Ολυμπιακος – Τοπολα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/12)

Ολυμπιακος – Τοπολα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/12)

Τελικός σε άδειο γήπεδο για τον Ολυμπιακό κόντρα στους Σέρβους.

Ολυμπιακος – Τοπολα Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Τελικός σε άδειο γήπεδο για τον Ολυμπιακό κόντρα στους Σέρβους.

«Τελικός» για τον Ολυμπιακό στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μπάτσκα Τοπόλα (22:00). Ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στο Europa Conference League.

Μετά τις ήττες από τη Γούεστ Χαμ (1-0) και την Φράιμπουργκ (5-0), o Ολυμπιακός έμεινε εκτός συνέχειας για τα νοκ-άουτ του Europa League. Ωστόσο ο στόχος της 3ης θέσης, που οδηγεί στο Europa Conference League είναι μπροστά του.

Τελικός στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

Οι «ερυθρόλευκοι» (4β.) υποδέχονται την Μπάτσκα Τοπόλα (22:00) και με μία ισοπαλία θα πετύχουν τον σκοπό τους. Το ίδιο θα συμβεί φυσικά και σε περίπτωση νίκης. Αντίθετα, οι ουραγοί Σέρβοι (1β.) θέλουν μόνο το τρίποντο για να κάνουν την έκπληξη και να αφήσουν τελευταίο τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης. Αφού ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους. Ο έμπειρος τεχνικός αντικατέστησε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που «πλήρωσε» την βαριά ήττα από την Φράιμπουργκ (5-0) και την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση των παικτών του.

Ο Καρβαλιάλ αναμένεται πάντως να βασιστεί στο πλάνο του προκατόχου του. Όλα δείχνουν πως δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, αφού το ματς με την Μπάτσκα Τοπόλα είναι κομβικό για το υπόλοιπο της σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, με βάση τα δεδομένα, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Καμπί. Θέση βασικού διεκδικούν επίσης οι Αλεξανδρόπουλος και Μπιέλ, ενώ εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Σκάρπα, Φρέιρε, Πορόζο και ο Μπιανκόν, που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρόλευκων».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχουν βελτιώσει αισθητά την εντός έδρας εικόνα τους το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός μετρά τρεις στα τέσσερα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά του ματς στο «σπίτι» του και είναι δεδομένο πως θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και κόντρα στους Σέρβους, οι οποίοι διαθέτουν μία από τις χειρότερες άμυνες του Europa League με 14 γκολ παθητικό σε πέντε αναμετρήσεις.

Ολυμπιακος – Τοπολα Live Streaming: Πρόστιμο 80.000 ευρώ αλλά όχι τιμωρία έδρας στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στον Βόλο

Με πρόστιμο 80.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα στον Βόλο

Με βαρύ πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ, χωρίς όμως κεκλεισμένων των θυρών, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, για τα επεισόδια των οπαδών του στον Βόλο από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λιγκ, Πρωτοδίκη Αντιγόνη Σταμολέκα (που είχε εκδόσει και την τιμωρία των Πειραιωτών για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό).

Τα 70.000 ευρώ είναι σύμφωνα με το άρθρο 15, 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα. Για επεισόδια στα οποία έχουν σημειωθεί σημαντικές φθορές, είτε βιαιοπραγίες και προβλέπεται ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικών.

Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” γλύτωσαν την ποινή έδρας. Η πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου «πάτησε» στην παράγραφο που αναφέρει ότι… «σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός χρωστάει μόνο μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Από την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα την εκτίσει μετά τη λήξη της απόφασης που πήρε η κυβέρνηση για δίμηνο λουκέτο στις εξέδρες.

Παραίτηση Μαρινάκη – Έφυγε από την προεδρία πριν τον… φύγουν!

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης με έγγραφό τους κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και με επιστολή του που αναγνώστηκε στο σημερινό Δ.Σ. του συνεταιρισμού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε την παραίτησή του.

Στην επιστολή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως “δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε τη διάθεση να συνεχίσω στη διοίκηση της Λίγκας”, αφήνοντας αιχμές κατά συγκεκριμένων ομάδων και παραγόντων για τη στάση που έχουν κρατήσει σε διάφορα ζητήματα μέχρι στιγμής, με πρώτο τη διαιτησία.

Μία κίνηση, στην οποία ουσιαστικά εξωθήθηκε ο -τέως πλέον- πρόεδρος της Λίγκας. Αφού ήδη είχε δημιουργηθεί ένα μπλοκ ομάδων, ικανό για να ανατρέψει τους συσχετισμούς και να στηρίξει την πρόταση μομφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στο Δ.Σ. της Λίγκας είναι μεταξύ άλλων τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος -όπως πράττει πάντα τον τελευταίο καιρό- όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μοναδική ομάδα που απείχε ήταν η ΠΑΕ Βόλος.

Ολυμπιακος – Τοπολα Live Streaming: Κοστίνια για τη νέα σεζόν

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κοστίνια. Αλλά ο παίκτης αναμένεται να πιάσει λιμάνι το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την ενίσχυσή του σε αρκετές θέσεις ενόψει Ιανουαρίου. Αλλά προέκυψε… μεταγραφή στη θέση του δεξιού μπακ. Όπως αποκάλυψαν οι Πορτογάλοι, ο Κοστίνια βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων». Λόγω της διοικητικής εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε, η υπόθεση γίνεται πιο απλή.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ο 23χρονος δεξιός μπακ να αποτελέσει καλοκαιρινή μεταγραφή και να μην μετακομίσει άμεσα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες σε αρκετές θέσεις. Αλλά όχι στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου υπάρχουν οι Ροντινέι, Κίνι, Μπιανκόν, ακόμα και ο Βρουσάι.

Η αποχώρηση κάποιων εξ αυτών τον Ιανουάριο ίσως ανοίξει μια θέση άμεσα. Σύμφωνα με ένα πορτογαλικό σενάριο, αλλά δύσκολα θα ξεμείνει από λύσεις η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ εκεί, την ώρα που υπάρχουν άλλες μεταγραφικές ανάγκες.

Εξάλλου, η Ρίο Άβε βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Eνώ υπάρχει πλάνο για πωλήσεις άμεσα, θεωρείται πιθανό να κρατήσει τον Κοστίνια έως το καλοκαίρι. Mιας και υπάρχει εξασφαλισμένο ντιλ για την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό, έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Δανός διαιτητής στο Ολυμπιακός-Μπάτσκα

Ο Μόρτεν Κρογκ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα.

Δανός ρέφερι στο Καραϊσκάκη για το κρίσιμο παιχνίδι των Ερυθρολεύκων με τη σέρβικη ομάδα, όπου θα παίξουν για δύο αποτελέσματα ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ.

Η UEFA όρισε τον 35χρονο Μόρτεν Κρογκ, από την πρώτη κατηγορία. Είχε σφυρίξει το καλοκαίρι το Χάιντουκ-ΠΑΟΚ 0-0, στη μοναδική πρότερη παρουσία του σε αγώνα ελληνικής ομάδας.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βόλενμπεργκ Ράσμουσεν, Στέφεν Μπράμσεν. 4ος ο Πίτερ Κιάρσγκααρντ και στο VAR οι Ιταλοί Μαουρίτσιο Μαριάνι, Ντανιέλε Ντοβέρι.

Ολυμπιακος – Τοπολα Live Streaming| Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News