Αστερας Τριπολης – ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/12)

Αστερας Τριπολης – ΠΑΟΚ Live streaming

Να συνεχίσει με νίκες θέλει στην έδρα του Αστέρα ο ΠΑΟΚ.

Αστερας Τριπολης – ΠΑΟΚ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (17:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο δεύτερος γύρος της κανονικής περιόδου αρχίζει με δοκιμασία στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες θέλουν να μείνουν στην προνομιούχο εξάδα, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή (29 βαθμοί).

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το θριαμβευτικό φινάλε στις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Conference League στρέφεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη επί της Ελσίνκι στην Τούμπα (4-2) οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν με ιδανικό τρόπο τον όμιλο έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά με 16 βαθμούς σε 6 αγώνες, τη μεγαλύτερη συγκομιδή ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Η γνωστή στροφή στην Ελλάδα

Όμως τώρα πρέπει να στραφούν στις εντός των τειχών υποχρεώσεις και στη δοκιμασία στην Τρίπολη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, δίνοντας συνέχεια στο σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-4 με τον Ολυμπιακό, 2-1 με τον Παναιτωλικό, 5-0 με τον Πανσερραϊκό, 3-0 με τη Λαμία).

Από την πλευρά της η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θέλει να κεφαλαιοποιήσει τις δύο νίκες που έκανε στο φινάλε του πρώτου γύρου (1-3 με την Κηφισιά, 1-0 με τον Πανσερραϊκό) οι οποίες την έβαλαν εντός προνομιούχου εξάδας που οδηγεί στα Playoffs.

Ο Αστέρας που έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς δεν έχει εκμεταλλευτεί αρκούντως την έδρα του, καθώς έχει πάρει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μόλις 7 βαθμούς (δύο νίκες, μία ισοπαλία) κι έχοντας χάσει στην Τρίπολη από τους υπόλοιπους «μεγάλους» (1-4 με τον Παναθηναϊκό, 0-3 με την ΑΕΚ, 0-2 με τον Ολυμπιακό) αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε διεκδικητή του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Αστέρα με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ωστόσο στην Τρίπολη έχει μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του και συνολικά 6 νίκες σε 22 επισκέψεις.

Αστερας Τριπολης – ΠΑΟΚ Live streaming: «Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ διψάει για νίκη – Δεν έχουμε ταβάνι»

Στην πορεία της ομάδας, στο γκολ που πέτυχε αλλά και στους στόχους που έχουν τεθεί από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Ελσίνκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Γκολ δεν είχα βάλει στο πρωτάθλημα, για φέτος αναφέρομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και την δική μου παρουσία. Δεν με ενδιαφέρει ότι έβαλα ένα γκολ. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Γυρίσαμε την κατάσταση. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Είπαμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να βελτιωθούμε και τα καταφέραμε».

Για τις ευκαιρίες που έχασε (είχε και σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Ελσίνκι στο πρώτο ημίχρονο), τόνισε χαμογελώντας με νόημα: «Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είχα πετύχει χατ τρικ σε αυτόν τον αγώνα. Τέσσερα…. τσαφ μαζί, ελπίζω η UEFA να το…. αναγνωρίσει και να μας βοηθήσει σε αυτό».

Για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και τις ανατροπές στο σκορ, ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς: «Η αλήθεια είναι πως από την έναρξη της σεζόν, από το καλοκαίρι, δουλέψαμε πολύ σε αυτούς τους τομείς. Κυρίως στην νοοτροπία. Και αυτό φαίνεται στο γήπεδο με τις επιδόσεις μας».

Έχει ταβάνι, αγωνιστικά αναφερόμαστε, αυτή η ομάδα; «Όχι δεν έχουμε ταβάνι, πρεσάρουμε συνεχώς τους εαυτούς μας. εμείς θέλουμε το καλύτερο. Τα αποτελέσματα έρχονται».

Για το rotation: «Η αλήθεια είναι πως ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτό ήρθε μέσα από την δουλειά που κάνουμε. Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ διψάει για την νίκη και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Κάθε παίκτης δουλεύει στο απόλυτο. Όποιος μπαίνει βοηθάει και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Βρούτσης για Νέα Τούμπα

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο επισκέφτηκε ο Γιάννης Βρούτσης το πρωί της Παρασκευής, με την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη να έχει και… άρωμα ΠΑΟΚ.

