Ολυμπιακος - Ζαλγκιρις Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/11)

Ολυμπιακος - Ζαλγκιρις Live streaming

Να συνεχίσει με νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (21:15) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που άρχισε στη διαβολοβδομάδα. Ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ 5-4 που έχει σε 9 αγωνιστικές του «μαραθωνίου».

Με τις νίκες απέναντι σε Μακάμπι στο Βελιγράδι και Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες αντέδρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά τις δύο ήττες που είχαν προηγηθεί. Έτσι, επανήλθαν σε θετικό πρόσημο και μάλιστα σε μία περίοδο με σημαντικές απουσίες.

Με λιγότερα προβλήματα

Πλέον οι απουσίες έχουν περιοριστεί δραστικά, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στο παρκέ. Αντίθετα, εκτός συνεχίζει να είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Στην αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του δε θα αγωνιστεί ούτε ο νεοαποκτηθείς Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Καθώς, έχει αγωνιστεί με την Ζαλγκίρις (4.1 πόντοι, 1.2 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 9 συμμετοχές) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής έως ότου ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της κανονικής περιόδου.

Ωστόσο, θα είναι στο ΣΕΦ έστω με πολιτικά, έχοντας ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και δηλώνοντας για τη νέα «ερυθρόλευκη» σελίδα στην καριέρα του πως «θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω και να βοηθήσω να έρθουν νίκες. Όταν παίζεις για αυτόν τον οργανισμό και έχεις τόσο ταλέντο ο στόχος είναι το Final-4. Αυτός είναι όμως ο στόχος όλων, όλοι θέλουν επιτυχίες».

Από την πλευρά της η Ζαλγκίρις του Κάζις Μακσβίτις κατάφερε με το δραματικό 74-73 με την Μπάγερν να σπάσει το άσχημο σερί τεσσάρων ηττών (από Βαλένθια, Βιλερμπάν, Εφές, Παναθηναϊκό) και να ανέβει στο 4-5, αναζητώντας την 3η νίκη μακριά από το Κάουνας, έχοντας ως μεγαλύτερο συν την αξιοπιστία στο σουτ, καθώς με 42.4% έχει το καλύτερο ποσοστό στο τρίποντο στην Euroleague.

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming: Μέσα ΜακΚίσικ, Μιλουτίνοβ για Ζαλγκίρις – Εκτός ο Γκος

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μακάμπι, λέγοντας ότι η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική, ενώ τόνισε την σημαντική παρουσία του Λουκ Σίκμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, έχουμε πολύ ‘κοντό’ ροτέισον λόγω των τραυματισμών μας, οπότε η προετοιμασία μας για τα παιχνίδια είναι προβληματική. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χάσαμε τον Γκος λόγω τραυματισμού και τον Πίτερς (φάουλ), οπότε το ροτέισόν μας περιορίστηκε ακόμη περισσότερο. Ήμασταν, όμως, τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα. Μας έδωσε έντεκα λεπτά σημαντικά σε αυτή την αναμέτρηση και ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική. Είναι πάντα περίεργο το ματς όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους και αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Είχαμε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, παρότι όλες οι 50-50 κατοχές, όλα τα αμφίβολα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Μακάμπι.

Είναι πολύ σημαντικό ότι δείξαμε τι δουλεύαμε όλη την εβδομάδα. Έχουμε ένα πολύ μικρό ροτέισιον λόγω των τραυματισμών. Δεν έχουμε τον Μιλουτίνοφ και τον ΜακΚίσικ, χάσαμε τον Ουίλιαμς – Γκος με τραυματισμό και τον Πίτερς με φάουλ. Μίκρυνε το ροτέισιόν μας. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, μπόρεσε να επιστρέψει. Όμως, πήραμε μια σημαντική νίκη και αυτό κρατάμε. Είχαμε δύο επώδυνες ήττες, αλλά ανακάμψαμε. Η Μακάμπι είναι δυνατή και έμπειρη ομάδα. Έχει αλλάξει πολλά μετά την αλλαγή προπονητή. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε ένα παιχνίδι τη φορά και να πάμε στο επόμενο ματς».

Μήτρου-Λονγκ για το ελληνικό διαβατήριο: «Περιμένω να επικυρωθεί και να το έχω στα χέρια μου»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11) και πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των ερυθρολεύκων.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας για ελληνικό διαβατήριο που περιμένει να επικυρωθεί, ενώ τόνισε ότι θέλει να είναι ο εαυτός του και να συνεισφέρει νίκες στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτή η ομάδα δεν είναι μια ομάδα που έχει διαφορετικά πράγματα. Είναι μαζί για αρκετό καιρό. Έχουν ηγεσία και συνέπεια. Εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω και να βοηθήσω να έρθουν νίκες».

Για το Ελληνικό διαβατήριο: «Είναι κάτι που μιλάμε αρκετό καιρό. Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το διαβατήριο. Ένα βήμα τη φορά σε αυτό το κομμάτι».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον Ολυμπιακό: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα χρόνο να μιλήσω για την κατάσταση. Μίλησα με τον Μπραζντέικις και με τον αδερφό μου Ελάιζα όταν υπέγραψε στην Ελλάδα. Και οι δύο ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι και μου είπαν καλά πράγματα».

Για τους στόχους του: «Όταν παίζεις για αυτόν τον οργανισμό και έχεις τόσο ταλέντο ο στόχος είναι το Final Four. Αυτός είναι όμως ο στόχος όλων, όλοι θέλουν επιτυχίες. Κανείς δεν θέλει να είναι τελευταίος».

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming: «Όχι, γιατί με κουράζει»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, αλλά και την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή και ο Μουσταφά Φαλ θα πάρει κάποιες ανάσες, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Γάλλος σέντερ πάντως απάντησε με μια επική ατάκα για το αν του έλειψαν οι μάχες με τον Σέρβο στην προπόνηση: «όχι, γιατί με κουράζει».

Κατά τα άλλα, τόνισε ότι δεν θα αλλάξει η προσέγγισή του στο ματς επειδή θα παίξει λιγότερο από 35’, ενώ υπογράμμισε πως το παιχνίδι με τους Λιθουανούς είναι δύσκολο και χρειάζεται ο Ολυμπιακός να είναι σταθερός στην απόδοσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαλ:

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στην Euroleague. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό, να παλέψουμε, να παίξουμε σκληρά και να έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Για τις επιστροφές των τραυματιών: «Δεν είναι ότι νιώθω πιο σίγουρος. Πάντα όταν επιστρέφουν οι παίκτες από τραυματισμούς, χρειάζονται χρόνο. Είναι όμως καλό το ότι επιστρέφουν σιγά-σιγά και θα μπορέσουμε να κάποια στιγμή να δείξουμε στο παρκέ τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα δεν θα είναι στο 100% τώρα, όμως μόλις επιστρέψουν και προσαρμοστούν και οι νέοι παίκτες, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που μπορούμε. Είναι καλύτερα που συμβαίνει αυτό τώρα και επιστρέφουν αυτή τη χρονική περίοδο, παρά να συνέβαινε αργότερα».

Για το πως νιώθει που δεν θα χρειαστεί να παίξει 35’: «Θα έχω την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι. Θα είμαι πιο φρέσκος, πιο επιθετικός, όμως η προσέγγιση μου δεν θα αλλάξει».

Για το αν του έλειψαν οι μάχες με τον Μιλουτίνοβ στην προπόνηση: «Όχι, γιατί με κουράζει».

.

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News