Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/11)

Ολυμπιακος - Παναιτωλικος Live Streaming

Χωρίς κόσμο στο Φάληρο υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Χωρίς κόσμο στο Φάληρο υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:30). Στο άδειο – λόγω τιμωρίας – «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Super League.

Μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς Super League με… αυτονόητο στόχο. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (17:30). Φυσικά είναι το φαβορί για τη νίκη, έστω και χωρίς τον κόσμο του, που δεν μπορεί να παρακολουθήσει το ματς από κοντά λόγω τιμωρίας..

Έχει θέματα ο Μαρτίνεθ

Oι Πειραιώτες (24β.) ετοιμάζονται για το ματς με αρκετά προβλήματα, κυρίως στην άμυνα. Ο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φρέιρε και Πορόζο. Επίσης, εκτός δράσης είναι και ο τιμωρημένος Ρέτσος, που μέχρι στιγμής αποτελεί το σημείο αναφοράς στα στόπερ. Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Μπιανκόν θα κάνει το ντεμπούτο του στο πλευρό του Ντόι. Επίσης, ως εναλλακτική υπολογίζεται και ο έμπειρος Ιμπόρα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιόβετιτς αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στη θέση του σέντερ φορ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα και ο Σκάρπα. Ο Βραζιλιάνος «φώναξε» με την απόδοσή του σε προηγούμενα ματς πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Φυσικά, «σίγουροι» θεωρούνται οι Ροντινέι, Ορτέγκα, Φορτούνης και Καμαρά. Επίσης, «παίζεται» η συμμετοχή (από το πρώτο σφύριγμα) των Ποντένσε και Αλεξανδρόπουλου.

Στην άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός γνωρίζει πως θα χρειαστεί υπέρβαση για να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς. «Τρέχουν» αρνητικό σερί με τρεις ήττες (από Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ). Επιπρόσθετα, ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να… ξεχάσει και την προϊστορία των αγώνων της στο Φάληρο. Δεν έχει πάρει ούτε ισοπαλία σε 14 παιχνίδια της με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Πετράκης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Νίκο Καρέλη. Ο έμπειρος φορ, που πέρσι σκόραρε 13 φορές στην Super League, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.  Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στα «πιτς» για ακόμα μία αγωνιστική.

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming: Προσφεύγει στο CAS ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι

Εντός του επόμενου διημέρου αναμένεται η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο CAS για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αφού πρωτοβάθμιο όργανο και Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσαν πανηγυρικά τον Παναθηναϊκό για το διακοπέν ντέρμπι του Καραϊσκάκη, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, οι Ερυθρόλευκοι αποφασίζουν να κυνηγήσουν και σε τρίτο βαθμό την υπόθεση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται εντός του επόμενου διημέρου να καταθέσει την προσφυγή της στο CAS, όπου και αναμένεται να υποστηρίξει εκ νέου πως δεν προκλήθηκε από δική της υπαιτιότητα η διακοπή στο ντέρμπι των “αιωνίων”, ζητώντας παράλληλα να συνεχιστεί το παιχνίδι από το λεπτό που διεκόπη.

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί με μηδενισμό του αγώνα (0-3), αφαίρεση 1 βαθμού αλλά και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, πέραν του προστίμου που τους επιβλήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι δεν υπάρχει προηγούμενο ανατροπής από το CAS σε ανάλογη υπόθεση.

Επαφές ΕΠΟ-Αστυνομίας για να μην αναβληθούν τα ματς του Κυπέλλου, αλλά…

Η ΕΠΟ επιμένει για να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού (6/12) και ΑΕΚ-Άρη (7/12), έχοντας νέες επαφές με την Αστυνομία.

Από χθες έγινε γνωστό ότι η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε επίσημα την αναβολή των δύο αγώνων για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της Ομοσπονδίας με την Αστυνομία. Ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις της και να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια, αν και για την ώρα φαίνεται να παραμένει αρνητική.

Σε περίπτωση που δεν αλλάξει στάση η ΕΛ.ΑΣ., τότε οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 10 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα.

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming: Καθυστερεί κι άλλο η επιστροφή Φρέιρε

Κι άλλο χρόνο θα χρειαστεί ο Νίκολας Φρέιρε, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο προβληματισμός για το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση ο Νίκολας Φρέιρε συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, καθώς θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο. Ο Αργεντινός αμυντικός συμπλήρωσε δύο μήνες στα πιτς και η επάνοδός του αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερο.

Αν και φαινόταν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα προσπαθούσε μετά το Σαββατοκύριακο να ανεβάσει στροφές, μια νέα υποτροπή τον πάει πίσω. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υπολόγιζε ότι μπορεί να τον έχει στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί πλέον.

Ακριβής εκτίμηση για το πότε ο 29χρονος στόπερ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά δεν μπορεί να γίνει ακόμα, αλλά φαίνεται πως θα μείνει στα πιτς για λίγο καιρό ακόμα.

Η επιστολή των «11» στη Λίγκα για την απόλυση Κλάτενμπεργκ

Οι «11» ζητούν το θέμα να τεθεί στην ημερήσια διάταξη του επόμενου διοικητικού συμβουλίου προς ψηφοφορία. Κάτι που θα σημάνει το τέλος του πρώην αρχιδιαιτητή. Αφού για να περάσει το θέμα χρειάζεται απλή πλειοψηφία που υπάρχει και με το παραπάνω.

Στην επιστολή γίνεται λόγος για τις υπηρεσίες που προσέφερε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που ήταν – όπως τονίζεται – μόνο ένα Powerpoint για τον σχεδιασμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, που έχει παραμείνει στο συρτάρι.

Το περιεχόμενο της επιστολής

ΘΕΜΑ: Άμεση Διακοπή Συνεργασίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ

Αξιότιμε πρόεδρε,

Αξιότιμα μέλη του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ

Όπως προκύπτει από τη σχετική σύμβαση και την αντίστοιχη αναγγελία πρόσληψης, η απασχόληση του κ. Κλάτενμπεργκ κοστίζει ετησίως στη Λίγκα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ (συνυπολογιζόμενων των δαπανών εισφορών, φόρων και λοιπών παροχών όπως διανυκτερεύσεις και μετακινήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κινητής τηλεφωνίας κλπ).

Προσέτι, η αντιπαροχή της Σούπερ Λιγκ 1 Ελλάδας προς τον κ. Κλάτενμπεργκ ουδόλως αντιστοιχεί στην συμφωνηθείσα παροχή του, δηλαδή σε παρασχεθείσες υπηρεσίες, καθώς, δεδομένα πέραν από μία απλοϊκη περιγραφή Powerpoint σχετικά με τον σχεδιασμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, ουδέν πραγματικά παρασχέθηκε. Η, δε, συνταχθείσα από τον κ. Κλάτενμπεργκ κατάσταση απασχόλησης του ολίγων ημερών ανά μήνα σε περίοδο ενός έτους, μόνο υποτιμητική προς τις ΠΑΕ και μετά βεβαιότητας καταχρηστική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Υπό το πρίσμα των ανωτέρω, ζητούμε να τεθεί σε ψηφοφορία κατόπιν εισαγωγής του στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ ως θέμα ημερήσιας διάταξης και μετά από τη συζήτηση του, η άμεση διακοπή της συνεργασίας της Σούπερ Λιγκ 1 Ελλάδος με τον εν λόγω κ. Κλάτενμπεργκ, από υπαιτιότητα του, λόγω μη ανταπόκρισης του στα συμβατικά καθήκοντα και υποχρεώσεις του.

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News