Βολος – ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/01)

Βολος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Να σφραγίσει την πρόκρισή του στην επόμενη του Κυπέλλου θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο.

Βολος – ΠΑΟΚ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:00). Στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο ματς κύλησε… σβηστά υπέρ του ΠΑΟΚ. Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ ήταν αρκετό για τον «Δικέφαλο». Κέρδισε με 1-0 και πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τώρα, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν και να προχωρήσουν σε έναν θεσμό που έχουν «χτίσει» παράδοση τα τελευταία χρόνια, με αρκετές κατακτήσεις και συμμετοχές σε τελικούς.

Πρόκριση και αντίδραση

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει μάλιστα και αντίδραση μετά την ήττα από τον Άρη (2-1) στη Super League.  Συνδυάστηκε με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα μετά από εννιά συνεχόμενες νίκες. Είναι σίγουρο πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές και θα προσπαθήσει να «φρεσκάρει» την ομάδα του, χωρίς να υπολογίζει φυσικά τους Σαμάτα και Εκόνγκ, που λείπουν στο Κόπα Άφρικα. Έτσι, παίκτες όπως οι Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Σάστρε, Τζίμας και Σβαμπ αναμένεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα.

Στην άλλη μεριά, ο Βόλος θέλει να «πατήσει» στην καλή εμφάνιση του αγώνα της Τούμπας. Να κυνηγήσει τις πιθανότητές του για την πρόκριση, γνωρίζοντας πάντως πως το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο και πως μπαίνει στη ρεβάνς με την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Οι Θεσσαλοί (14β.) έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και στη μάχη της παραμονής. Αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην 12η θέση, μόλις δύο βαθμούς πιο ψηλά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Κηφισιά.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έχασε στα τρία τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα (3-0 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, 2-1 από τον Ατρόμητο). Ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Βόλος δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία του τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν δεκατρείς νίκες και δύο ισοπαλίες σε συνολικά 15 επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Βολος – ΠΑΟΚ Live streaming: Αναμονή για Λύρατζη

Ο Λευτέρης Λύρατζης φάνταζε κοντά στον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, για την ώρα η υπόθεση δανεισμού του στους Αρκάδες «παγώνει» από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για το δανεισμό του 23χρονου Έλληνα αμυντικού στο β΄μισό της σεζόν. Μάλιστα, η μπάλα είχε περάσει στην πλευρά του Λευτέρη Λύρατζη για να πάρει την τελική απόφαση, κατόπιν επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Τρίπολης.

Η υπόθεση του δανεισμού μπαίνει επί του παρόντος στον «πάγο» από τους Θεσσαλονικείς μέχρι νεοτέρας.

Τι σημαίνει το νεοτέρας; Προφανώς πως η υπόθεση Λύρατζη είναι σε συνάρτηση με τη μεταγραφική ατζέντα του Δικεφάλου καθώς… ζητείται δεξί μπακ. Είναι μία θέση που «πληγώνει» τον Δικέφαλο. Σαφώς η παραχώρηση του Έλληνα οπισθοφύλακα δεν μπορεί να προχωρήσει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Ή τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Εκόνγκ από το Κόπα Άφρικα. Προκειμένου για να λογίζεται ο Κεντζιόρα ως μία λύση στα δεξιά της άμυνας.

Ως εκ τούτου «παγώνει» προσωρινά. Μένει να φανεί πως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και θα επηρεάσουν και την υπόθεση Λύρατζη...

Ο Μάντζιος κράτησε την θετική παράδοση κόντρα στον Λουτσέσκου

Ο Άκης Μάντζιος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκαν για δέκατη φορά σε αντίπαλους πάγκους το βράδυ της Κυριακής και ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να διατηρήσει τη θετική παράδοση που έχει απέναντι στον Ρουμάνο προπονητή.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τη σεζόν 2015-16 σε μια αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-0, με τον Άκη Μάντζιο να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας της Βοιωτίας και τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε εκείνον της ακριτικής ομάδας. Για τον δεύτερο γύρο υπήρξε ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Ξάνθη και Λεβαδειακό.

Το επόμενο ραντεβού τους ολοκληρώθηκε και πάλι με ισοπαλία. Τη σεζόν 2017-18 στο Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 0-0, ενώ το 2018-19 ως προπονητής του Πανιωνίου πλέον, ο Άκης Μάντζιος ηττήθηκε στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στην Τούμπα με 3-0, αλλά οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου οι Κυανέρυθροι επικράτησαν με 2-1 στη Νέα Σμύρνη και αποκλείστηκαν στην παράταση με 4-2 στην Τούμπα, αφού στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με 2-1.

Από τότε -27 Φεβρουαρίου 2019- έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές μαζί με τη χθεσινή και ο απολογισμός είναι ο δύο νίκες για τον Άκη Μάτζιο και δύο ισοπαλίες. Τη σεζόν 2021-22 επικράτησε με τον Άρη μέσα στην Τούμπα με 1-0, την επόμενη (2022-23) η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2 και αυτή τη σεζόν υπήρξε το ΠΑΟΚ – Άρης 0-0 και η χθεσινή νίκη με 2-1.

Συνολικά στις δέκα αναμετρήσεις τους υπάρχουν τέσσερις νίκες του Άκη Μάτζιου, δύο νίκες του Ραζβάν Λουτσέκου και τέσσερις ισοπαλίες.

Βολος – ΠΑΟΚ Live streaming: Πρώτη ήττα μετά από δύο μήνες και 11 νίκες σερί

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη διέκοψε ένα σερί 11 σερί νικηφόρων αγώνων για τον Δικέφαλο. Αγνοούσε την ήττα εδώ και 2 μήνες, όταν και έχασε από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-0 στα τέλη Οκτώβρη.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1. Έμεινε στους 38 βαθμούς, συγκατοικώντας πλέον με την ΑΕΚ στην δεύτερη θέση. Δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που είναι στους 40.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, πριν από την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μετρούσε 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, οι οποίες τον έφεραν και στην πρώτη θέση της Super League (όπως και του Conference), καθώς η τελευταία απώλεια βαθμών για το σύνολο του Λουτσέσκου ήταν στις 30/10, όταν αυτό του Αλμέιδα επικράτησε με 2-0.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την ρεβάνς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (10.01/ 17:00). Την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βολος – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News