Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/01)

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Να συνεχίσει το σερί του και στο Πανθεσσαλικό θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο.

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο (16:00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία (στους 41 βαθμούς μαζί με τον Παναθηναϊκό) ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει φυσικά να παραμείνει στην κορυφή, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται τη νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά αντέδρασε μετά την ήττα από τον Άρη (2-1) και χάρη στην ευρεία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) επανήλθε στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενος και την ισοπαλία στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (2-2).

Πλέον στοχεύει σε «τρίποντο» απέναντι στους Θεσσαλούς, ώστε να στραφεί δίχως απώλειες στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με τους «πράσινους» στην Τούμπα.

Έτοιμος για νέα νίκη

Το 0-4 στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό που προηγήθηκε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βοηθά τον ΠΑΟΚ να στραφεί με ηρεμία στη δοκιμασία του Βόλου, αντιμετωπίζοντας και πάλι την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, την οποία έχει νικήσει τρεις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος με συνολικό σκορ 6-0, μία στο πρωτάθλημα στην Τούμπα (3-0) και δις στη φάση των «16» του Κυπέλλου (1-0, 0-2).

Από την πλευρά του ο Βόλος βλέπει ως πρόκληση την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο». Δεν έχει νικήσει ποτέ, έχοντας αποσπάσει δύο ισοπαλίες στα 13 παιχνίδια που έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε Super League και Κύπελλο.

Οι Θεσσαλοί δίνουν τη δική τους μάχη στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, με 14 βαθμούς, στους οποίους έχουν κολλήσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετά την τελευταία τους νίκη, το 1-2 στη Λαμία.

Έκτοτε έχει ακολουθήσει καρέ ηττών, 3/4 εκ των οποίων μάλιστα δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν, διαθέτοντας με 16 γκολ τη δεύτερη χειρότερη επίθεση.

Αντίστοιχα ο Βόλος δεν τα καταφέρνει και στα μετόπισθεν. Έχοντας με 33 γκολ επίσης τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και μόλις σε ένα παιχνίδι έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν (1-0 με τον Πανσερραϊκό), έχοντας να αντιμετωπίσει την καλύτερη επίθεση (48 γκολ).

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ανακοινώθηκε ο 21χρονος Αιγύπτιος τερματοφύλακας, Αχμάντ Ναντέρ

Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ανήκει και επίσημα ο 21χρονος Αιγύπτιος τερματοφύλακας, Αχμάντ Ναντέρ, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

Μετά από μία δοκιμαστική περίοδο, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ άναψαν το «πράσινο» φως της παραμονής του Αχμάντ Ναντέρ στο ρόστερ προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της δεύτερης ομάδας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Την απόκτηση του 21χρονου Αιγύπτιου τερματοφύλακα Ahmad Nader el Sayed Ibrahim ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ.

Ο γεννημένος στις 16.06.2003 στο Κάιρο νεαρός πορτιέρε «μεγάλωσε» στην Zamalek, η οποία τον παραχώρησε ως δανεικό στην πορτογαλική Vizela, με την Κ23 της οποίας κατέγραψε 12 συμμετοχές. Είναι διεθνής με 22 συμμετοχές στην Κ20 της Αιγύπτου και δύο στην Κ23. Στον ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Μάρκος Αντόνιο ξαναβρίσκει τον εαυτό του στον ΠΑΟΚ!

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Μάρκος Αντόνιο, με τους Ιταλούς να παρακολουθούν με ενδιαφέρον το restart του Βραζιλιάνου χαφ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Από τις αρχές του Γενάρη, ο Μάρκος Αντόνιο έχει μπει στην εξίσωση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο οποίος τον χαρακτήρισε ως μία εσωτερική μεταγραφή για τους Θεσσαλονικείς δεδομένης της απουσίας του στο α΄μισό της σεζόν. Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε στα τελευταία παιχνίδια και μία διάθεση να τον χρησιμοποιήσει και ως δεκάρι. Όπως έκανε στο Βόλο αλλά και στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό:

«Δυστυχώς και γι’ αυτόν και για την ομάδα υπήρχε αυτή η μακρά και δύσκολη περίοδο του τραυματισμού, που… τιμώρησε και αυτόν αλλά και την ομάδα καθώς στερήθηκε έναν παίκτη με τη δική του ποιότητα και τα δικά του χαρακτηριστικά. Οι άλλοι παίκτες κέρδιζαν εκείνο το διάστημα ρυθμό και αυτοπεποίθηση με τις συνεχόμενες νίκες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Πάλεψε για να επιστρέψει, έδωσε τον δικό του αγώνα.

