Ολυμπιακος – Βαλενθια Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/12)

Να συνεχίσει με νίκες στη Euroleague κόντρα στη Βαλένθια θέλει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live streaming

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βαλένθια στο ΣΕΦ (21:15) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί της Μπάγερν θέλει να αρχίσει σερί νικών. Έχει την ευκαιρία να το κάνει πραγματικότητα απέναντι στην Βαλένθια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανέβει στο 7-6. Το θετικό ρεκόρ τους τοποθετεί στο γκρουπ των ομάδων εντός πρώτης δεκάδας της κατάταξης. Στόχος είναι να δημιουργηθεί σερί νικών για την εδραίωση στις υψηλές θέσεις.

Επιστροφές για Μπαρτζώκα

Έχοντας περάσει ένα δύσκολο διάστημα που συνδυάστηκε με απουσίες λόγω τραυματισμών, ο Μπαρτζώκας πλέον μπορεί να τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση. Άπαντες είναι υγιείς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την λειτουργία της ομάδας στο παρκέ.

Παράλληλα ζητούμενο είναι να μπουν στην εξίσωση οι νεοαποκτηθέντες, με τον Φίλιπ Πετρούσεφ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα». Ο Σέρβος ήταν στην 12άδα και στο ματς με την Μπάγερν, ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, κάτι που αναμένεται να συμβεί τώρα για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Αντίστοιχα ο Μήτρου-Λονγκ θα πρέπει να περιμένει κι άλλο για το δικό του ευρωπαϊκό ντεμπούτο, καθώς αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού έχει επίσης ρεκόρ 7-6, δείχνοντας πως φέτος δεν αστειεύεται και στοχεύει σε μια θέση στα Playoffs, με δύο εξ αυτών να είναι εκτός έδρας (με Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν).

Η Βαλένθια προέρχεται από… απόλυτη διαβολοβδομάδα με νίκες επί Ερυθρού Αστέρα (85-81) και Βιλερμπάν (55-78), ενώ έχει σερί δύο νικών και στο ΣΕΦ, με τελευταίο το περσινό 82-83 στο φινάλε.

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live streaming: Πλησιάζει το ελληνικό διαβατήριο για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο δικηγόρος Αντώνης Αντωνίου είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση του γκαρντ του Ολυμπιακού. Το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με… νόημα. Έτσι έδειξε ότι πλησιάζει η ώρα που ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο.

Πλέον είναι θέμα ίσως και ωρών ο γκαρντ του Ολυμπιακού να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο, θέτοντας παράλληλα την διάθεσή του και στον Βασίλη Σπανούλη για την Εθνική.

Κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου είναι ήδη ο αδερφός του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Ελάιζα που με ενέργειες του νομικού του Περιστερίου, Αντώνη Αντωνίου έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το διαβατήριο και αγωνίζεται κανονικά ως Έλληνας.

Το απίθανο ρεκόρ του Μιλουτίνοφ

Ο σέντερ του Ολυμπιακού έπαιζε χωρίς… αντίπαλο κόντρα στην Καρδίτσα και σημείωσε ένα εντυπωσιακό double double.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», έριξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να πραγματοποιεί μια… τρομακτική επίδοση. Ο σέντερ του Ολυμπιακού τελείωσε το ματς με 21 πόντους και 21 ριμπάουντ, σαρώνοντας τα πάντα.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Σε μία άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα στο «Γιάννης Μπουρούσης», ως πρόγευση αυτής του προσεχούς Σαββατοκύριακου με το 26ο All Star Game, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ φρόντισε ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα Ιαπωνική να περάσει στην ιστορία μέσα από τα δικά του επιτεύγματα.

Ο Σέρβος σέντερ δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του και έκανε εμφάνιση-καριέρας. Όχι μόνο αυτό όμως, αφού σημείωσε την τρίτη επίδοση 20+ πόντων και 20+ ριμπάουντ στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League! Παράλληλα «έπιασε» μία ακόμη ιστορική κορυφή, στις λίστες των ξένων παικτών των «ερυθρόλευκων» αφού έγινε ο κορυφαίος αμυντικός τους ριμπάουντερ.

*Ο Μιλουτίνοφ σημείωσε την τρίτη επίδοση “20+20” στην ιστορία των «ερυθρόλευκων». Τη μικρή και τόσο ξεχωριστή λίστα συνθέτουν οι εξής επιδόσεις…

12/2/1994 – Ολυμπιακός-ΑΕΚ 88-68: Ρόι Τάρπλεϊ 21 πόντοι – 23 ριμπάουντ

27/2/1994 – Ολυμπιακός-Πανιώνιος 97-82: Ρόι Τάρπλεϊ 21 πόντοι – 21 ριμπάουντ

11/12/2023 – Καρδίτσα-Ολυμπιακός 54-83: Νίκολα Μιλουτίνοφ 21 πόντοι – 21 ριμπάουντ

*Το «20+20» του Μιλουτίνοφ είναι το πρώτο που σημειώθηκε σε αγώνα της Stoiximan Basket League μετά από 23 χρόνια. Ο τελευταίος που το κατάφερε ήταν ο Γιάννης Γιαννούλης. Στις 16 Δεκεμβρίου 2000 όταν μέτρησε 20 πόντους και 22 ριμπάουντ στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με τον Μακεδονικό.

«Το ματς τελείωσε νωρίς, σε κάποιες στιγμές ήμασταν ασόβαροι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Καρδίτσα στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την φανταστική ατμόσφαιρα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, με οικογένειες και παιδιά. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Ελπίζω να ήταν το ίδιο και για τον κόσμο που είδε το ματς, παρότι δεν ήταν υψηλής ποιότητας.

Κατά κάποιο τρόπο κρίθηκε πάρα πολύ νωρίς, δεν είχε ανταγωνισμό το παιχνίδι. Κάποιες στιγμές παρουσιαστήκαμε και εμείς λίγο ασόβαροι. Κάναμε πράγματα παραπάνω από αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Έπρεπε να παίξουμε απλά.

Όπως και να έχει, η νίκη είναι αυτή που μετράει. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι τώρα. Εύχομαι στην Καρδίτσα καλή επιτυχία. Έπαιξε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Ελπίζω να πάρουν στη συνέχεια τις νίκες που θέλουν για να σωθούν».

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr