ΠΑΟΚ - Ελσινκι Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/12)

ΠΑΟΚ - Ελσινκι Live Streaming

Να κλείσει με νέα νίκη τις υποχρεώσεις του στους ομίλους θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Ελσινκι Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Conference League απέναντι στην Ελσίνκι στην Τούμπα (19:45).

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκληρώνει άνετη και ωραία τον όμιλο του Conference League. Έχοντας πετύχει τον στόχο της στον απόλυτο βαθμό και με εξασφαλισμένη θέση στους «16», αντιμετωπίζει τους Φινλανδούς για το κερασάκι στην τούρτα.

Η σπουδαία εμφάνιση και το αντίστοιχα σπουδαίο «διπλό» στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ στο ντέρμπι κορυφής (1-2) «κλείδωσε» και μαθηματικά την πρωτιά στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης Έτσι, η 6η και τελευταία αγωνιστική να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Για νέα νίκη ο ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος» του Βορρά σε πέντε αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς. Είναι αήττητος, έχοντας χάσει βαθμούς μόνο με την Αμπερντίν στην Τούμπα (2-2). Πλέον, στόχος είναι άλλο ένα «τρίποντο» ενώπιον του κοινού του στην Τούμπα. Έτσι, θα κλείσει θριαμβευτικά την εξάδα αγώνων και τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το 2023.

Για τον ΠΑΟΚ η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια εξελίσσεται ιδανικά. Σε 11 αγώνες (προκριματικά και όμιλος) είναι αήττητος, με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες και με την πρωτιά στον όμιλο διασφάλισε την παρουσία του στους «16» του Conference League.

Το ζητούμενο σε ένα αδιάφορο θεωρητικά παιχνίδι, αλλά πάντα σημαντικό όσον αφορά το γόητρο, αλλά και την ευρωπαϊκή βαθμολογία της ομάδας είναι εκτός της νίκης ο αγωνιστικός ρυθμός καθώς η αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος άφησε… κενό και ο Λουτσέσκου θέλει από τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια του «μαραθωνίου».

Στην αντίπερα όχθη το γόητρο είναι σε πρώτο πλάνο για την Ελσίνκι, η οποία σε 5 αγώνες στον όμιλο έχει τη χειρότερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, παρά μόνο δύο ισοπαλίες, αμφότερες απέναντι στην Αμπερντίν (1-1, 2-2).

ΠΑΟΚ – Ελσινκι Live Streaming: Πρώτος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ με «άλμα» 9 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη συλλόγων!

Στην κορυφή της βαθμολογίας της IFFHS παραμένει ο ΠΑΟΚ, κάνοντας άλμα εννέα θέσεων μετά το αήττητο ευρωπαϊκό σερί των 11 παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετρά πλέον 151 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη συλλόγων της IFFHS, για το χρονικό διάστημα από τις 1 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου του 2023.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ μεγάλο άλμα στο world ranking και από την 64η θέση του προηγούμενου απολογισμού, πλέον βρίσκεται στην 55η σε όλο τον κόσμο! Μοιράζεται τη θέση με την εντυπωσιακή Κοπεγχάγη φέτος στο Champions League και την Ρασίνγκ Κλουμπ από την Αργεντινή.

Η ΑΕΚ υποχώρησε στην 75η θέση, έχοντας 136.5 βαθμούς, από την 68η που ήταν πέρσι ενώ την τριάδα των ελληνικών ομάδων συμπληρώνει ο Ολυμπιακός που «έπεσε» από την 74η στην 90η θέση με απολογισμό 126.5 βαθμούς.

Με απουσίες η Ελσίνκι

Οι Φινλανδοί αφίχθησαν στην Θεσσαλονίκη αρκετές ημέρες νωρίτερα. Καθώς θα πρέπει να προσαρμοστούν στις ανάγκες του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Αρχικά, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη και διαφέρουν πολύ σε σύγκριση με την φινλανδική πρωτεύουσα. Επίσης, πρέπει να συνηθίσουν να παίζουν σε κανονικό αγωνιστικό χώρο και όχι σε συνθετικό.

Η ομάδα του Τόμας Κορκεακούνας προπονείται από την Κυριακή στην Σουρωτή. Σε μια περίοδο που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και στην επίσημη ιστοσελίδα της φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ για… όλα:

«Στις 21 Ιανουαρίου ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για το 2023. Από τότε, η HJK έχει παίξει συνολικά 52 αγώνες, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, αλλά και μία θέση στους ομίλους του Conference League», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ελσίνκι.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της κυβέρνησης περί αγώνων κεκλεισμένων των θυρών; «Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι αγώνες στο πρωτάθλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Για τουλάχιστον δύο μήνες λόγω σοβαρής βίας στις εξέδρες και έξω από τα γήπεδα. Η απαγόρευση των θεατών ισχύει και για ορισμένους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ωστόσο, το ΠΑΟΚ – Ελσίνκι θα διεξαχθεί κανονικά παρουσία κοινού».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα και τους παίκτες που δεν ήρθαν στην Θεσσαλονίκη: «Από την ομάδα θα λείπουν μερικά ονόματα. Ο Φίλιπ Ρόγκιτς τραυματίστηκε στο πόδι στην προπόνηση την περασμένη εβδομάδα. Ο Όλιβερ Πέτερσον τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον φιλικό με την Χάκεν την Πέμπτη. Επίσης, ο Γιούκα Ραϊτάλα απουσιάζει για προσωπικούς λόγους».

Η αποστολή της Ελσίνκι που θα είναι διαθέσιμη για τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ είναι η εξής: Μάενπαα, Εστ, Ραμούλα, Σοΐρι, Κουασίβι-Μπενισάν, Ολίλα, Χαμαλάινεν, Χάλμε, Τοΐβιο, Τένχο, Ντα Γκράσα, Κανελπάρ, Παανάνεν, Λίνγκμαν, Κεσκίνεν, Ατόμ, Χοστίκα, Ραντούλοβιτς, Ολουσάνια και Μπαντέ.

ΠΑΟΚ – Ελσινκι Live Streaming: Ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών – Με αστερίσκο το ματς με Ολυμπιακό!

Αναβρασμός στις τάξεις των ασπρόμαυρων μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να μπει λουκέτο στους αγώνες της Superleague 1 για δύο μήνες, ήτοι μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Και αυτό γιατί ο Δικέφαλος έχει δώσει όλα τα ντέρμπι (σ.σ. με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό) εκτός έδρας στον α΄γύρο. Ως εκ τούτου υποδέχεται τους τρεις συνδιεκδικητές στο «σπίτι» του. Με βάση τον προγραμματισμό, τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (την 20η αγωνιστική) και ΑΕΚ (την 22η) θα γίνουν χωρίς κόσμο. Δεδομένου πως εμπίπτουν δεδομένα στο δίμηνο της «τιμωρίας» που αφορά όλες της ομάδες της Superleague 1.

Με ερωτηματικό το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αρχικά, η 23η αγωνιστική επρόκειτο να γίνει στις 10-11 Φεβρουαρίου. Δηλαδή εντός του διαστήματος που όρισε η Κυβέρνηση για κεκλεισμένων. Μετά την αποχή των διαιτητών όμως, η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 16-17 Δεκεμβρίου. Βάσει του κανονισμού «μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικές».

Ως εκ τούτου αν δεν υπάρξει αγωνιστική μεσοβδόμαδα, τότε θεωρητικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα γίνει με κόσμο.

ΠΑΟΚ – Ελσινκι Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News