Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακoς Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/11)

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακoς Live streaming

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει απ’ την Τρίπολη και να επιστρέψει στις νίκες.

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακoς Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει απ’ την Τρίπολη και να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό στην Αρκαδία. Με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ψάχνει νίκη-απάντηση μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ για να μη μείνει κι άλλο πίσω..

Να επιστρέψει επειγόντως στις νίκες

Οι Πειραιώτες έχασαν έδαφος στην κούρσα της κορυφής στο πρωτάθλημα. Εξαιτίας της ήττας από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-4), σε συνδυασμό με κακή εμφάνιση ειδικά στα μετόπισθεν.

Στη συνέχεια ακολούθησε και η ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ (1-0) για το Europa League. Παρά την καλή εμφάνιση, χάθηκε έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Στόχος είναι να σταματήσει το αρνητικό σερί με ένα «τρίποντο» που θα σημάνει νέα αρχή.

Αντίθετα στόχος είναι να συνεχιστεί το μεγάλο αήττητο σερί στην επαρχία. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν γνωρίσει ήττα σε αγώνα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης εδώ και πέντε χρόνια και το 1-0 από τον ΟΦΗ τον Οκτώβριο του 2018, σερί που έχει φτάσει πλέον τα 40 παιχνίδια.

Από την πλευρά του ο Αστέρας χάρη στο «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (0-1) έφτασε τις τρεις νίκες σε 10 αγώνες. Έφτασε τους 11 βαθμούς, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερα ματς δίχως «τρίποντο».

Πλέον η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αναζητά για πρώτη φορά φέτος back to back νίκες. Για να σπάσει παράλληλα το αήττητο σερί των Πειραιωτών στην Αρκαδία.

Στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός είναι μεν αήττητος στα 11 τελευταία παιχνίδια, μετά το 2-1 υπέρ του Αστέρα το 2014. Ωστόσο έκτοτε σε έξι αγώνες οι Πειραιώτες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το «τρίποντο», όπως συνέβη και στο περσινό ματς που έμεινε στο 0-0.

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακoς Live streaming: Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς στον όμιλο»

Στους περισσότερους βαθμούς που θα μπορούσε να συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Europa League, στάθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω πως μετά το τέλος ήμασταν αρκετά πληγωμένοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πιο καλό αποτέλεσμα συνεχάρη τους παίκτες μου μια ομάδα που τόλμησε να κοιτάξει στα μάτια μια ομάδα που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα και είναι κάτοχος Conference. Γεμίζουμε με πίστη και αυτοπεποίθηση γιατί βελτιωνόμαστε.

Συμφωνώ πως αξίζαμε περισσότερους βαθμούς στον όμιλο. Δεχθήκαμε δυο γκολ που θα μπορούσαν να είχαν ακυρωθεί. Ειδικά με την Τόπολα. Επίσης με τη Φράιμπουργκ με τον Γιόβετιτς για το 3-3. Θα μπορούσαμε να πούμε για βελτίωση.

Είμαι πολύ περήφανος για το πως αντιμετωπίσαμε τη Γουεστ Χαμ. Ερχόμαστε σε όλα τα ματς για να τα πάρουμε. Έχουμε 2 ακόμα ματς και πάμε για νικήσουμε γιατί όταν προσπαθείς το ποδόσφαιρο όσα σου στερεί θα στα γυρίσει πίσω».

Εκτός ορισμών όσοι διαιτητές έκαναν λάθη την προηγούμενη αγωνιστική

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ποιοι μπήκαν στον “πάγο”…

Η ΚΕΔ άφησε εκτός ορισμών όσους διαιτητές υπέπεσαν σε λάθη στα παιχνίδια της περασμένης αγωνιστικής.

Ο λόγος για τον Μανούχο, που είχε δείξει λανθασμένα δεύτερη κίτρινη στον Αράο στον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός, καθώς και τους Τσαγκαράκη-Φωτιά για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ παιχνίδι με την Κηφισιά.

Από εκεί και πέρα την αναμέτρηση την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη ορίστηκε να διευθύνει ο Παπαδόπουλος, μοναδικός διεθνής που θα σφυρίξει παιχνίδι την 11η αγωνιστική, με τον Γκάμαρη στο VAR.

Στο Κηφισιά-Παναθηναϊκός θα βρεθεί ο Ζαμπαλάς (VAR ο Τζήλος), στο ΑΕΚ-Λαμία ο Τσέτσιλας (VAR ο Βεργέτης) και στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός ο Τσιάρας (VAR ο Διαμαντόπουλος).

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακoς Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News