ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/01)

ΑΕΚ - ΟΦΗ Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα και να χτίσει σερί θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming | AEK Live Streaming:

H AEK υποδέχεται τον ΟΦΗ (16:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλοντας να συνεχίσει από εκεί που… σταμάτησε στο Περιστέρι.

Η «Ένωση» ήταν σαρωτική κόντρα στον Ατρόμητο. Το εμφατικό 5-0 την βοήθησε να αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Έκι Πόνσε «ξεμπούκωσε» με τρία γκολ και οι «κιτρινόμαυροι» έστειλαν μήνυμα, παραμένοντας πολύ κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Νίκη και μετά βλέπει ντέρμπι

H ομάδα του Ματίας Αλμέιδα (42β.) βρίσκεται στο -2 από τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα. Έτσι, η νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ ενδέχεται να φέρει την ΑΕΚ ακόμα πιο κοντά στην 1η θέση. Συνεπώς, είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για γκέλες.

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ είναι αρκετά. Οι Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Γιώργος Αθανασιάδης βρίσκονται στα «πιτς». Ο Λάζαρος Ρότα είναι τιμωρημένος και οι Εχσάν Χατζισαφί, Μιλάντ Μοχαμαντί, Ζίνι και Αρόλντ Μουκουντί έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Έτσι, όλα δείχνουν πως στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο νεαρός Ραντόνια ή ο… πασπαρτού Πινέδα, με τους Στάνκοβιτς, Βίντα, Κάλενς, Πήλιο, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Τσούμπερ και Πόνσε να είναι φαβορί για να συμπληρώσουν τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας.

Στην άλλη μεριά, ο ΟΦΗ θέλει να «σβήσει» την πρόσφατη ήττα από τον Παναιτωλικό (2-1) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με μία καλή εμφάνιση και με διάθεση να κάνει… ζημιές. Οι Κρητικοί νίκησαν πιο πριν την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας με 1-0 και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας του 20 βαθμούς στην 10η θέση του πίνακα της Super League.

Ο Πέπε Μελ δεν υπολογίζει στον βασικό τερματοφύλακα Νόαμ Μπάουμαν. Ένας εκ των Σωτηρίου – Χριστογεώργου θα καλύψουν το κενό του. Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Επικρατέστεροι για τη βασική ενδεκάδα είναι οι Βούρος, Λαμπρόπουλος, Λάρσον, Θοράριρνσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπακού, Τοράλ, Αμπάντα και Φελίπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς του πρώτου γύρου ο ΟΦΗ κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0 και σκόρερ τους Φελίπε και Ντίκο.

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Σκέφτεται Ραντόνια για δεξιά ο Αλμέιδα

Τα πολλά προβλήματα στα άκρα της άμυνας για την ΑΕΚ, είναι πιθανόν να επιστρατεύσουν για πρώτη φορά στη σεζόν τον Βένταντ Ραντόνια.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ βρίσκεται στα πιτς και δεν αναμένεται να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Λάζαρος Ρότα έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία για κάρτες. Έτσι η Ένωση εκτός από τους δύο βασικούς της αριστερούς μπακ (Μοχαμάντι, Χατζισαφί) που λείπουν με την εθνική Ιράν, θα στερηθεί και το βασικό δίδυμο στα δεξιά της άμυνας κόντρα στους Κρητικούς.

Κι αν για τα αριστερά υπάρχει η λύση του Πήλιου, για τα δεξιά είτε θα έπρεπε ο Αλμέιδα να προβεί σε αλχημείες. Όπως για παράδειγμα να βάλει τον… πασπαρτού Πινέδα. Είτε να κοιτάξει την περίπτωση του Βένταντ Ραντόνια, που μετράει φέτος 11 συμμετοχές (2 γκολ, 2 ασίστ) με την ΑΕΚ Β.

