Βολος – Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/12)

Να αφήσει πίσω του το σοκ από το Φράιμπουργκ θέλει ο Ολυμπιακός στον Βόλο.

Βολος – Ολυμπιακος Live Streaming

Βολος – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (16:30) για την 13η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από το σοκ της πολύ βαριάς ευρωπαϊκής ήττας στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ (5-0), αποτέλεσμα το οποίο προκάλεσε πολύ μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας.

Για τον Ολυμπιακό η ήττα συνδυάστηκε με μια πολύ κακή εμφάνιση και πολλά αμυντικά κενά που κόστισαν, με το αποτέλεσμα να σφραγίζει τον μαθηματικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς ακόμα και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με την Μπάτσκα Τοπόλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα σφραγιστεί η 3η θέση και το εισιτήριο για το Conference League.

Όμως η βαριά ήττα έχει βαρύνει το κλίμα και ζητούμενο είναι σε πρώτη φάση να μην επηρεάσει ενόψει της αναμέτρησης στον Βόλο για τη Super League.

.

Ξεκάθαρα δεδομένα

Η μάχη του πρωταθλήματος δεν σταματά και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, με το «τρίποντο» στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας να είναι επιτακτική ανάγκη.

Στην αντίπερα όχθη οι Θεσσαλοί περιμένουν τον Ολυμπιακό προερχόμενοι από μια πολύ σημαντική νίκη επί του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό (1-0)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μωραΐτη χάρισε τη δεύτερη νίκη της σεζόν στην ομάδα του Άνχελ Λόπεθ που έφτασε τους 10 βαθμούς και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για να σωθεί, καθώς η φετινή πορεία δεν έχει σχέση με την περσινή.

Η σχετικά σύντομη και πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει απόλυτα «ερυθρόλευκο» χρώμα, καθώς σε 10 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 8 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες, μία στον Βόλο το 2019 (0-0) και μία στο Φάληρο την περσινή σεζόν στην κανονική περίοδο (1-1).

Βολος – Ολυμπιακος Live Streaming: «Δεν περιμέναμε τόσο εύκολη νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ο «δήμιος» του Ολυμπιακού, Μίχαελ Γκρέγκοριτς δεν έκρυψε την έκπληξη του για το γεγονός πως σημείωσε ένα τόσο εύκολο χατ-τρικ κόντρα στον Ολυμπιακό μολονότι δεν είχε σκοράρει oύτε ένα γκολ στα 14 παιχνίδια που προηγήθηκαν στη σεζόν!

Ο Αυστριακός φορ έκανε σμπαράλια την άμυνα των «ερυθρολεύκων» βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές μέχρι το 36΄, ενώ έβγαλε και την ασίστ στο τέταρτο τέρμα.

Ακόμη και ο ίδιο ο Γκρέγκοριτς απορούσε για την ευκολία με την οποία η ομάδα του συνέτριψε 5-0 τους Πειραιώτες, αλλά και για την δική του εμφάνιση!

«Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Εξασφαλίσαμε από νωρίς την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League

Σχεδόν τα πάντα δούλεψαν σωστά σε σημείο που κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί τόσο εύκολο. Επίσης δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω καλύτερη εμφάνιση. Δεν το περιμέναμε. Μου δίνει χαρά το χατ-τρικ. Και το γεγονός πως νικήσαμε παράλληλα και συνεχίζουμε στη διοργάνωση», τόνισε αρχικά ο Γκρέγκοριτς προσθέτοντας:

«Δεν θα πρέπει να αλλάξουμε το παιχνίδι μας στο ματς που ακολουθεί με την Μάιντς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε επιθετικοί και να κυνηγάμε κάθε μπαλιά».

Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς δεν είχε σκοράρει φέτος σε 14 παιχνίδια με την φανέλα της Φράιμπουργκ, όμως τα έβαλε μαζεμένα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αυστριακός επιθετικός βρήκε δίχτυα και στις τρεις τελικές που επιχείρησε προς την εστία του Πασχαλάκη, όμως το απίστευτο είναι ότι φέτος ήταν άσφαιρος σε όλη την σεζόν!

Ο Γκρέγκοριτς δεν είχε βρει δίχτυα στα πρώτα 14 παιχνίδια της σεζόν, στα οποία έχει αγωνιστεί (572 λεπτά). Τα έβαλε μαζεμένα σε ένα ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η δεύτερη πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα στην ιστορία του Ολυμπιακού!

Tο 5-0 από την Φράιμπουργκ ήταν ισοφάριση της δεύτερης μεγαλύτερης ευρωπαϊκής συντριβής στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Λεκέ στην ιστορία του Ολυμπιακού αποτελεί το βαρύ και ασήκωτο 5-0 από την Φράιμπουργκ. Κι αυτό γιατί η συντριβή των ερυθρόλευκων στην Γερμανία αποτελεί την δεύτερη πιο βαριά ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία των Πειραιωτών. Πίσω μόνο από το 7-0 από την Γιουβέντους τον Δεκέμβριο του 2003.

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει μόνο μία ακόμα φορά με διαφορά πέντε τερμάτων στην ευρωπαϊκή του ιστορία το μακρινό 1969. Τότε είχε ηττηθεί και πάλι με 5-0, αυτή τη φορά στην Πολωνία από την Γκόρνικ. Με την Φράιμπουργκ να τον συντρίβει με το ίδιο σκορ. Σε ένα ιστορικό βράδυ όπου τίποτα δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έφτασε τα 500 γκολ παθητικό στην Ευρώπη

Με τα πέντε γκολ από τη Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός έφτασε τα 500 που έχει δεχτεί στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Εφιαλτική ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Ολυμπιακό, καθώς βίωσε μια από τις χειρότερες στιγμές στην ευρωπαϊκή του πορεία. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια 5-0 από τη Φράιμπουγκ και φλέρταραν με μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ.

Το 4-0 του ημιχρόνου ξύπνησε εφιάλτες από το Τορίνο και το 7-0 από τη Γιουβέντους. Tελικά το σκορ στο Φράιμπουργκ σταμάτησε στα πέντε γκολ.

Το 5ο γκολ της Φράιμπουργκ, που πέτυχε ο Ιάπωνας Ρίτσου Ντοάν, αποδείχτηκε… σημαδιακό. Kαθώς είναι το 500ο γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, σύμφωνα με το soccebase. Συνολικά οι Πειραιώτες έχουν δώσει 346 αγώνες στην Ευρώπη, έχουν πετύχει 446 τέρματα και πλέον έχουν παθητικό 500.

Βολος – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News