ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/01)

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming

Να κάνει ποδαρικό μακριά από τις τελευταίες γκέλες θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο.

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming | AEK Live Streaming:

Η νέα χρονιά ξεκινά με «must win» παιχνίδι για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται το Βόλο (19:00) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Το 2024 θα βρει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα ματς που την τοποθετεί σε θέση απόλυτου φαβορί. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται το Βόλο (19:00) και είναι δεδομένο πως θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την γκέλα (1-1) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πλήρωσε ξανά τα αμυντικά της λάθη, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 2-0. ΄Πλέον βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ισοβαθμώντας (32β.) με τον Ολυμπιακό.

Να μείνει μακριά απ’ τις γκέλες

Η «Ένωση» γνωρίζει πως δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια. Όμως πρέπει να «ζήσει» με αρκετά προβλήματα. Για την ακρίβεια, ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Αρόλντ Μουκουντί, Εχσάν Χατζισαφί, Μιλάντ Μοχαμαντί, Ζίνι, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα και το Asian Cup. Επίσης, όλα δείχνουν πως δεν θα παίξει ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος χτύπησε (θλαστικό τραύμα στο γόνατο) στην προπόνηση.

Έτσι, με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ΑΕΚ θα έχει μόλις δύο στόπερ στην αποστολή, του Κάλενς και Μήτογλου. Επίσης, την θέση στα αριστερά της άμυνας θα καλύψει ο νεαρός Πήλιος. Επιπρόσθετα, οι Στάνκοβιτς και Πόνσε επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Το τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» διαθέτει αρκετές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι μετά από ένα μεγάλο διάστημα με αρκετά προβλήματα και σημαντικές απουσίες.

Σε ό,τι αφορά τον Βόλο, είναι ξεκάθαρο πως η θεσσαλική ομάδα θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια ως αουτσάιντερ. Ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει «ζημιά» και να κυνηγήσει έστω την ισοπαλία. O Άνχελ Λόπεθ έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της ομάδας του. Μετρά αισίως 14 βαθμούς με διαφορά 5 βαθμών από τον τελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ισπανός μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνιελ Κόβατς, ο οποίος αναμένεται να δώσει ποιότητα και εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα.

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: Στο AEK Shop της OPAP Arena ο Θωμάς Μαύρος την Κυριακή

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τον κόσμο της ετοίμασε η ΑΕΚ για την ερχόμενη Κυριακή (07/01)!

Συγκεκριμένα, στην μπουτίκ της OPAP Arena θα παρευρεθεί ο θρύλος του συλλόγου, Θωμάς Μαύρος, ο οποίος θα φωτογραφηθεί και θα υπογράψει αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους των «κιτρινόμαυρων».

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και θα είναι διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες του Μαύρου από τα χρόνια που αγωνιζόταν και έγραφε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Ένα πρωινό παρέα με τον Θωμά Μαύρο θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν οι φίλοι της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA στην πλατεία του Αετού. Θα παρουσιαστούν και θα είναι διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ των δεκαετιών ’70 και ’80. Καθώς και όλη η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του!

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους. Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος περιμένει τους φίλους της ΑΕΚ όλων των ηλικιών. Τους μεγαλύτερους για να θυμηθούν μαζί τις στιγμές της δόξας του και τους νεαρότερους για να διδαχθούν το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο».

Το ονειρικό 2023 του Πινέδα με τους τρεις τίτλους

Ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα θα αναπολεί για πολλά-πολλά χρόνια το 2023, όπου είχε τεράστιες επιτυχίες τόσο με την ΑΕΚ όσο και με την Εθνική Μεξικού πανηγυρίζοντας το τρεμπλ.

Δίχως αμφιβολία ο Ορμπελίν Πινέδα έζησε ένα ονειρικό 2023 με την ΑΕΚ και το Μεξικό. Και τι δεν έκανε εντός γηπέδου, αλλά σίγουρα εκείνο που μένει, είναι οι τίτλοι. Ο Πινέδα κατάφερε να πετύχει μέσα στο 2023 το τρεμπλ. Ο Μεξικανός άσος κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, ενώ πήρε το Gold Cup και με το Μεξικό.

Ο Πινέδα, λοιπόν, έσπευσε να θυμηθεί αυτές τις μοναδικές στιγμές και να τις μοιραστεί με τους fan και ακόλουθους του sta social media με αναρτήσεις, όπου σηκώνει τα τρόπαια.

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: «Χρονιά σταθμός το 2024 καθώς συμπληρώνεται ένας αιώνας από την ίδρυσή μας»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε τις δικές της ευχές για την έλευση του νέου έτους, τονίζοντας ότι το 2024 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Ένωση που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Αναλυτικά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας εύχεται Καλή Χρόνια, με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας! Το 2023, το οποίο αποχαιρετήσαμε, θα έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας μας. Καθώς πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την κατάκτηση του νταμπλ.

Το 2024, όμως, είναι μια χρονιά – σταθμός, αφού συμπληρώνεται ένας αιώνας από την ίδρυση της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως! Ευχόμαστε κατά τη διάρκεια της να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες χαρές και συγκινήσεις και τα επόμενα 100 χρόνια του συλλόγου μας να είναι το ίδιο ένδοξα!».

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: Το μήνυμα του Φερνάντες για το 2023

Μήνυμα για όλα όσα έζησε μέσα στο 2023 έστειλε μέσω social media o Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Πάολο Φερνάντες. Επανήλθε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του το περασμένο καλοκαίρι στον αχίλλειο τένοντα.

«Τι τρελή χρονιά ήταν για μένα δεν ξέρω πραγματικά πώς να την περιγράψω», έγραψε ο Φερνάντες στο Instagram αναρτώντας μία φωτογραφία του από τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο.

«Πρώτα απ’ όλα παίζω για αυτό το καταπληκτικό κλαμπ και κερδίζω το double. Ταυτόχρονα κάνω μια εγχείρηση καρδιάς και μερικούς μήνες αργότερα την επέμβαση του αχίλλειου τένοντα. Έτσι είναι η ζωή μερικές φορές σου δίνει αλλά και άλλες σου τα παίρνει. Όταν συμβαίνει πρέπει να παραμείνεις δυνατός, είναι μέρος της», ανέφερε ακόμη ο Φερνάντες.

«Προσωπικά επίσης πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων που η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αγαπώ είναι υγιείς που είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένας χρόνος με μεγάλη προσωπική ανάπτυξη λόγω αυτών των σκαμπανεβασμάτων συνέχεια. Είμαι ενθουσιασμένος για τον επόμενο χρόνο. Θα το πάρω θετικά γιατί τα σπουδαία πράγματα πάντα θέλουν χρόνο. Ευχαριστώ 2023. 😁 ΓΕΙΑ ΣΑΣ 😏 2024. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ κόσμε εύχομαι τα καλύτερα! ✨»

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News