ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/11)

ΑΕΚ - Λαμια Live Streaming

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες πριν τη διακοπή υποδέχεται τη Λαμία η ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming | AEK Live Streaming:

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες πριν τη διακοπή υποδέχεται τη Λαμία η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία (19:30) για την 11η αγωνιστική της Super League και ψάχνει μία αναγκαία – σε όλα τα επίπεδα – αντίδραση.

Μετά την γκέλα στον αγώνα με τη Κηφισιά (1-1), η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ με 2-0 στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το ματς με τη Λαμία (19:30) αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Αναζητά αντίδραση

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ψάχνει αντίδραση με μία καλή εμφάνιση. Ένα απαραίτητο τρίποντο, αφού δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια. H «Ένωση» (21β.) βρίσκεται ήδη στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (25β.) και πρέπει να βρει άμεσα συνεχόμενες νίκες. Προκειμένου να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή της Super League. Επίσης, είναι προφανές πως οι περσινοί νταμπλούχοι Ελλάδας πρέπει να ανέβουν ψυχολογικά. Αφού οι προηγούμενες μέρες δεν συνδυάστηκαν με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με μία επιθετική προσέγγιση. Κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στο σύστημα με δύο φορ. Σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στην ήττα από τη Μαρσέιγ, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Στάνκοβιτς, Ρότα, Μοχαμαντί, Ελίασον, Αραούχο, Τσούμπερ και Πόνσε.

Η ΑΕΚ πάντως γνωρίζει πως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στη Super League. Η Λαμία ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Για την ώρα βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι-οφ και πιο συγκεκριμένα στην 5η θέση με 15 βαθμούς. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και σίγουρα μπορεί να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια με αιχμή του δόρατος τον Καρλίτος, ο οποίος έχει ήδη τέσσερα γκολ στη Super League.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει εξαιρετική παράδοση στα παιχνίδια κόντρα στη Λαμία. Για την ακρίβεια, η «Ένωση» δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον σύλλογο της Φθιώτιδας. Επίσης, μετρά μόνο νίκες στα τελευταία εφτά μεταξύ τους παιχνίδια. Επιπρόσθετα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα γκολ από τη Λαμία στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για όλες τις διοργανώσεις.

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Αλμέιδα: «Υπάρχουν ακόμα ελπίδες, μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τη Μαρσέιγ, στο πώς ήρθε η ήττα και την επόμενη ημέρα στον όμιλο μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου.

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι και πώς διαμορφώνεται πλέον ο όμιλος;

«Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι υπάρχει ένα σημείο κλειδί: το γκολ που δεχθήκαμε από στατική φάση, λόγω των προσόντων του αντιπάλου. Εδώ νομίζω ότι κάναμε καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τον αγώνα στη Γαλλία. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλά. Κάναμε ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος το κρατούσε καλά. Η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει μία πολύ μεγάλη διαφορά. Είχαμε το δικό μας στυλ, πιέσαμε, υποχρεώσαμε τον αντίπαλο να παίξει με διαφορετικό τρόπο, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ, όταν πιέζαμε να ισοφαρίσουμε. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, σε αυτή την αναζήτηση να ισοφαρίσουμε, γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν εκτεθειμένοι. Δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα στον όμιλο. Θα δίνουμε τη μάχη μας ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Κυρίως αν παίξουμε όπως απόψε σε ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα».

«Να κάνουμε αυτοκριτική όλοι μας – Από τα χειρότερα μου παιχνίδια»

Με τον εαυτό του τα είχε ο Ορμπελίν Πινέδα για την εμφάνιση του κόντρα στην Μαρσέιγ.

Ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, χαρακτήρισε την εμφάνιση του «από τα χειρότερα μου παιχνίδια» προσθέτοντας ότι η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και πήρε τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Πινέδα.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνεις στο ποδόσφαιρο είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να βάλεις τα γκολ. Η Μαρσέιγ έκανε το παιχνίδι της πάρα πολύ καλά, αμύνθηκε πολύ καλά, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτοκριτική για να βελτιωθούμε για τα επόμενα δύο παιχνίδια, να μπορέσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να επιδιώξουμε αυτό που κυνηγάμε.

Πρέπει να προσπαθήσουμε ο καθένας να παίξει καλύτερα, έκανα από τα χειρότερα μου παιχνίδια, δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα όσο θα ήθελα. Πρέπει όλοι μας να κάνουμε αυτοκριτική, εγώ πρώτος στον εαυτό μου για να μπορέσουμε να είμαστε πιο αποδοτικοί στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας, φυσικά και θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Θα πρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας να δούμε τι κάναμε λάθος. O καθένας ξεχωριστά για να μπορέσουμε να είμαστε αποδοτικοί στη συνέχεια”

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Χωρίς γκολ ο Λιβάι Γκαρσία σχεδόν επτά μήνες!

Η ΑΕΚ έμεινε για 4ο σερί ευρωπαϊκό ματς χωρίς νίκη στην νεόδμητη OPAP Arena, όμως εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το διάστημα που έχει να βρει δίχτυα σε επίσημο ματς ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει να σκοράρει από τα τέλη Απριλίου. Συγκεκριμένα, ήταν το ματς των περσινών πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ. Όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0, με τον άσο από το Τρινιτάντ έγραψε το 3-0.

Επίσης, να σημειωθεί πως ο Λιβάι δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ με την ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά ματς. Γενικώς δεν πολυσκοράρει… Η μια φορά που ο Λιβάι έχει σκοράρει στην Ευρώπη ήταν στις 23 Φεβρουαρίου του 2017. Ήταν το ματς της Άλκμααρ με τη Λυών με την ολλανδική ομάδα να ηττάται με 7-1. Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν ο παίκτης που στο 26′ είχε μειώσει για την ΑΖ.

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News