Ρεαλ – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/01)

Ρεαλ – Ολυμπιακος Live Streaming

Δύσκολη αποστολή στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ.

Ρεαλ – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (21:45) για την 23η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Λίγες ώρες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (85-80), ο Ολυμπιακός καλείται να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί για ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στη Ρεάλ (21:45), όμως θα προσπαθήσουν για ένα σπουδαίο διπλό, που θα τους ανεβάσει τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά.

Επιστροφή στη Euroleague

Οι Πειραιώτες έχουν ρεκόρ 12-10, ενώ πρέπει να καλύψουν και τις σοβαρές απουσίες τους στη front line. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη κάταγμα στο πόδι του και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, με τον Μουσταφά Φαλ να είναι ήδη στα «πιτς». Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την καλύτερη ομάδα της φετινής Euroleague με έναν «καθαρόαιμο» σέντερ, τον Φίλιπ Πετρούσεφ, κάτι που σαφέστατα ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη δυσκολίας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στην άλλη μεριά, η Ρεάλ έχει «καθαρίσει» ήδη την πρωτιά της Regular Season με 19 νίκες σε 22 ματς και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της σε όλα τα επίπεδα. Οι Μαδριλένοι καλούνται να διαχειριστούν τις απουσίες των Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Είναι προφανές πως η απώλεια του έμπειρου γκαρντ και, κυρίως, του καλύτερου σέντερ της Euroleague, αλλάζει το rotation και τις συνθήκες που συνοδεύουν τη Ρεάλ στο ματς. Οι Ισπανοί κέρδισαν πριν λίγες ώρες την Μπιλμπάο με 95-80. Νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι ήττες από τη Μονακό (98-74) και τη Μούρθια (73-61).

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ρεάλ κέρδισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 77-71. Πέρσι οι Ισπανοί επικράτησαν με 79-78 στον μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έφυγε με διπλό από το Wizink Center πέρσι, κερδίζοντας με 89-87. Κορυφαίοι των «ερυθρόλευκων» ήταν τότε οι Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Σλούκας, οι οποίοι αποχώρησαν το καλοκαίρι για τους Σακραμέντο Κινγκς και για τον Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Ρεαλ – Ολυμπιακος Live Streaming: «Δύσκολο ματς, ειδικά σε μία τέτοια έδρα με τέτοια ατμόσφαιρα»

Για την εμπειρία του στο πρώτο «ντέρμπι αιωνίων» μίλησε ο Φιλίπ Πετρούσεφ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φιλίπ Πετρούσεφ:

«Ήταν δύσκολο ματς, ειδικά εκτός έδρας με αυτή την ατμόσφαιρα είναι δύσκολο να παίξεις. Είχαμε πολλές ατυχίες σε παιχνίδι ειδικών καταστάσεων, όπως ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν κάναμε ένα καλό σουτ στο τέλος, συμβαίνουν αυτά.

Δεν έχει τελειώσει κάτι όσον αφορά το πλεονέκτημα. Μπορεί να χάσουν κάποια ματς, πάντως εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση.

Ήταν το καλύτερο μου ματς. Έπαιξα πολύ, κουράστηκα στο τέλος και δεν μπορούσα να παίξω στο επίπεδο που ήθελα. Στο τέλος έκανα φάουλ γιατί δεν είχα δυνάμεις, ήμουν άρρωστος την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός πως τραυματίστηκε ο Μιλουτίνοφ με ανάγκασε να παίξω περισσότερο από όσο περίμενα και εγώ και η ομάδα.

Το γεγονός πως παλέψαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό με τόσες απουσίες είναι άξιο αναφοράς. Δεν έχουμε να ανησυχούμε για κάτι, όταν επιστρέψουν όλοι θα πάμε καλύτερα.

Θα είναι σύντομα καλά ο Μιλουτίνοφ, είναι εξαιρετικός παίκτης και ένας πολεμιστής».

Σοκ με Μιλουτίνοφ κάταγμα και δύο μήνες εκτός δράσης – Παίρνουν παίκτη οι «ερυθρόλευκοι»

Σοκ στους «ερυθρόλευκους» με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς οι εξετάσεις του Σέρβου σέντερ έδειξαν κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού.

Σε κατάσταση… σοκ βρίσκονται στον Ολυμπιακό μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» έχει υποστεί  κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού. Όχι βαρύ διάστρεμμa όπως ανέφερε η αρχική διάγνωση. Έτσι, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Μάλιστα, το ιατρικό επιτελείου του Ολυμπιακού έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί ακόμα και να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν ήδη την αναζήτηση για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, από τη στιγμή που είναι εκτός και ο Μουστάφα Φαλ.

Σημειωτέον ότι ακόμη δεν έχει βρει ομάδα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, ενώ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Ταρίκ Μπλακ. Η γυναίκα του τελευταίου γέννησε και ο περί ου ο λόγος ήθελε να μείνει κοντά τους για κάποιο διάστημα.

Ειρωνίες Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους και καρφιά για τη διαιτησία!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό έριξε τα καρφιά του για τη διαιτησία και ειρωνεύτηκε δημοσιογράφο.

Για την παρουσία του Πετρούσεφ και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήταν ένα λέι απ από τη νίκη: «Δεν μπορεί να κρατάω τέτοια πράγματα, ούτε να μετράω. Χάσαμε το παιχνίδι, δεν κρατάω τίποτα. Ο Πετρούσεφ έχει ταλέντο. Χάσαμε δύο παίκτες. Η Euroleague είναι αδυσώπητη. Χάσαμε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κρατάω κάτι. Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε κερδίσει πολλές φορές εδώ μέσα, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια. Υπήρξαν παίκτες του υστέρησαν σήμερα. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Πρέπει να καταλάβουμε ότι με τα νέα δεδομένα, με τον Παναθηναϊκό να έχει δυναμώσει πρέπει να έχουμε περισσότερους παίκτες να κάνουν τη διαφορά. Ο Μιλουτίνοφ πάει για εξετάσεις και θα μάθουμε τι έχει».

Για το γεγονός ότι ο Ουόκαπ δεν είχε φάουλ κι αν η διαιτησία έπαιξε κάποιο ρόλο: «Α ο κ. Κουβόπουλος, στις προηγούμενες ήττες δεν τον είδα, σήμερα είναι εδώ. Ήμουν σαφής, ξέρω καλά ελληνικά παρότι γράφετε συνέχεια ότι δεν τα πάω καλά με τα ελληνικά μου, ξέρω καλά ελληνικά. Ήμουν σαφής σε όσα είπα. Έχετε δίκιο, αυτό ήταν κομβικό, συμφωνώ».

Ρεαλ – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News