ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (4/12)

Πανσερραϊκoς – ΠΑΟΚ Live streaming

Να γιορτάσει με νίκη κόντρα στη Λαμία τον θρίαμβο στο Conference θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ένα από τα πιο πονηρά ματς της σεζόν έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη 13η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τη Δευτέρα (18.00) στην Τούμπα τη Λαμία. Kαλείται να μετριάσει τον ενθουσιασμό του και να νικήσει την κούραση για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μεγάλη νίκη (2-1) επί της Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Aποτέλεσμα που τον οδήγησε και μαθηματικά στους «16» του Conference League. Η συγκεκριμένη επιτυχία εκτόξευσε τον ενθουσιασμό στα ύψη. Όμως ήρθε με τους παίκτες του Λουτσέσκου να καταναλώνουν αρκετή ενέργεια.

Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς στο ματς με τη Λαμία δεν πρέπει να κάνουν το λάθος και να υποτιμήσουν τους φιλοξενούμενους.

Με φουλ συγκέντρωση για νίκη ο ΠΑΟΚ

Έτσι, ο Λουτσέσκου οφείλει να φρεσκάρει την αρχική του 11αδα. Στόχος είναι η νίκη προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Επιθετικά οι Μπράντον Τόμας, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Γιάννης Κωνσταντέλιας αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να καλύψει το κενό του τιμωρημένου (κάρτες) Τόμας Μουργκ.

Πάντως, και οι τρεις δεν έπαιξαν βασικοί στην Φρανκφούρτη και είναι σαφώς πιο ξεκούραστοι.

Το ίδιο ισχύει στη μεσαία γραμμή για τον Στέφαν Σβαμπ. Ο οποίος στο περασμένο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό έπαιξε 90λεπτο, ενώ με την Άιντραχτ μπήκε στο τελευταίο 10λεπτο.  Στην άμυνα υπάρχουν και οι λύσεις των Μιχαηλίδη, Εκόνγκ προκειμένου να υπάρχει ένα φρεσκάρισμα σε όλες για γραμμές.

Η Λαμία φέτος δεν αστειεύεται και από τους θεωρητικά μικρούς του πρωταθλήματος έχει εξαιρετική πορεία. Το γεγονός ότι φλερτάρει με την πεντάδα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Ο προπονητής Λεωνίδας Βόκολος θα κληθεί να αλλάξει τους δύο από τους τέσσερις στην άμυνα. αφού οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νταβίντ Σιμόν είναι τιμωρημένοι.

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ νίκησε δυο φορές τη Λαμία (εντός 1-0, εκτός 0-3). Ενώ σε σύνολο 17 ματς ο Δικέφαλος μετράει 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming: Πόσο αποτιμάται η πρωτιά του ΠΑΟΚ

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ, με την ευρωπαϊκή περιπέτεια των ομίλων και την εξασφάλιση της πρωτιάς να του δίνει πάνω από 6 εκατ. ευρώ!

Ευρωπαίος, αήττητος και πρώτος. Με την UEFA να τον ανταμείβει και οικονομικά!

Μπορεί να απομένει μία ακόμη αγωνιστική προκειμένου να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων στο Conference League, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη πρωτιά και πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και συγκεκριμένα οικονομικά bonus.

Μετά τους τρεις προκριματικούς γύρους, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε στους ομίλους, εισπράττοντας το ποσό των 2.940.000 ευρώ ως πριμ από την UEFA, γνωρίζοντας ήδη πως κάθε νίκη στους ομίλους του προσφέρει 500.000, κάθε ισοπαλία 166.000 ενώ η πρωτιά αποτιμάται στις 650.000.

Μέχρι στιγμής ο απολογισμός του είναι 4 νίκες και μία ισοπαλία, τουτέστιν.. 2.166.000 ευρώ. Αν κερδίσει και την Ελσίνκι, μόνο από την παρουσία του στους ομίλους, θα βάλει περισσότερα από 3.300.000 στα ταμεία του που μαζί με το πριμ εισόδου, εκτινάσσουν το ποσό πάνω από 6 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει εξασφαλίσει ήδη άλλες 600.000 ευρώ από την παρουσία του στη φάση των «16», κι αν περάσει στους «8»; Άλλο 1.000.000 ευρώ!

«Πιστέψαμε στους εαυτούς μας»

«Πιστέψαμε στους εαυτούς μας»

Στην μεγάλη αυτοπεποίθηση που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ, στάθηκε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στη Γερμανάι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πριν από τον αγώνα. Πιστεύαμε πάρα πολύ στους εαυτούς μας. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και ψυχολογικά, θέλαμε να αποδείξουμε πως στο αντίστοιχο ματς της Τούμπας δεν νικήσαμε από τύχη. Έτσι, μπήκαμε μέσα, τα δώσαμε όλα, πήραμε αυτό που θέλαμε και πλέον ξέρουμε πως θα αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη μέχρι και τα τέλη Μαρτίου.

Είχαμε πίστη στη δουλειά μας, στις δυνατότητές μας ο ένας στον άλλον, είμαστε πολύ καλό γκρουπ. Ακόμη και τον Ιούλιο όταν δεν ξέραμε καλά ο ένας τον άλλον, δουλέψαμε και δουλεύουμε πολύ και σκληρά, επειδή θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό κι από αύριο επιστρέφουμε στα της δουλειάς, καθώς έχουμε δύσκολο ματς τη Δευτέρα με τη Λαμία και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο κόουτς το πίστεψε από την αρχή. Μας το έλεγε στις δύσκολες στιγμές και δεν σταμάτησε ποτέ να μας το λέει. Πιστεύει σε μας, στην ομάδα και στη δουλειά μας κι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχει μια ομάδα».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε και για τον ίδιο. «Νομίζω πως ήταν μια καλή εμφάνιση, όχι τέλεια γιατί έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προσωπικά, είμαι και τελειομανής, θέλω να συνεχίσω και να βελτιωθώ, μπορώ να πω πως ήταν μια καλή, προσωπική εμφάνιση».

ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming: ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου γράφουν ιστορία!

Με το «διπλό» στην Φρανκφούρτη, ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου έγραψαν ιστορία. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει πλέον το μεγαλύτερο αήττητο ευρωπαϊκό σερί στην ασπρόμαυρη ιστορία με 12 αγώνες!

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίνει… τίποτα. Εξασφάλισε πρόκριση, πρωτιά ομίλου και γράφει ιστορία.

Με το «διπλό» στο Deutsche Bank Park έκλεισε άκρως πετυχημένα τον κύκλο των εκτός έδρας παιχνιδιών με Ελσίνκι, Αμπερντίν και Άιντραχτ. Έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει και τα τρία ματς μακριά από την Τούμπα σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης που κερδίζει τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας στη σειρά.

Εντυπωσιακά νούμερα και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που γράφει τη δική του ιστορία στους Θεσσαλονικείς. Όπως αναφέρει η Ασπρόμαυρη Βίβλος, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πλέον το μεγαλύτερο αήττητο ευρωπαϊκό σερί στην ιστορία του ΠΑΟΚ με 12 αγώνες (ένα το 2022-23 και 11 φέτος).

Ταυτόχρονα, με το φετινό 8-3-0 ισοφάρισε το ευρωπαϊκό αήττητο σερί μίας σεζόν του Λάζλο Μπόλονι (6-5-0 το 2011-12).

ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News