μας».

Ατρoμητος – ΠΑΟΚ Live streaming: «Όλοι γνωρίζουν ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ»

Δεν άφησε αναπάντητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσα ανέφεραν από τον ΠΑΟΚ στο εξώδικο που εστάλη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Πράσινοι ακολούθησαν τη νομική οδό εναντίον του Ρουμάνου προπονητή. Για όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς -και ιδίως το τελευταίο διάστημα- εναντίον τους. Σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως “αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα και προσβάλλει τον σύλλογό μας”.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε από την πλευρά της κάνοντας λόγο για “κωμική κίνηση”. Η νέα αντίδραση από πλευράς Τριφυλλιού ήρθε με ένα λακωνικό σχόλιο. Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να σηυνεχίσουν καμία δημόσια αντιπαράθεση και κανέναν διάλογο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Το μόνο που τονίζουν από τον Παναθηναϊκό είναι πως: «κατανοούμε την ανάγκη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποστηρίξει τον προπονητή της, πλην όμως όλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποιος ο ΠΑΟΚ…».

Ατρoμητος – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News