Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/01)

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming

Άμεση αντίδραση ψάχνει η ΑΕΚ στο Περιστέρι, που καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη σε δύο ματς, ηττήθηκε στα πέναλτι και τελικά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Το κλίμα βάρυνε αρκετά και η ΑΕΚ καλείται να αντιδράσει με μία σημαντική νίκη, κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν περιθώριο για γκέλα, αφού αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην 3η θέση (39β.) και στο -2 από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ξανά με προβλήματα

Με ερωτηματικό δίπλα από το status του Λιβάι Γκαρσία και χωρίς τους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Ζίνι και Γαλανόπουλο, η «Ένωση» θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα και με συσσωρευμένη κούραση στα πιο… βαριά χαρτιά της. Με βάση πάντως τα δεδομένα και την ανάγκη για το διπλό, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Τσούμπερ, ενώ υποψήφιοι για να παίξουν από το 1ο λεπτό είναι επίσης οι Μάνταλος και Άμραμπατ.

Στην άλλη μεριά, ο Ατρόμητος είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Super League: Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα των δυτικών προαστίων είναι αήττητη στα τελευταία 13 ματς, ενώ κέρδισε τρεις φορές στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η έλευση του Σάσα Ίλιτς μεταμόρφωσε εντελώς τον Ατρόμητο, που πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με 23 βαθμούς, μόλις τρεις λιγότερους από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ατρόμητος θα παραταχθεί με τους Τσιντώτα, Κιβρακίδη, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουντέ, Κουέν, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια και Βέργο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ «τρέχει» ένα εξαιρετικό σερί στα ματς με τους Περιστεριώτες. Για την ακρίβεια, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν στα τελευταία έξι παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η τελευταία νίκη του Ατρόμητου καταγράφηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming: «Το ποδόσφαιρο του Ματίας μοιάζει με του Κλοπ – Χαρούμενοι οι παίκτες, παίζουν επιθετικά»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στους προπονητές που θα ήθελε να μοιάσει στο πλαίσιο του περιεχομένου που ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, με τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Ματίας Αλμέιδα να έχουν την τιμητική τους.

«Προπονητής δεν ήθελα ποτέ να γίνω, αλλά κοίτα πόσο τυχερός είμαι τώρα. Είμαι ΑΕΚ και Λίβερπουλ. Κλοπ και Αλμέιδα. Τυχαίνει οι δύο ομάδες που υποστηρίζω να έχουν προπονητές που μου αρέσουν πάρα πολύ. Το κλίμα που βγάζουν ομάδες, η νοοτροπία τους, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζουν. Το ποδόσφαιρο του Κλοπ, αυτό μου αρέσει», δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης, πριν βάλει στην κουβέντα και τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

«Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ. Έχουν χαρά οι ποδοσφαιριστές, παίζουν επιθετικά. Μου αρέσει ο Αλμέιδα που παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του ο 100%, το βλέπουμε στο γήπεδο αυτό. Υπάρχει ένα τρομερό κλίμα, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Λίβερπουλ», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Νικολαΐδης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τα πανομοιότυπα μοντέλα παιχνδιού και το γρήγορο στιλ ποδοσφαίρου της Premier League θα ταίριαζαν στον τεχνικό της Ένωσης: «Δεν συγκρίνω, γιατί φυσικά ο Κλοπ έχει μεγαλύτερη καριέρα. Θεωρώ ο Αλμέιδα θα έπιανε στην Αγγλία, του ταιριάζει. Θα απαντούσα Κλοπ και μερικά στοιχεία του Αλμέιδα θα έπαιρνα. Το οικογενειακό κλίμα και όλο αυτό που έχει φτιάξει στην ΑΕΚ, μου αρέσει πάρα πολύ».

Ο Δανός Κρογκ σφυρίζει στο Βικελίδης

Ο Μόρτεν Κρογκ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που τελευταία φορά σφύριξε ματς των Πειραιωτών στην Ευρώπη, ορίστηκε για το Άρης-Ολυμπιακός. Παπαπέτρου στη Λεωφόρο, Ευαγγέλου στο Περιστέρι, Κατικογιάννης στον Βόλο.