Ο αναπληρωτής Υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη τους ασπρόμαυρους για την ευρωπαϊκή επιτυχία τους ενώ ερωτηθείς για το θέμα της Νέας Τούμπας απάντησε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που μας έκανε περήφανους με τη νίκη-πρόκρισή του αλλά και το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει που είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία εμβληματική ομάδα για την χώρα. Είναι καλοδεχούμενη όποτε το θέλει για να μιλήσουμε. Αν έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, βεβαίως να την συζητήσουμε και να την δούμε».

Σε μία αναφορά του στο Καυτανζόγλειο, ο κ.Βρούτσης είπε:  «Το Καυτανζόγλειο θα αποτελέσει τον πυρήνα του αθλητισμού μας για τη Β.Ελλάδα. Θα γίνει ένα ανεκτίμητο στολίδι, Θα βάλουμε όλες τις δυνάμεις μας για να το βάλουμε πολύ ψηλά και για να γίνει ισότιμο του ΟΑΚΑ. Αυτές οι δύο αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνουν τα πρότυπα του αθλητισμού στη χώρα».

Παράλληλα ρωτήθηκε και για την πρόταση που έπεσε από τον Μάκη Γκαγκάτση στη συνεδρίαση της Λίγκας, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν την Κυβέρνηση προκειμένου να αρθεί το οριζόντιο μέτρο με το «λουκέτο» στις εξέδρες με ορίζοντα δυο μηνών.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Γκαγκάτσης πρότεινε συντεταγμένα οι ομάδες να ζητήσουν από την Κυβέρνηση να αναστείλει το μέτρο των κεκλεισμένων αγώνων. Να προτείνουν να ισχύσει ποινή κεκλεισμένων για όλη τη σεζόν για κάθε ομάδα που δεν θα περιφρουρήσει την τάξη στο γήπεδό της στο εξής.

Η απάντηση από πλευράς κ. Βρούτση:

«Δεν υπάρχει κάποια πρόταση που έχει έρθει στο Υπουργείο Αθλητισμού μέχρι σήμερα. Η Κυβέρνηση έχει εκφραστεί, υπάρχει μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου με συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά που έχουν τηρηθεί, θα συνεχίζουν να τηρούνται».

Αστερας Τριπολης – ΠΑΟΚ Live streaming: Συγκλονιστικός Τάισον

Είναι το αχώριστο δίδυμο του ΠΑΟΚ. Σε σημείο που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανέλαβε και χρέη μεταφραστή για τον πολύ καλό του φίλο, Τάισον. Ο Βραζιλιάνος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς με την Ελσίνκι. Για πρώτη φορά μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε. Τις σκέψεις περί απόσυρσης από το ποδόσφαιρο και το χαμόγελο που έφερε στα χείλη του ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, απάντησε και για το νέο συμβόλαιο: «Θα μείνω με μεγάλη χαρά στον ΠΑΟΚ», με τον Βιεϊρίνια σε μία τοποθέτηση όλο νόημα!

Αναλυτικά η συνέντευξη Βιεϊρίνια – Τάισον:

– Με το χέρι στην καρδιά, όταν ξεκίνησε η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια, περιμένατε πως θα έχετε μία τέτοια πορεία;

Τάισον: Η αλήθεια είναι πως εμείς οι παίκτες μέσα στην ομάδα το πιστεύαμε. Μπορεί κάποιοι άλλοι να μην το πίστευαν πολύ… Δουλέψαμε πολύ καλά και πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Ήρθαν μεταγραφές που μας βοήθησαν και πρόσφεραν στην ομάδα. Πιστεύουμε πολύ στη δουλειά του Λουτσέσκου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι φίλαθλοι μας το αξίζουν αυτό. Σε κάθε παιχνίδι είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζουν πολύ. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης καθώς έχουμε ακόμη πολλά να δώσουμε.

Βιεϊρίνια: Εγώ μεταφράζω, πιστεύω τα ίδια (σ.σ. γελάει).

Αστερας Τριπολης – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News