Ο Αργεντινός τεχνικός σκέφτεται να ενεργοποιήσει τον 22χρονο Βόσνιο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από πέρυσι με την πρώτη ομάδα. Την περσινή σεζόν είχε καταγράψει 4 συμμετοχές, όλες στο Κύπελλο.

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς» – Διαψεύδει η ΑΕΚ

Δημοσίευμα από την Κροατία συνδέει τον Ρομπέρτο Λιούμπιτσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την ΑΕΚ, ωστόσο η Ένωση διέψευσε αμέσως τα σενάρια.

Τον Ρομπέρτο Λιούμπιτσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνδέει με την ΑΕΚ δημοσίευμα από την Κροατία!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 24sata.hr, o 24χρονος πολυθεσίτης άσος είναι στη λίστα της ΑΕΚ! Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα τονίζεται πως εκτός από τον Μάρκο Μπουλάτ που πήγε στη Ρέιντζερς, μπορεί κι άλλος μέσος παίκτης να αποχωρήσει από το Μάξιμιρ. Πρόκειται για τον Ρομπέρτο Λιούμπιτσιτς. Έναν χαφ που έγινε αριστερό μπακ και τον θέλουν η ΑΕΚ και η Λέτσε».

Σημειώνεται ωστόσο ότι ο παίκτης είναι πιο κοντά στο να πάει στην Ιταλία. Ο Λιούμπισιτς έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό έως το καλοκαίρι του 2027. Παίζει στον άξονα, αλλά και αριστερό μπακ – χαφ. Στο ματς στη Φιλαδέλφεια είχε πετύχει το δεύτερο γκολ της Ντιναμό και ήταν αυτός που είχε κάνει το χέρι – πέναλτι από το οποίο βρήκε γκολ πρόκρισης η ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγο μετά τη γνωστοποίηση του δημοσιεύματος από την Κροατία έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια για την απόκτηση του Ρομπέρτο Λιούμπιτσιτς.

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Νορβηγός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε στο ντέρμπι κορυφής της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Η ΚΕΔ φέρνει Νορβηγό ρέφερι για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Ρόχιτ Σάγκι, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Πέρσι είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Λίνκολν 2-0 στο Conference League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Εϊστέιν-Σίμον Ίτερλαντ, Τομ-Χάραλντ Γκρένεβικ. 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Τομ-Χάραλντ Χάγκεν με τον Νικολακάκη. Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα στη Νορβηγία βρίσκεται σε διακοπή. Ως εκ τούτου ο Σάγκι 32χρονος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει από τις 6 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα στο ΑΕΚ-ΟΦΗ θα βρεθεί ο Παπαπέτρου (VAR ο Φωτιάς). Στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα ο Περράκης (VAR ο Διαμαντόπουλος). Επίσης, στο Κηφισιά-Άρης ο Γκάμαρης (VAR ο Τσαγκαράκης).

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 27/1

17:30 Παναιτωλικός-Λαμία: Τσιάρας (Κούλα Χασάν, Σάββας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Ευαγγέλου, Στεφανής)

19:30 Πανσερραϊκός-Βόλος: Ανδριανός (Κωνσταντίνου, Τσολακίδης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ζαμπαλάς, Δημητριάδης)

20:00 Κηφισιά-Άρης: Γκάμαρης (Απτόσογλου, Θ.Μωυσιάδης, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Τσαγκαράκης, Κωσταράς)

Κυριακή 28/1

16:00 ΑΕΚ-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Μεϊντάνας, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Φωτιάς, Νικολαΐδης)

17:30 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος (Β.Μωυσιάδης, Καραλής, 4ος Κατοίκος, VAR: Τζήλος, Πάτρας)

19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Περράκης (Φωτόπουλος, Σαμοΐλης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Διαμαντόπουλος, Μπουξμπάουμ)

20:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Σάγκι (Ίτερλαντ, Γκρένεβικ, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Χάγκεν, Νικολακάκης)

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News