Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/01)

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming

Να κλείσει με νίκες τη διαβολοβδομάδα θέλει ο Ολυμπιακός στη Μπασκονία.

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Κομβικό ματς για τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15) και ψάχνουν αντίδραση μετά την άσχημη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία.

Οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν κακό αγωνιστικό φεγγάρι και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην προηγούμενη «διαβολοβδομάδα» της Regular Season της Euroleague. Με εμφανές πρόβλημα στην επίθεση, ο Ολυμπιακός έχασε από Μπαρτσελόνα (86-78) και Μπασκόνια (80-69), με τις δύο ήττες να τον κατεβάζουν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 11-10.

Kαίγεται για νίκη και αντίδραση

«Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, να σκεφτούμε τη σκληράδα μας, σωματική και πνευματική. Ό,τι κι αν γίνει, θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή του για αλλαγές και, ίσως, για μία διαφορετική προσέγγιση στο προσεχές διάστημα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ματς με την Μακάμπι (21:15) είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη σκληρή μάχη για τα πλέι-οφ της πιο ανταγωνιστικής Regular Season όλων των εποχών. Οι Ισραηλινοί δείχνουν σταθερά καλό πρόσωπο φέτος, όμως στα τελευταία τρία παιχνίδια τους στη διοργάνωση έχασαν δύο φορές: Μάλιστα και στα δύο αυτά ματς ήταν σκιά του εαυτού τους, αφού η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με το εμφατικό 109-74 και η Παρτιζάν με 88-79, σε ένα ματς που η Μακάμπι έχασε διαφορά 24 πόντων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει τα πλάνα του με έναν σημαντικό «πονοκέφαλο». Ο Μουσταφά Φαλ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν ένα από τα σημεία αναφοράς στην επιθετική τους λειτουργία και το βάρος θα πέσει στο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που θα έχει και τον Φίλιπ Πετρούσεφ για τις απαραίτητες ανάσες στο «5».

Χωρίς προβλήματα η Μακάμπι, που είχε και την ευκαιρία να ξεκουράσει τους Λορένζο Μπράουν και Μπόντζι Κόλσον στην εύκολη νίκη επί της Χάποελ Αφούλα (97-83) για το πρωτάθλημα Ισραήλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κέρδισε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου της Regular Season της Euroleague με 79-74.

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming: Τα ματς που χάνει ο Φαλ

Ο Μουστάφα Φαλ τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, έχοντας υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατο και θα χάσει μια σειρά από κρίσιμα παιχνίδια.

Εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες αναμένεται να μείνει ο Μουστάφα Φαλ, αφού ο Γάλλος σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, μιας και δε θα μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου σέντερ για τα κάτωθι παιχνίδια, αν υπολογίσουμε ότι ο Γάλλος σέντερ δε θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση πριν από τις 4 Φεβρουαρίου.

Τα ματς στα οποία αναμένεται να μείνει εκτός ο Φαλ:

18/1 Ολυμπιακός – Μακάμπι (EuroLeague)

22/1 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Basket League)

25/1 Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (EuroLeague)

27/1 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Basket League)

30/1 Ολυμπιακός – Άλμπα (EuroLeague)

1/2 Μπάγερν – Ολυμπιακός (EuroLeague)

3/2 Προμηθέας – Ολυμπιακός (Basket League).

Γιαννακόπουλος: «Το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι να διακοπεί ο αγώνας»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μην κάνει το παραμικρό, στο ντέρμπι της Δευτέρας και να μη δοθεί κανένα δικαίωμα.

Την Δευτέρα το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό. H «πράσινη» ΚΑΕ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να μη συμβεί το παραμικρό.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτησή του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μη δώσει κανένα δικαίωμα, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός θελήσει να κάνει κάτι για να διακοπεί ο αγώνας.

«Λοιπόν, το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ειδικότερα τώρα που έγινε και η κλήρωση των διαιτητών και μπήκε η Τσαρούχα είναι, -γνωρίζοντας ότι η Θύρα 13 θα είναι άψογη και ότι δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη- να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα. Nα διακοπεί ο αγώνας, λόγω των ανθρώπων που κάθεστε στα court side. Θα παρακαλέσω, λοιπόν, κι εσάς να είστε κόσμιοι, να μην δώσετε δικαιώματα. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία, έχουμε και διαφορά 12 πόντων από το ΣΕΦ. Θα είναι κρίμα από τον Θεό, να έρθει ο οποιοδήποτε, τώρα μην λέμε ονόματα, όλοι καταλαβαίνουμε, να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, τα κοροϊδιλίκια του τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση, για να διακοπεί το παιχνίδι. Σας παρακαλώ όλους λοιπόν».

«Όλη η ομάδα είναι ντροπιασμένη, αυτό δεν είναι Ολυμπιακός»

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε με σκληρή γλώσσα μετά την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξουν οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ήταν πολύ δύσκολο να αναγνωρίσω την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Δεν παρουσιαστήκαμε η ίδια ομάδα που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο. Ήταν κάκιστη η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε λίγο καλύτερη εικόνα, όλοι στην ομάδα ήμασταν βελτιωμένοι αλλά το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό.

Όλη στην ομάδα νιώθουμε ντροπιασμένοι αν όχι απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας. Αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε να δείχνουμε στον κόσμο μας και που ο οργανισμός αξίζει. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς στην Ευρωλίγκα. Ξέρουμε τη σημασία αυτής που έχουμε μπροστά μας. Η προπόνηση της Τετάρτης πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το παιχνίδι με τη Μακάμπι στην έδρα μας, πρέπει να το δούμε ως παιχνίδι των play-off. Είναι must win, το ίδιο και αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Για αυτά που πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να βελτιώσουν την εικόνα τους: «Ο καθένας ατομικά πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου. Το επίπεδο που περιμένουμε δεν είναι αυτό και πιστεύω το μαχητικό πνεύμα, το ομαδικό πνεύμα δεν ήταν υψηλό. Είναι κάτι που όλοι το αναγνωρίζουμε και πρέπει να το φτιάξουμε. Και πρέπει να το φτιάξουμε τώρα. Περιμένω να δω πως θα ανταποκριθούμε. Είναι σπουδαίες οι επόμενες εβδομάδες για εμάς.

Νομίζω ότι αυτό είναι το κατώτερο σημείο για την ομάδα μας. Το κατώτερο που μπορούμε να πάμε και από εδώ και πέρα ελπίζω να πάει καλύτερα. Όταν έχουμε κάνει 4 σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Να δείξουμε πολύ καλύτερή εικόνα».

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News