Έδινε τα πάντα για να επιστρέψει αλλά ήταν δύσκολο να βγει κάποιος άλλος και να μπει εκείνος στη θέση τους. Ως δεκάρι μπορεί να μας δώσει κάτι διαφορετικό σε δύσκολες στιγμές και σε σημαντικά ματς. Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή, είναι γρήγορος, είναι έξυπνος, είναι πολύ υπεύθυνος στα τρεξίματα και στο πρέσινγκ. Διαβάζει το παιχνίδι καλά και έχει καλές επιστροφές. Άρα είναι μια επιλογή και βήμα-βήμα θα δούμε αφού είναι μια μακρά περίοδος με πολλά παιχνίδια».

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ένεση αυτοπεποίθησης για τον Βραζιλιάνο

Στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών, ο 23χρονος Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της τεσσάρας του Δικεφάλου. Τα πεπραγμένα του Μάρκος Αντόνιο με την ασπρόμαυρη φανέλα δεν περνούν απαρατήρητα από τους Ιταλούς. Δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Λάτσιο.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο βραχύσωμος χαφ ξαναβρίσκει τον εαυτό του στον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στα επίπεδα απόδοσης που είχε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ:

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά στη Λάτσιο, ο Μάρκος Αντόνιο ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Το καλοκαίρι μετακόμισε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Επιστρέφει σιγά σιγά σε αυτά που είχε δείξει με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μόλις ανάρρωσε από έναν άσχημο τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από τον Ιούλιο μέχρι τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου. Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ, ο γεννημένος το 2000 κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ του σε έξι ματς. Μια καθόλου κακή ένεση αυτοπεποίθησης για έναν ποδοσφαιριστή. Στο τέλος της σεζόν θα μπορούσε να εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΚ ή να επιστρέψει στην πρωτεύουσα».

Από τον Ολυμπιακό στον… Ολυμπιακό: Ο Δανός Κρογκ σφυρίζει στο Βικελίδης

Ο Μόρτεν Κρογκ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που τελευταία φορά σφύριξε ματς των Πειραιωτών στην Ευρώπη, ορίστηκε για το Άρης-Ολυμπιακός. Παπαπέτρου στη Λεωφόρο, Ευαγγέλου στο Περιστέρι, Κατικογιάννης στον Βόλο.

Τους διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Φέρνοντας τον 35χρονο Μόρτεν Κρογκ για το παιχνίδι του “Κλ.Βικελίδης”. Γνώριμος ο Δανός ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Τη φετινή σεζόν σφύριξε το καλοκαιρινό Χάιντουκ-ΠΑΟΚ 0-0, ενώ τελευταίο παιχνίδι του -μιας και το πρωτάθλημα Δανίας βρίσκεται σε διακοπή- είναι το Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα 5-2 στο Europa League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντένις Βόλενμπεργκ Ράσμουσεν, Βίκτορ Σκίτε, 4ος ο Φωτιάς. Στο VAR ο Γιόνας Χάνσεν με τον Μπουξμπάουμ.

Από εκεί και πέρα στο Ατρόμητος-ΑΕΚ ορίστηκε ο Ευαγγέλου (VAR ο Πολυχρόνης). Για το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης ο Παπαπέτρου (VAR ο Τσέτσιλας). Τέλος, στο Βόλος-ΠΑΟΚ ο Κατσικογιάννης (VAR ο Ζαμπαλάς).

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής

Σάββατο 20/1

17:30 Λαμία-Κηφισιά: Διαμαντόπουλος (Σινιοράκης, Σπυρόπουλος, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Κουμπαράκης, Πετρόπουλος)

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός: Σιδηρόπουλος (Στάικος, Κορωνάς, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσαγκαράκης, Χριστάκογλου)

20:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Γκορτσίλας (Κολλιάκος, Τοροσιάδης, 4ος Βάτσιος, VAR: Τσακαλίδης, Πάτρας)

Κυριακή 21/1

16:00 Βόλος-ΠΑΟΚ: Κατσικογιάννης (Νικολακάκης, Κόλλιας, 4ος Τζήλος, VAR: Ζαμπαλάς, Κωνσταντίνου)

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News