Τους διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Φέρνοντας τον 35χρονο Μόρτεν Κρογκ για το παιχνίδι του “Κλ.Βικελίδης”. Γνώριμος ο Δανός ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Τη φετινή σεζόν σφύριξε το καλοκαιρινό Χάιντουκ-ΠΑΟΚ 0-0, ενώ τελευταίο παιχνίδι του -μιας και το πρωτάθλημα Δανίας βρίσκεται σε διακοπή- είναι το Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα 5-2 στο Europa League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντένις Βόλενμπεργκ Ράσμουσεν, Βίκτορ Σκίτε. 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Γιόνας Χάνσεν με τον Μπουξμπάουμ.

Από εκεί και πέρα στο Ατρόμητος-ΑΕΚ ορίστηκε ο Ευαγγέλου (VAR ο Πολυχρόνης). Για το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης ο Παπαπέτρου (VAR ο Τσέτσιλας). Και στο Βόλος-ΠΑΟΚ ο Κατσικογιάννης (VAR ο Ζαμπαλάς).

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής

Σάββατο 20/1

17:30 Λαμία-Κηφισιά: Διαμαντόπουλος (Σινιοράκης, Σπυρόπουλος, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Κουμπαράκης, Πετρόπουλος)

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός: Σιδηρόπουλος (Στάικος, Κορωνάς, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσαγκαράκης, Χριστάκογλου)

20:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Γκορτσίλας (Κολλιάκος, Τοροσιάδης, 4ος Βάτσιος, VAR: Τσακαλίδης, Πάτρας)

Κυριακή 21/1

16:00 Βόλος-ΠΑΟΚ: Κατσικογιάννης (Νικολακάκης, Κόλλιας, 4ος Τζήλος, VAR: Ζαμπαλάς, Κωνσταντίνου)

17:30 Ατρόμητος-ΑΕΚ: Ευαγγέλου (Δημητριάδης, Κούλα Χασάν, 4ος Περράκης, VAR: Πολυχρόνης, Κωσταράς).

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming: Τα ζητούμενα του Αλμέιδα για την ενίσχυση της

Ακόμα η ΑΕΚ δεν έχει κάνει κίνηση στη μεταγραφική αγορά. Υπάρχει έντονη συζήτηση από τον κόσμο της που περιμένει να δει πράγματα που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ομάδας.

Ωστόσο, είναι δεδομένο, ότι η ΑΕΚ επιδιώκει να κάνει κάποιες κινήσεις. Ωστόσο, το σκεπτικό των κινήσεων δεν αφορά την κάλυψη κάποιου συγκυριακού κενού. Αλλά την απόκτηση παίκτη που θα κριθεί από τους υπεύθυνους της ομάδας πως χρειάζεται για το ρόστερ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως το συγκεκριμένο σκεπτικό δεν οδηγεί στο συμπέρασμα πως αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ τον Ιανουάριο η απόκτηση αριστερού μπακ. Εκτός και εάν κριθεί πως μπορεί να πάρει από τώρα, εκείνον που θα είναι σημείο αναφοράς και για του χρόνου. Κάτι που στην ΑΕΚ εκτιμούν, ότι είναι πολύ δύσκολο αυτή την στιγμή. Υπάρχουν όμως άλλες θέσεις, κυρίως σε επίπεδο εναλλακτικών λύσεων, που θα ήταν χρήσιμες κάποιες κινήσεις ενδεχομένως.

Γι’ αυτό άλλωστε και είχε πει ο Αλμέιδα προ ημερών, ότι: «ακούω διάφορα για θέσεις, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι». Βέβαια, ποιοι και πως θα είναι οι παίκτες θα φανεί εάν τελικά η ΑΕΚ κάνει κίνηση για κάποιον εξ αυτών μέσα στις επόμενες μέρες.

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News